Tilen5 Napisano sobota ob 10:03 Prijavi Napisano sobota ob 10:03 To bo romalo v muzej na Japonsko.🤣🤣🤣 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 10:51 Prijavi Napisano sobota ob 10:51 (urejeno) pred 1 uro je robertk6 napisal: glede na kilometre , ki jih delaš ti sploh nisi kompetenten za dajanje takih izjav (35kkm v 4 letih🤣), ti še avta dobro poznaš ne tak malo se voziš🤣🤣 Da poznaš svoj avto ne rabiš imet 300kkm in šraufanja par mescev.... 🤗😉 Ko boš imel v firmi 10 različnih avtov in boš sedel v vseh vsake toliko časa se boš navadil v trenutku vozit vsak avto kakršni koli že je.... Popravljeno sobota ob 10:52 od Bini 1 1 Citiraj
Gregster Napisano sobota ob 11:27 Prijavi Napisano sobota ob 11:27 Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 11:46 Prijavi Napisano sobota ob 11:46 (urejeno) pred 19 minutami je Gregster napisal: Jez sem tud mel nek čuden zvok neki cajta nazaj. Pa gruntam kva bi loh blo in pol ko sem servisiral avto preverim še zračni filter pa vidim, da ni bil dosti zaprt(škatla v kateri se nahaja). Lepo zaprem in od takrat je zvok izginil. Slišalo se je pa, kot bi mel športni filter ali pa izpuh. Ampak samo na okoli 2000 obratov. Zgleda pri zadnjem servisu nisem škatle dovolj zaprl. Se mi zdi sicer, da sem to nekje že omenil. Mogoče je pa pri meni bilo isto 🤔 Bomo videli, če se bo ta zvok še kaj pojavil..... 😉 Popravljeno sobota ob 11:46 od Bini Citiraj
robertk6 Napisano sobota ob 15:57 Prijavi Napisano sobota ob 15:57 pred 5 urami je Bini napisal: Ko boš imel v firmi 10 različnih avtov in boš sedel v vseh vsake toliko časa se boš navadil v trenutku vozit vsak avto kakršni koli že je.... Kak pa ti veš koliko sem jih mel? Mislim da sem v službi imel že take ki jih ti še blizu videl nisi. 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 17:02 Prijavi Napisano sobota ob 17:02 Pred eno uro je robertk6 napisal: Kak pa ti veš koliko sem jih mel? Mislim da sem v službi imel že take ki jih ti še blizu videl nisi. Ti verjamem nimam kaj, ko pa ne vem... Hotel sem ti povedat nekaj drugega ne pa to kake odlične avte sem vozil..... 😉 Citiraj
NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Prevozil 175kkm Vsak dan gre boljše V roku 14 dni bo treba pa še servis null 3 Citiraj
Slivka Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Pri 150 km/h z mobitelom slikat števce... Mah, pustmo stat, ker bom spet kregan, de sm kmet an s hribu doma an de nč ne zastopm... Vidim, da imaš rezervoar na levi strani vozila. Zanimivo. Pa 16°C je zunaj - najbrž si slikal zjutraj, čeprav je za avgust to precej "frišno"... 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami pred 5 minutami je Slivka napisal: Pri 150 km/h z mobitelom slikat števce... Mah, pustmo stat, ker bom spet kregan, de sm kmet an s hribu doma an de nč ne zastopm... Vidim, da imaš rezervoar na levi strani vozila. Zanimivo. Pa 16°C je zunaj - najbrž si slikal zjutraj, čeprav je za avgust to precej "frišno"... null Citiraj
Jest Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Drugič daj rajši takšno sliko 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jest Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Uredil vse v zvezi podaljsanjem registracije (zavarovanje, placilo cestnine,...) in je to spet za eno leto urejeno ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 2 urama je Jest napisal: Drugič daj rajši takšno sliko Kdo mu bo pa verjel da je Mazdo spravu na 245 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Pismo iz 140 na 260 pride super hitro 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 55 minutami Prijavi Napisano pred 55 minutami Pred eno uro je Tilen5 napisal: Pismo iz 140 na 260 pride super hitro a k si v Sočo zapelou iz mosta? 1 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 23 minutami Prijavi Napisano pred 23 minutami pred 31 minutami je NevLado napisal: a k si v Sočo zapelou iz mosta? Da bi vidu kako hitro jo je rja začela napadat, se vidi da so te mazde iz pločevink narejene. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.