NevLado Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 10 urami je Slivka napisal: Vse je to fajn pa krasn, ampak men tuki neki ni čist jasn... Vse statistike kažejo na porast električnih vozil, bencinarjev in hibridov (v bistvu spet bencinarjev) ter močan upad dizlov, za katere je baje tako malo zanimanja, da se jih skoraj ne splača več delat. A v kriznih časih in ob napovedanih podražitvah pa najprej nafte zmanjka... Meni logika tukaj malo zatrokira... žal se ne šteje količina uvoženih vag vozil, ki so dizelaši Citiraj
Janez007 Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami (urejeno) pred 1 uro je Slivka napisal: Tistih nekaj osebnih avtomobilov, ki vozijo na nafto, menda ne more "posušit" črpalk... Šleperji praviloma ne vozilo po regionalnih cestah in po mestu, ker je povsod omejitev prometa nad 7,5 ton, na avtocestah pa nafte praviloma ne manjka... Pa še sobota je, ko večina tovornjakov stoji... Traktorji? Kar je resnih, ta pravih kmetov, imajo dovoljenje (EIO številko), da točijo "cviček". Včasih so MORALI točit nafto, pa jim je država nato vračala nazaj, potem so pa le prišli toliko k pameti, da so dovolili uporabo kurilnega olja, pa jim ne vračajo nazaj. Takih je okoli polovica kmetij v Sloveniji. Kar je pa majhnih kmetov, imajo pa Tomo Vinkoviče, fergusončke in Štorovce. Ti traktorčki imajo 50 litrov nafte za tri mesece. Kaj me hočeš zdaj prepričat, da je polovica bencinskih ob regionalnih cestah in po mestih ostalo brez nafte, ker se je 30.000 kmetov odločilo natočit vsak po 50 litrov nafte? Pa tudi, če bi vseh 30.000 malih kmetov sklenilo, da natoči vsak po 200 litrov, to komaj doseže porabo tranzita v poletnih mesecih. Pa se nekako ne spomnim, da bi v vrhuncu turistične sezone poslušal po poročilih, da primanjkuje nafte in da imajo omejeno na 30 litrov na vozilo... Sploh, ker ti mali kmetje natočijo enkrat in potem imajo za nekaj časa, tranzit v poletnih mesecih pa traja neprekinjeno vsaj dva meseca... Tako da @Slivka ni jasno. In občutek imam, da tebi tudi ne... Pri morebitni zamenjavi oblasti izpolnjuješ pogoje za direktorja SURS 😁 Popravljeno pred 15 urami od Janez007 Citiraj
godlike Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) Mogoče pa je le res: https://necenzurirano.si/clanek/novice/petrol-mol-crpalke-kobal-transport-gatis-vozniki-bencin-dizel-cisterne-iran-1887564 Mol pa je tak Madžarski, pa vemo s kom drži. Popravljeno pred 4 urami od godlike Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Tukaj so govorili, da je INA v Rožni Dolini imela računalniško omejeno na 27,5 litra in je samo ustavilo in več nisi mogel tankat. Shell na koncu Kromberka pa nafte sploh ni imel. Tako da očitno ni samo Petrolu zmanjkovalo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami pred 4 minutami je Slivka napisal: Tukaj so govorili, da je INA v Rožni Dolini imela računalniško omejeno na 27,5 litra in je samo ustavilo in več nisi mogel tankat. Ina = Mol, če si mogoče pozabil 😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Torej je zmanjkovalo vsem. Mislim, ker v članku se nekako namiguje, da zmanjkuje samo Petrolu... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
sportman333 Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Po današnji izkušnji bi rekel, da Petrol načrtno "oblači" rumene jopiče na vsako ročko.....v KR na enem od dveh 24/7 Petrolov vse "kao" zaprto, potem pa 200m stran MOL vse normalno, počakati sem moral sicer pred sabo 2 avtomobila, tako da 5min in sem imel poln tank, tako da..... 3 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Moja je bila včeraj vsa panična ko v Celju po obisku 5 črpalk, tako Petrol, kot MOL, še vedno ni natankala. Svetoval sem, ji naj počaka da gredo volitve mimo, po volitvah bo goriva povsot dost. Potem ji je uspelo na INI. 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Janez007 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Golob ji je zafrkaval, oni njega nazaj, on jim zaklene cene na avtocesti, sedaj pa oni njega nazaj. Plačujemo pa mi. 2 Citiraj
Slivka Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro "Fantje, predvsem brez panike!", je rekel dobri vojak Švejk. Si skoraj upam it stavit, da v torek od 00:01 bo vsega goriva povsod zadosti... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
godlike Napisano pred 46 minutami Prijavi Napisano pred 46 minutami Seveda. Niti blizu pumpi nisem šel. Oba sta na ca. 50% in to je dost. Citiraj
FuManchu Napisano pred 28 minutami Prijavi Napisano pred 28 minutami Sem kar vesel, da smo se dizlov znebili. Danes vse ročke zaprte. Bencina je dovolj. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.