Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 2 urama je Shrek napisal:

To še ne pomeni, da je dober avto... 

To vedo samo kupci, oni pričakujejo dober avto zato ga kupijo.... :nevem:

Napisano
pred 36 minutami je Bini napisal:

In ravno to je ta težava. Kupci pričakujejo dober avto. Potem pa dobijo en navaden povešen ... ... one...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Nezadržen razvoj in prevlada Kitajske, zgleda da nas bodo vse pojedli, samo elektriko še pripeljejo iz Lune ...

WWW.AVTOMANIJA.COM

Kitajska družba CATL je v Pekingu predstavila novo generacijo baterij, s katerimi cilja na preboj na področju dosega, hitrosti polnjenja in učinkovitosti ter naskakuje vodilni položaj v tekmi z domačim...

Napisano

Ok, ko čajniz to razlaga pomeni, da je res ene 40% in verjetno bo domet torej 600km, kar je še vedno OK.

A polnu jo boš pa na polnilnici priklopljeni na JE Krško? Megavat in pol verjetno lahko dobiš za vsakim voglom, kako se bodo pa baterije hladile med polnjenjem je pa tudi vprašanje, ki se zastavi ob takih močeh polnjenja.

33112_1.png

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Ok, ko čajniz to razlaga pomeni, da je res ene 40% in verjetno bo domet torej 600km, kar je še vedno OK.

A polnu jo boš pa na polnilnici priklopljeni na JE Krško? Megavat in pol verjetno lahko dobiš za vsakim voglom, kako se bodo pa baterije hladile med polnjenjem je pa tudi vprašanje, ki se zastavi ob takih močeh polnjenja.

Mah, @Boss, ne kompliciraj. 

Na tri hribe spelješ strelovod in ko užge strela, imaš trofazno elektriko pa napolniš.

In zakaj bi baterije vmes hladil? Saj ni pivo... Gor obrneš eno svinjsko zarebrnico, lahko tudi jagnečjo, pa je. Pol ulice bo lepo dišalo in cucki iz polovice Ljubljane bodo prišli pogledat, kaj se dogaja. Če imaš pa kakega soseda, da pride mimo z gajbo pive, ti bo pa počasi tudi vseeno za domet...

Če pa se kak redar najde, pa rečeš, da je to čajna kuhinja in ne javna menza, zato ne potrebuješ nobenih dovoljenj... Saj dosti ne boš zavajal, saj mu piše, da je "made in čajna"...

• Haha 1
  • Ljubim 2

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 15 urami je Bini napisal:

Drži kot pribito...in še vsak ki se je "nafukal" je tudi "pričakoval"😄😉

Napisano
pred 59 minutami je skritikrt napisal:

Drži kot pribito...in še vsak ki se je "nafukal" je tudi "pričakoval"😄😉

Verjetno pri takem kot je tvoj FuckWagen ali kaj je že.... :whatever:

Napisano
pred 7 minutami je Bini napisal:

Verjetno pri takem kot je tvoj FuckWagen ali kaj je že.... :whatever:

Si malo zamešal😄😉

Moj FuckWagen si videl...tisti,Ford Focus C-Max,k ga ima pa žena,je pa tudi še "stara šola" z vrhunskim motorjem za tiste čase (razvit za Forda in Mazdo pri Yamahi).

Napisano
pred 4 urami je dvorjan napisal:

Pa saj bodo zdaj začeli kapljati EV karavanske oblike. Da bo še nekaj za @Boss. 

@Boss noče karavana… Tega ima samo zato, ker ni več petvratne limuzine ;) …

• Všeč 1
  • Ljubim 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 8 urami je skritikrt napisal:

Si malo zamešal😄😉

Moj FuckWagen si videl...tisti,Ford Focus C-Max,k ga ima pa žena,je pa tudi še "stara šola" z vrhunskim motorjem za tiste čase (razvit za Forda in Mazdo pri Yamahi).

Pardon sem mislil, da @Slivka odgovarjam, on ima tisti vrhunski avto.... 🫣😉 

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

@Boss noče karavana… Tega ima samo zato, ker ni več petvratne limuzine ;) …

Pa še to sem ujel praktično zadnjega karavana pri Mazdi. 5-vratno so pa ukinili že 14 let nazaj.

Drek je v tem, da avto mora tudi v lastnih očeh bit privlačen. Ga pač ne jemljem le kot prevozno sredstvo, ampak vsaj malo mora pričarat nasmeška na obrazu, ko greš proti avtu, ki je parkiran. Zato pač nevšečne oblike pri meni odpadejo.

To je tko kot pri ženskah... ne glede kako je zabavna, če ti tudi vizuelno ne sede (pa ne govorim, da mora bit lepotica) pač slej kot prej gre vsak v svojo smer. Ja in SUV-i zgledajo v mojih očeh kot ženska, ki se je precej zapustila. 😜

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Bini napisal:

Pardon sem mislil, da @Slivka odgovarjam, on ima tisti vrhunski avto.... 🫣😉 

Sem prec pogruntal😄...saj vemo tukaj,za kaj nisem ostal na Fordu...pa čeprav moram Ford pohvaliti,kar se mojega C-Maxa tiče. Samo tisto so bili drugi časi pri Fordu...časi,ko je ford z prve serije Focusa,ki je kvalitetno že bila "on par" z Golf-om (da se o legi sploh ne pogovarjamo)...naredil neverjeten preskok na drugo generacijo Focus-a. Da spomnim-Focus C-Max je prišel ven celo pred klasičnim Focus-II. Ta serija po moje še danes kraljuje kar se tiče kvalitete za cvenk...takrat če si postavil Focus-II vštric Golfa ti je takoj postalo jasno...VW je rabil doooolgo časa,da so se opomogli od tega šoka in Forda tukaj "ujeli"...po moje boljšega avta za cvenk v tej klasi ne bomo več videli-prostornost,udobje,lega,motorji itd-vse že res dobro za cvenk...ker npr. Corolla je bila tukaj kar konkretno dražja....mogoče bi lahko v isti koš vrgel takratno Mazdo-3, katera je pa itak bila praktično preoblečeni Focus....in tudi konkretno dražja...za cca.1/4 cene-vem,ker sem leta 2006 kupoval,in je bila kljub veliko skromnejši opremi veliko dražja celo od C-Maxa.

Naš Fordov "črnuhec" noče in noče škripniti-20 let in še kar šiba😲

Samo še navzdol gre-žal😟

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.