Kam to pelje? Komunikacija samo z robotom. Jaz raje v vrsti čakam, da plačam, pa s kom še kako besedo rečem. Zavarovanje delam z agentom, da zram še podebatirama. Ej, ljudje, kam to pelje...samo SMS in maili...pa te in une ponudbe od robotov, pa te in une nagradne igre od raznih aplikacij in ponudnikov...
Pri molu me samo popust zanima, ne pa nagradne igre. Petrol sem že pred leti odpikal, v trgovini samo popuste iščem z roboti ne komuniciram...
Saj,glede na to,da Mazda skoz nekaj "sraufa" na svojih avtih in optimira...vsako leto nova nastavitev zmetenja,sedežev itd...vsaj pri stari CX-5 je bilo tako....zna biti,da bodo hitro spremenili🙄.
Bi bil vesel,če bi tipke,gumbi itd. ostali.
Je sicer res,da jih tako ceneje stane...a redundanca je zmeraj dobra...če dela seveda.
Z službe (lokomotive in potniške garniture) pa imam izkušnje,da tudi redundanca ne dela zmeraj,kot bi morala....
Težka bo🥺
Tut jaz se pridružujem temu. Petrolov app je zakon iz tega naslova, da poskeniraš QR pri ročki, tankaš in se direktno odpelješ. Potem pa še gledaš v špeglu zmedeno mamco za tabo, ki ne upa tankat, ker nisi šel not plačat 😄
Kar se pa samih ugodnosti tiče, pa točke porabiš potem za popuste na Petrolu ali njihovi spletni. Sem vzel moji nek sesalc 100€ cenej zato. Dobivaš tut razne gratis kave, malice, pranja vozila... Itak tankam kurilca 1500-2000l letno in se mi teh točk nabere kot listja, potem pa še od goriva.
Ampak to, da ne rabim notr hodit v vrsto stat je glavni razlog, da mam app. 👌
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.