Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 19 urami je Deeyan napisal:

Dobila je nove Zimmermann naluknjane diske in nove ploscice 🙂

IMG_20211130_193537.thumb.jpg.176de2c14ce0c3054a09009258fb7ad7.jpg

Zdaj, ko si jo odčepil in je dobila nove konje, je treba poskrbeti tudi za močnejše zavore.😇

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Zdaj, ko si jo odčepil in je dobila nove konje, je treba poskrbeti tudi za močnejše zavore.😇

je še vedno v original stanju :) čipiranja pa nebo, mi je naš tuner odsvetoval na teh avtih...

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 4 minutami je Deeyan napisal:

je še vedno v original stanju :) čipiranja pa nebo, mi je naš tuner odsvetoval na teh avtih...

A nima že v osnovi čez glavo dovolj 🐎 moči? 🙂

Napisano
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

A nima že v osnovi čez glavo dovolj 🐎 moči? 🙂

več kot dovolj :)

Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

Je že Alex-u Tunerc  pred časom odsvetoval mapiranje na več,ker lahko gre vse u maloro.....😊😂🤣

Napisano
pred 15 minutami je Bini napisal:

Je že Alex-u Tunerc  pred časom odsvetoval mapiranje na več,ker lahko gre vse u maloro.....😊😂🤣

Sploh pri avtomatskem menjalniku je problem, ker nima vec velik rezerve kar se navora tice

Napisano
Pred eno uro je Deeyan napisal:

Sploh pri avtomatskem menjalniku je problem, ker nima vec velik rezerve kar se navora tice

Pa ni samo navor problem.😊 Zna bit pozneje en kup težav. 

Že brez tega se lahko pojavijo. 🤗

Napisano

Drugič v tem tednu jo opral oz. spral za 2€ (šampon z mikroprahom + izpiranje), kaj je pa to zdej na cesti ... pa to ni možno, kdaj bo zgnililo to vsrano vreme? :)

Napisano
Pred eno uro je 50keda napisal:

Drugič v tem tednu jo opral oz. spral za 2€ (šampon z mikroprahom + izpiranje), kaj je pa to zdej na cesti ... pa to ni možno, kdaj bo zgnililo to vsrano vreme? :)

Baje, da bo takšno vreme tudi drugi teden. Štručkoti napovedujejo "zime kot nekoč" Torej, bo zima z veliko snega, mraza, burje, megle... O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗

Napisano

Servis na 09 letniku diesel. 

Original DPF olje, vsi filtri...

150€. Ni poceni, ni drago. 

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Napisano (urejeno)
pred 4 urami je Alex napisal:

O kakem podnebnem segrevanju pa ne duha ne sluha. 🤗

Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂

Popravljeno od Deeyan
Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Uff,to si pa fajn plačal. Koliko si dal za L olja? 

pred 1 uro je Deeyan napisal:

Caki, da dam DPF ven, pol se bo baje zacelo podnebno segrevanje 😂

🤣

Napisano

Švoh 10 eurov je liter olja.

Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal.

Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat...

Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu...

Napisano
pred 6 urami je Shrek napisal:

Švoh 10 eurov je liter olja.

Ne rečem, da je poceni, ni pa drago. Delo je bilo 50€. Ostalo je materijal.

Ma...za 20€ se v tem primeru ne mislim dilat...

Narejeno tko, kot mora biti, pa še pregledal ga je. Prvi servis tega avta v mojem lastništvu...

Aja,še delo...pol pa ja. Sem mislil,da si sam menjal. 🙂

Jaz sem dal za 4L olja+filter olja 37€ ,isto na M6 D 2008. Sem pa menjal sam.

Napisano (urejeno)
dne 2. 12. 2021 ob 19:14 je Shrek napisal:

Zdaj pa tankaj in vozi. 

