Tilen5 Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij Opucal jajca, prvo mazdo in pol še svoja k sem zašvical 6 2 Citiraj
etcho Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij pred 2 urama je Tilen5 napisal: Opucal jajca, Zakaj jajca, sej je lep.😉 2 1 Citiraj
Boss Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij Res je lep... avto mislim. Tale modra na soncu je zanimiva barva. 3 Citiraj
sportman333 Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij pred 4 urami je Tilen5 napisal: Opucal jajca, prvo mazdo in pol še svoja k sem zašvical Zamenjaš motor na dinota in si zmagal 🤣🤔... 3 1 1 Citiraj
NevLado Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij pred 5 urami je Tilen5 napisal: Opucal jajca, prvo mazdo in pol še svoja k sem zašvical GO RACECAR 4 Citiraj
dvorjan Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij dne 22. 6. 2025 ob 18:44 je sportman333 napisal: Zamenjaš motor na dinota in si zmagal 🤣🤔... To je res, tegale reši le "engine swap". 1 1 Citiraj
Bini Napisano 12. julij Prijavi Napisano 12. julij Uf, danes sem jo pa notri posesal zglancal in odišavil, da se sija.... Ps, slike ni, ker se preveč blešči... 😁😉 4 Citiraj
toto89 Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Vgradil modul z android autom. Prejšnji vikend pa CMU update. 8 Citiraj
MazdaBoy Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Dobri ste, da znate pol nazaj vse skup sestavit 😉 2 1 Citiraj
Alex Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij pred 6 minutami je MazdaBoy napisal: Dobri ste, da znate pol nazaj vse skup sestavit 😉 Vedno ostane kak vijak viška. 😊 2 1 Citiraj
Agerg Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Ko bi bili vsaj vijaki. Je pa samo klik plastika danes povsod. In če ne veš kje točno, hitro kaj polomiš. 3 1 Citiraj
Boss Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij pred 2 urama je toto89 napisal: Samo 1 vijak ja, za display. Pa še ta ti ostal viška Odličen DIY projekt. Sem pomislil, pa že vsaj 10 let nisem podiral armaturke, tako da bi se verjetno zdaj lotil bolj s tresočimi rokami. 2 Citiraj
Slivka Napisano 5. avgust Prijavi Napisano 5. avgust dne 7. 5. 2025 ob 16:20 je samSimon napisal: Dans sem jo pa ujel na posrečeno kilometrino 😁 Moj BTjc je pa že en nivo višje... 4 Citiraj
Slivka Napisano 6. avgust Prijavi Napisano 6. avgust Ti predlagam drugo? Na primer: "BežimPredLopato". Bo v redu? 3 Citiraj
Agerg Napisano 6. avgust Prijavi Napisano 6. avgust Moje je Krompir123. Ima veliko tiskano črko pa številke. 1 Citiraj
borelij Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami dne 28. 7. 2025 ob 11:48 je toto89 napisal: Samo 1 vijak ja, za display. A si vzel kitajski modul USB? Vse deluje normalno? Lahko daš kakšen link? Vidim, da ponujajo tudi varianto z USB-C + wireless; ta bi bila optimalna. PA če bi pod odlagališčem za telefon vgradil še tuljavo za induktivno polnjenje bi bila čista zmaga ... je kdo že zasledil kakšno rešitev? Citiraj
toto89 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Tega: https://www.aliexpress.com/item/1005005870912631.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.46.169118029FkYWQ Vse deluje normalno brez težav. Težava je bla edino na začetku s kablom ( ki ga tu zraven ne dobiš ). In očitno imam doma same slabe kable, ker sem uspel telefon povezat šele z četrtim. Je pa pogoj, da imaš pred vgradnjo posodobljen CMU. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.