Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Popravil po?kodovano litko, oziroma sosed jo je. :D

post-3-1396812228_thumb.jpg

post-3-1396812255_thumb.jpg

post-3-1396812285_thumb.jpg

post-3-1396812314_thumb.jpg

post-3-1396812336_thumb.jpg

post-3-1396812351_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Preparkiral maaalo stran od enega grdega zarjavetega bmw 3ke k ga fura ena slepa babnica k potem gleda nazaj a avto v prvi. Je imela ve? takih cvetk na parkingu!

Napisano

Dobila je novo olje, novo man?eto na polosovini in odpravljeno je "ropotanje" podvozja :D:bravo:

Napisano
Predal sem jo peljat na obdelavo plinskega sistema v Bre?ice k Sigasu.

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Mojster Pelko je v menjalnik moje 6-ke dolil cca. 4dcl olja, saj se je pred tem nekoliko te?je prestavljalo. Pravi doktor za Mazde je tale na? Simon. :notworth:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Svojo parkiral in je bil v nadaljevanju moj pogled na cesto naslednji. :punk:

post-185-1397587820_thumb.jpg

Napisano

Odtrgal plasti?no obrobo blatnika... sramezljiv

So mi neko? rekli, da je Mazda Japonski Mercedes. Dlje kot jo imam, bolj me spominja na Trabanta... :angry2:

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
Napisano

Nekaj malega svojo peljal, potem pa ?e 2 drugi Mazdi. :D

Napisano

Pogledal ?e se je ?e prirasla na dvori??e. :blush:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mazdojla je po?ivala v gara?i, tale Citroenov enoprostorec pa je imel ?ast pripeljat 220cm dolgo gasilsko garnituro iz Baumax-a. :D

post-185-1397755238_thumb.jpg

post-185-1397755260_thumb.jpg

post-185-1397755272_thumb.jpg

Napisano

Tale Citrus je tko za do trgovine, pa magnet da kdo vanj butne, kot se je zgodilo takoj po nakupu. Obenem pa tudi v 6-ko jaz tele gasilske zadeve ne bi tla?il, raj?i pla?am kombi prevoz do doma. :D

Napisano

Ker danes praznuje svojo 10 obletnico,ji privoscim notranje ciscenje,mazanje usnja in poln tank goriva :rozico:

Starejsa ko je,bolse zgleda :cheers:

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

2 dni je po?ivala, pa sva danes ?e naredila cca. 150km. :party0035:

Napisano

Ker danes praznuje svojo 10 obletnico,ji privoscim notranje ciscenje,mazanje usnja in poln tank goriva :rozico:

Starejsa ko je,bolse zgleda :cheers:

Edit ; jebes poln tank,za 40? bo dost :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Italijanski pristop in natančnost;   Olimpijski hokej na prekratkem ledu v premajhni in še kar nedokončani dvorani WWW.RTVSLO.SI Hokej na ledu je paradni konj zimskih olimpijskih iger, a v Italiji je to spregledan in pozabljen ekipni šport. Vseeno pa si NHL in najboljši igralci sveta niso mislili, da bodo Italijani imeli toliko težav z ledom in...  
    • Moji pragovi si vedno čisti in nikoli umazani. Ne vem kaki imajo lahko drugi s tem probleme.
    • Haha, maš prav. Pa evo js se skoz vozim, zraven pa še kompliciram, kar temu našemu kompliciranmu motorju čist pritiče 😉   Se mi pa zdi prav, da se predebatira tud neke take malenkosti in zbere mnenja pa po možnosti pride do nečesa.
    • Glede na moje izkušnje z dizli najmanj idiot-proof motor.   Ne znam povezat električni regulator s temperaturo vode 🤔
    • Ljudje božji, vsedite se vendar v avte in se vozite. Za to so avto narejeni .Ne komplicirati toliko. 😉 Ko prebiram komentarje nekaterih lastnikov Mazd ti gor , mi takoj pride na misel kitarski forum. Modeli kupijo kitare za par jurjev (custom verzije svetovno znanih kitaristov) in komplicirano. Pa to ne štima ,pa ono. Pa ni dobro pobarvano,pa prečke niso v redu narejene...Svetovnim kitaristom so pa te iste kitare in modeli super. Ni problem v kitarah...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.