Junija me je prišel podoben servis 120€ za servis (z računom) 😊

Popravljeno od Janez007
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Junija me je prišel podoben servis (Dexelia DPF olje 5W30, oljni filter, kabinski filter) pri Pelkotu 245€. 120€ za servis (z računom) + 125€ (polovička) prehitra vožnja od servisa domov. 😩

Evo,kot da si bil na uradnem servisu.....:nevem:

Napisano
pred 48 minutami je Bini napisal:

Evo,kot da si bil na uradnem servisu.....:nevem:

Sem mu že jaz hotel to napisat, ampak sem se premislil, da ne bi kakšne rane spet odpiral.  😉

33112_1.png

Napisano
pred 1 uro je Boss napisal:

Sem mu že jaz hotel to napisat, ampak sem se premislil, da ne bi kakšne rane spet odpiral.  😉

😊

Napisano
Naredil krown na avtu

Si sam delal ali peljal tja?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
pred 5 minutami je mazdaman napisal:

Če je, je moral ful prej rezervirat, ker so zasedeni do januarja :D

Napisano
pred 27 minutami je mazdaman napisal:

Peljal k tri krone. Rezerviral termin oktobra, peljali smo pa mazdo in mercedesa. Marca ko pride yaris gremo spet z yarisom in fičkoto.

Moram jih pohvalit in priporocat vsem ki se tehtajo ali bi ali nebi. 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tako je tudi pri CX-30.... 🤗😉
    • https://avto-magazin.metropolitan.si/novice/skakalni-podvig-do-tocke-norosti-je-star-trideset-let/
    • Ma če ma kdo možnost in voljo, da prever ECT pr hladni vožnji na 2.2 Skyactivu, bi imel že kr nekej za primerjavo. Termostat ni lih drag, sam dela z menjavo je pa kr nekej, da bi na koncu ugotovil, da so to normalne temperature za ta motor.   Se mi pa zdi, da bi se tud na -15° motor v 20km naizi vožnje moral ogret na delovno temp., pa da na spustih brez gasa ne bi smel past za tok.   Po drugi strani, kdo sploh v nulo razume te Skyactive 2.2 😉
    • In to velike, vsaj za ceno zimskih gum.... 
    • Zdravo,   Obljubil sem, da bom javil, kako sem avto popravil, kaj vse sem dal popraviti in ali se je investicija izplačala, zato tukaj sledi kratek povzetek:   Decembra 2025 sem imel težavo z mojo Mazdo – pri vožnji navzdol se je vedno vklopil safe mode (limp mode), prižgale so se vse lučke in izklopile vse asistence.   Avto sem peljal pri Selmarju v Celje, kjer so ugotovili, da je potrebno zamenjati vakuumsko črpalko, senzor izpuha in odmično gred. Odmična gred je bila obrabljena in je poškodovala črpalko, senzor izpuha pa je kazal na zamašen izpušni kolektor. Pri Selmarju so očistili sesalni kolektor in zamenjali senzor izpuha z novejšim modelom. Vakuumsko črpalko je moj mehanik zamenjal skupaj z odmično gredjo. Ker je avto imel že 200.000 km, sem zamenjal še verižni set in jermenico glavnega pogona ter opravil servis menjalnika. Skupni stroški so bili nekaj manj kot 2.000 €.   Po tem se je avto začel bolj odzivno peljati, končna hitrost se je povečala z 190 km/h na več kot 215 km/h, poraba pa se je nekoliko znižala. Limp mode se je še enkrat pojavil le pri strmem spuščanju, nato pa nikoli več.   Več kot pol leta po popravilu lahko rečem, da sem z opravljenim več kot zadovoljen in da se je investicija definitivno izplačala.   Če imate kakšna vprašanja glede Mazde ali popravila, sem vam na voljo.   Še dodatek: moja Mazda nima DPF filtra, ker ga je prejšnji lastnik fizično in računalniško odstranil.   Srečno in veliko varnih kilometrov.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.