Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
dne 10. 8. 2025 ob 12:49 je MazdaBoy napisal:

Če kdo razmišlja o štromerju, npr. Mazdi 6e :zoom-zoom:

IMG_4634.jpeg

Sm kmet an s hribu doma...

Če jest to prou zastopm (glede na to, de sm fizična oseba) - ma, kej mi dajo 5.200.000€ sam de kupm tist električn one?

Krištodio, če j tko pa uzamem enga, dobim dnar za nou trahtr, pa še BTjca obnovim an še ostane za kšnga Mazdinga trilitrskega šestvaljnega dizelaša. Pa še bi ostalo...

Napisano
pred 14 minutami je dvorjan napisal:

Nekaj za skeptike: 

WWW.AVTOMOBILIZEM.COM

Kitajski CATL naj bi še letos pričel s proizvodnjo natrijevih baterij, ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil.

A ti še zmeraj padaš na te fore..."naj bi"..."ki bi lahko" ipd.?

Po tem pa se izkaže,da "naj bi še letos pričel s proizvodnjo....v naslednjih desetih ali dvajsetih letih..."

In "ki bi lahko povzročile nov preobrat na trgu električnih vozil".....ja,ja,isto kot je bilo z Teslinimi 4680 celicami....v koliko avtov jih vgrajujejo?

Smo že jemali to snov...

Napisano

Podobno kot ti "padas" na YT videe z "nategi" :D Izgledajo ponavadi tako, da je na naslovni sliki kaksna glupa faca nalimana cez sliko :P .... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je NevLado napisal:

Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k

če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč....

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 21 minutami je NevLado napisal:

Kaj si mislite o R5 za drugi avto? Kolikor gledam, bi ga šlo dobit že za 21k

Majhen je, bolj za 2, sicer pa načeloma okej. Glavna tehnika je podedovana od ZOE, torej že preizkušena. Je pa lep. 😃

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Se pravi ti se lahko, drugi pa ne...:) oba sta v prekrsku samo kalkulacija je drugacna
    • Ce gre kdo cez rdeco gre cez rdeco, to je nekaj povsem drugega kot prehitevanje. Ne vem ce je se kdo na tem planetu kot kolesarji ki res prepeljejo rdece ne glede....celo v kombinaciji z zeleno za pesce   Ce pa govoris o lane splittingu je pa to spet nekaj drugega.   Ce jaz vidim rdeco pa stojece avte grem mimo, do semaforjq pocakam zeleno in grem. Zakaj? Motor nikoli ne bo povzrocal zastoja avten za seboj, motor ima prostor, da to naredi, po drugi strani pa sprosti kolono in jih vec prepelje zeleno    Pa se en razlog je predvsem na deloviscih. Jaz odpeljem medtem ko vidim da je zadaj nekdo s super SUVjem sele 5m na poti ker je treba iti mogoce po makadamu, cez kak robek...velikokrat prehitevam z motorjem na samem makadam deloviscu, ker s 5 na uro jaz ne morem drzat motorja na pesku pokonc medtem ko se ljudje bojijo za svoj avtek.    Pa da koncam kot sem zacel, tud ce z motorjem grem mimo do semaforja cakam zeleno. Kolesar na zožanjih, delovišcih gre mimo, pol pa cela kolona za njimi ko avti dobijo zeleno. 
    • tako mi je odgovoril copilot 😆:     
    • Majhen je, bolj za 2, sicer pa načeloma okej. Glavna tehnika je podedovana od ZOE, torej že preizkušena. Je pa lep. 😃
    • če bi imela bencinski turbo motor bi jaz tudi resno razmišljal o tem avtu, ker mi je vizualno zelo všeč....
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.