Slivka Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Danes, na poti v slu?bo, sem pomislil, da bi na Mazdi 5 menjal letne gume za zimske, ker so za?eli nekaj omenjati neko mejo sne?enja. Zaenkrat sem naredil dovolj... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Naro?il termostat, tesnilno maso in antifriz za Mazdo. ?e ne bo preve? mrzlo bom zamenjal ?e pred zimo termostat. Avto sicer greje ampak bolj slabo. Citiraj
FuManchu Napisano 23. november, 2017 Prijavi Napisano 23. november, 2017 Teko?ine je dovolj. Malo ?ez oznako polno. Citiraj
FuManchu Napisano 1. december, 2017 Prijavi Napisano 1. december, 2017 Zamenjal sprednjo desno ?arnico H4 in nalepil novo letno vinjeto Citiraj
AmpeR Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Po enem mesecu sem jo dobil nazaj v posest.... 1 Citiraj
Alex Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Po enem mesecu sem jo dobil nazaj v posest....Kaj pa je bilo narobe? Citiraj
AmpeR Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 Hudo narobe.... ?ena mi je zaplenila mazdo .... Ni panike, samo malo blagovne menjave sva imela Citiraj
Boss Napisano 3. december, 2017 Prijavi Napisano 3. december, 2017 se pravi... ona ti je dala, ti si ji pa dal Mazdo ? :ne vem: 2 Citiraj
Martin Cufer Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Dele?na je bila DIY aux vhoda. Zdaj bo potovanje z njo lep?e Citiraj
Slivka Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Ker o?itno tole z zimo in snegom o?itno mislijo resno, sem vsa tesnila vrat nasprejal s silikonskim sprejem . da ne bi kaj zmrznilo. Pa ?e verige sem pregledal - za vsak slu?aj - in jih nasprejal z WDjem. ?e se bo iz?lo, jutri preverim ?e vitlo in ga malo podma?em. Pa bo nared za zimo... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Katjaa Napisano 5. december, 2017 Prijavi Napisano 5. december, 2017 Jo pridno v celoti pokrijem vsak ve?er:) Res ne maram drgnenja. Citiraj
Martin Cufer Napisano 8. december, 2017 Prijavi Napisano 8. december, 2017 Naro?il gospodi?no k kirurgu na operacijo Odstranitev DPF,EGR off, chip tuning Citiraj
AmpeR Napisano 11. december, 2017 Prijavi Napisano 11. december, 2017 V?eraj sem si dal malo du?ka in poskusil vse ?ive vragolije po snegu, tudi pri vi?ji hitrosti Ugotovil sem, da je avto izjemno stabilen in se mora? kar fanj potrudit, da ga spravi? po ?es... Sistem stabilnosti odli?no opravlja svojo funkcijo (?koda, da se ga ne da izklopit za take vragolije...). Citiraj
FuManchu Napisano 20. januar, 2018 Prijavi Napisano 20. januar, 2018 Zamenjal sprednje ?arnice, zamenjal ?arnico v stropni lu?ki z ledico in preveril nivo olja. Citiraj
Z M A J Napisano 20. januar, 2018 Prijavi Napisano 20. januar, 2018 Trenutno vozim Hyundaia in sem se zdele maw vrtev z rocno po snegu. Sicer bi blo bolj zanimivo pogon zadi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Posodobil vse info sisteme v CX-5 (navigacijo, infotainment,...) ... in ni bilo treba imeti prizgan avto... je pa trajala nadgradnja infotainmenta skoraj eno uro ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Scr3am Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Iz kje pa vlece posodobitve ? Mors bit povezan na wifi al kako to funkcionira? Citiraj
Jest Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Iz kje pa vlece posodobitve ? Mors bit povezan na wifi al kako to funkcionira?Prej si jih snames in das na USB kljucek... Navigacijo pa posodobis tako, da SD kartico vtaknes v racunalnik, zazenes Mazda Toolbox in posodobis... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 17. marec, 2018 Prijavi Napisano 17. marec, 2018 Torej je zdaj posodobljena na Mazda CX 5.1? Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
FuManchu Napisano 22. marec, 2018 Prijavi Napisano 22. marec, 2018 Nato?il vitrex za zadnjo ?ipo. Kar en lep ?as rabil, da sem ugotovil da je posoda zadaj v boku skrita Citiraj
Jest Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 Danes sem zmontiral DashCam in nosilec za telefon... Prvi testni posnetki (s privzetimi nastavitvami...) Pri nastavitvi 60 FPS obcestne luci nekam cudno utripajo... Moram se malo poigrat se z nastavitvami ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. marec, 2018 Prijavi Napisano 28. marec, 2018 To ni kriva kamera ampak var?ne sijalke in neonke utripajo s frekvenco omre?ja 50Hz. Ti ima? nastavljeno na 60FPS, kar pomeni, da v kolikor se ne da nastavljati hitrosti zaslonke bo pa? utripalo, ?e bo? fural na 60FPS. Sicer ti tole razlagam kot ?isti laik z nekaj osnovnega znanja fizike in mogo?e bi moral kak?en mojster videa to bolj razlo?it ampak vseeno. ?e ima? mo?nost zni?at na 50FPS bi moralo popolnoma izginiti utripanje neonk, oziroma, ?e gre na 25FPS ravno tako. Vse ostalo je pa odvisno kolk se zna zaslonka prilagajat, ?eprav verjetno na dash camih ravno ne. ?e pa se da kje nastavljat pa mogo?e probaj 1/100 pa ti tudi pri 60FPS ne bi smelo utripati. 1 Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Lp..Mazdurina je dobila nove letne gume...lp 5 Citiraj
Gelipter Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ej.jure ja zdaj poleti bo 3.leta mater gre ta leta hitro..he heNalepke so pa res za vulkanizerja da ne fali..je ?e v letih...he he lp Citiraj
Jest Napisano 29. marec, 2018 Prijavi Napisano 29. marec, 2018 Ej.jure ja zdaj poleti bo 3.leta mater gre ta leta hitro..he heNalepke so pa res za vulkanizerja da ne fali..je ?e v letih...he he lp Pa si stare gume ze zvozil? Ali je kaksen drug razlog, da imas nove? Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.