Alex Napisano včeraj ob 06:28 Prijavi Napisano včeraj ob 06:28 pred 1 uro je Bini napisal: Od kdaj si pa ti tak žleht... 🤔 Pusti otroka, da se igra. Ne mu vzeti igrače. 😊 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 09:56 Prijavi Napisano včeraj ob 09:56 pred 4 urami je Shrek napisal: Tak sem, kot sem. Nisem pa žleht. Hvala bogu, kak bi šele žleht bil... 😁Hec😉 Nagajiv pa si a veš.... 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 11:00 Prijavi Napisano včeraj ob 11:00 Evo, servis je danes opravljen pri 4.letih in cca 35kkm...🤗 Tudi oprali so ga kot vedno.... Cena je malo višja kot lani ampak se ne bom tresel za teh 300€...Tudi zavarovalnici dam čez 500€ pa mi sploh nič ne dajo..... Ps, hvala sreči.... 🤗😉 6 Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 11:16 Prijavi Napisano včeraj ob 11:16 Premium classe, premium cassa. 😆 2 Citiraj
sportman333 Napisano včeraj ob 12:37 Prijavi Napisano včeraj ob 12:37 pred 1 uro je Bini napisal: Evo, servis je danes opravljen pri 4.letih in cca 35kkm...🤗 Tudi oprali so ga kot vedno.... Cena je malo višja kot lani ampak se ne bom tresel za teh 300€...Tudi zavarovalnici dam čez 500€ pa mi sploh nič ne dajo..... Ps, hvala sreči.... 🤗😉 kaj pa G140 oz. mini dino testna vožnja in občutki ?!? 2 Citiraj
NevLado Napisano včeraj ob 12:59 Prijavi Napisano včeraj ob 12:59 pred 1 uro je Bini napisal: Evo, servis je danes opravljen pri 4.letih in cca 35kkm...🤗 Tudi oprali so ga kot vedno.... Cena je malo višja kot lani ampak se ne bom tresel za teh 300€...Tudi zavarovalnici dam čez 500€ pa mi sploh nič ne dajo..... Ps, hvala sreči.... 🤗😉 Doneč zvok nad 3k obratov, ali bodo menjali kompresor? 1 Citiraj
Bini Napisano včeraj ob 15:20 Prijavi Napisano včeraj ob 15:20 pred 2 urama je NevLado napisal: Doneč zvok nad 3k obratov, ali bodo menjali kompresor? Pri meni ga ni..... 1 Citiraj
Jest Napisano včeraj ob 15:27 Prijavi Napisano včeraj ob 15:27 pred 6 minutami je Bini napisal: Pri meni ga ni..... Verejtno je to vprasal zaradi tega ... 5 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano včeraj ob 16:22 Prijavi Napisano včeraj ob 16:22 A to, sploh nisem opazil, da so zabeležli. Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁 Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗 Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉 2 Citiraj
Hixxy Napisano včeraj ob 16:25 Prijavi Napisano včeraj ob 16:25 V nedeljo ji v čast prihodu malemu Oliverju nadel modro pentljo (no drugi so mi jo ) 9 2 Citiraj
g.Wankel Napisano včeraj ob 16:48 Prijavi Napisano včeraj ob 16:48 pred 25 minutami je Bini napisal: Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Zveni kot losan heat shield. 3 Citiraj
godlike Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 3 urami je Bini napisal: A to, sploh nisem opazil, da so zabeležli. Eh mehaniku sem omenil, da se mi med 2 in 3000 obratov pojavi včasih "rezek" zvok pri močnem pospeševanju ponavadi v hrib v drugi in tretji prestavi. Podobno je slišat kot da je izpuh predrt ali kot priAlfah 25 in več let nazaj, ko si jo našpanal do daske.... 😁 Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... 🤗 Kako je pa admin napisal na list je pa res bolj čudno in liči na ono s kompresorjem... 🤣😉 To moreš posnet, drugače tak noben ne vzame resno. 1 Citiraj
Bini Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 22 minutami je godlike napisal: To moreš posnet, drugače tak noben ne vzame resno. So vzeli resno in jim tudi popolnoma zaupam, ker so vse pregledali 🤗. Če bi bil ta zvok vedno bi posnel, tako pa je in potem en mesec ni.... Citiraj
samSimon Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami pred 14 urami je Bini napisal: Pregledal in izprobal je vse in je vse bp... A doni pa še vedno? Po mojih izkušnjah bi rekel, da niso pri Selmarju preverili prav nič, ampak vem, da ti imaš pa samo dobre izkušnje Citiraj
Bini Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 3 urami je samSimon napisal: A doni pa še vedno? Po mojih izkušnjah bi rekel, da niso pri Selmarju preverili prav nič, ampak vem, da ti imaš pa samo dobre izkušnje NE DONI a ni jasno napisano, da je rezek zvok ki nima z donenjem NIČ! Citiraj
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 3 urami je Bini napisal: NE DONI a ni jasno napisano, da je rezek zvok ki nima z donenjem NIČ! Če piše da se stranka pritožuje nad donečim zvokom. Citiraj
jures Napisano pred 1 uro Avtor Prijavi Napisano pred 1 uro Bini gotof si, to je sedaj crno na belem da doni. 😃😁 Ko bos prodajal avto, pa bo sel potencialni kupec preveriti zgodovino bo vprasal, a to ste mi pa zatajili?😁😁 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
robertk6 Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 23 urami je Jest napisal: Verejtno je to vprasal zaradi tega ... Kak se sam sebe zaj.......🤣🤣 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zakaj jim nisi rekel, da je rezek zvok, ne doneči, kaj če so iskali na napačnem mestu? 🙃 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.