Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ferodo ploscice, trw diski

to si naro?il na tisti italijanski strani Red...? ali nekaj takega. Jaz bom v kratkem rabil za M6 letnik 2005 CD136 karavan...

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Opravljen tretji redni servis, tokrat v BTC a-cosmos. Moram pohvaliti g. Majesa za super korekten odnos, vse se je dalo dogovorit, in tudi danes je bilo tako kot dogovorjeno. Za povrhu so ?e oprali in posesali avto, kar je sploh super. Izkoristil sem tudi Mazda poupst, sem ve? kot zadovoljen. Priporo?am! :-)

Napisano

Na servisu A Cosmos v BTCju so mi zamenjali Bluetooth modul, ki je koncno odpravil probleme s predvajanjem glasbe iz USB kljucka ...  :notworth:

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sem planiral, da bova skupaj praznovala - jaz okroglo, ona pa 300kkm. Pa me je za skoraj dva meseca prehitela. ?enska pa?, ki se ne dr?i dogovora. Vseeno sem jo zapeljal v avtopralnico.

V zadnjih 136kkm je spila 9315 litrov goriva, od tega 38 l olja za dvotaktne motorje.

Upam, da se bo v bodo?e dr?ala dogovorov.

Slavko

Napisano

Malo sem jo opral in posesal ...zdaj je lepa...LP ale?

Napisano

Naredil servis, zamenjal vse filtre, zamenjal podlo?ke na dizah ter s?istil karter.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Med potjo domov, se ustavil pri Pelkotu, ki mi je dal nov akumulator + 2 klju?a in sem zamenjal akumulator. ?e gume pa smo ready za zimo.

Napisano

Evo, gume pri?le... :danzoman:

Ej to je super.. :prstgor:  samo zimo ?akamo .... :D lp  B)

Napisano

Ej to je super.. :prstgor:  samo zimo ?akamo .... :D lp  B)

Ja, jih treba it iskat...pa se je pin od petrol kartice zgubu...drug teden grem po njih, ko pin dobim...do takrat bo pa ?e sneg... :zvizga:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.