Shrek Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 1 uro je jstdoma napisal: Sicer nisem bral zadnijh objav, ampak mi gre na smeh ko se pregovarjate za decilitre porabe 😁😁 7,5 za 4 cilindre je ok poraba.. Citiraj
Slivka Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 2 urama je jstdoma napisal: Sicer nisem bral zadnijh objav, ampak mi gre na smeh ko se pregovarjate za decilitre porabe 😁😁 To je v stilu BTjca: poraba Mazde BT-50 je 3,987 litrov na 100 km. Po cilindru, pa štirje so... 3 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
jstdoma Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj pred 1 uro je godlike napisal: Kaj to si resetiral in 100m gasa pohodil? Ne, tisto zgleda drugače 😁🤣😂 MOV_4272.mp4 3 2 Citiraj
sportman333 Napisano 21. maj Prijavi Napisano 21. maj to je pravi test , pospešek od 60 do 150 👍 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Dizel je zakon !!! Čudežni dizel? Brez dolivanja goriva je prevozil 2.831 kilometrov. #foto SIOL.NET Letošnjemu evropskemu prvaku v reliju Miku Marczyku je uspelo brez vmesnega dolivanja goriva s škodo superb prevoziti kar 2.831... 1 2 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Slivka Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Sem ravno hotel dat povezavo na Avtonomijo... Dizel za vse čase! 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Tilen5 Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Sam ne mazdina jajca,..se vidi da je škoda Citiraj Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober pred 4 urami je Mraušk Mčk napisal: Dizel je zakon !!! Čudežni dizel? Brez dolivanja goriva je prevozil 2.831 kilometrov. #foto SIOL.NET Letošnjemu evropskemu prvaku v reliju Miku Marczyku je uspelo brez vmesnega dolivanja goriva s škodo superb prevoziti kar 2.831... Marsikaj je odvisno od velikosti tanka. In dizli so meli večinoma večjega. Citiraj
g.Wankel Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Ni vse v velikosti, je tudi tehnika pomembna 1 1 Citiraj
godlike Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Ja. Spustli so ga in dali rabljene gume gor. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Rabljene gume in spuščen 1,5cm. V primerjavi s tem, da dajejo v super varčne hibride (serijsko!!!) (ki pol žro benza 6+) vodo namesto olja (0W16) je ta prilagoditev malenkostna. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano 23. oktober Prijavi Napisano 23. oktober Pa dobro, tip se je šlepal za kamioni. Pa "jadral"z vetrom, pa za Teslami je vozil, da ni bilo upora, traktorji si ga vleki. Povprečna hitrost je bila verjetno 57km/uro. Temu,jar je on delal, ne moremo reči vožnja. To je bilo kr neki. 1 Citiraj
Shrek Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober MB E270 CDI 2003. Iz severa Nemčije do Slovenije poraba 3,6 litra, 2 človeka not, vožnja za tovornjakom. Peljali se za tovornjakom, ki so ga kupili in šli proti domu. Nekega zaveterja ni bilo, ker je bil vlačilec brez prikolice, ampak samo vožnja 90 km/h. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Pred eno uro je Shrek napisal: MB E270 CDI 2003. Iz severa Nemčije do Slovenije poraba 3,6 litra, 2 človeka not, vožnja za tovornjakom. Peljali se za tovornjakom, ki so ga kupili in šli proti domu. Nekega zaveterja ni bilo, ker je bil vlačilec brez prikolice, ampak samo vožnja 90 km/h. A to je zdej ful dosežek? Še vedno je zavetrje, tudi če si za tovornjakom brez prikolice, če pa zraven štancaš 90 km/h bo mel pa vsak avto tako porabo 1 Citiraj
Bini Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober (urejeno) Prefinjen občutek na pedalu za plin in veliko vozniške logike je lahko velikega pomena, tudi do 15%manjše porabe.. Popravljeno 24. oktober od Bini 3 Citiraj
etcho Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober (urejeno) Popravljeno 24. oktober od etcho 2 Citiraj
Shrek Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober pred 2 urama je g.Wankel napisal: A to je zdej ful dosežek? Še vedno je zavetrje, tudi če si za tovornjakom brez prikolice, če pa zraven štancaš 90 km/h bo mel pa vsak avto tako porabo Hotel sem omenit, da se že s starejšimi avti da vozit z malo porabe. Je pa zavetrje za prikolico s cerado ali hladilnikom veliko večje, kot za samim vlačilcem. Za prikolico bi imel še par deci nižjo porabo... Pustimo... 4 1 Citiraj
etcho Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober Kaj pa varnostna razdalja? Aja, pustimo ... 😄 5 Citiraj
godlike Napisano 24. oktober Prijavi Napisano 24. oktober To samo rabiš, če se misli oni spredaj zaletet 🫣 2 2 Citiraj
Slivka Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november Sicer "poznovečerna" vožnja brez nekih hudih zastojev, zato pa z nič kaj aerodinamičnim sedemsedežnim enoprostorcem s štirikolesnim pogonom, brez voženj v zavetrju, brez lovljenja vetra v hrbet, brez spuščenega podvozja, vožnja po omejitvah. 5 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
sportman333 Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november pa kdo pol pravi da Ford ni stroj, pa še nizko porabo ima, take še Mazda nima 1 Citiraj
Bini Napisano 7. november Prijavi Napisano 7. november pred 1 uro je Slivka napisal: Sicer "poznovečerna" vožnja brez nekih hudih zastojev, zato pa z nič kaj aerodinamičnim sedemsedežnim enoprostorcem s štirikolesnim pogonom, brez voženj v zavetrju, brez lovljenja vetra v hrbet, brez spuščenega podvozja, vožnja po omejitvah. A to je brez potiskanja Citiraj
Slivka Napisano 8. november Prijavi Napisano 8. november pred 18 urami je Bini napisal: A to je brez potiskanja Ja, saj tudi jaz težko verjamem, da je naredil 327 km brez potiskanja. Neverjetno, kajne? 1 1 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
jacques33 Napisano 8. november Prijavi Napisano 8. november Tile novi tdi motorji so res pravi šparovčki, glede tega jim ni kaj očitati. 1 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Mraušk Mčk Napisano 8. november Prijavi Napisano 8. november pred 51 minutami je jacques33 napisal: Tile novi tdi motorji so res pravi šparovčki, glede tega jim ni kaj očitati. Ampak še vedno so dizli. Se pravi, nekaj kar je sila zastarelo. In zato povsem nesprejemljivo. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.