Skoči na vsebino

NOVA MAZDA 3 (2019)

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 9 minutami je DonFelipe napisal:

Aha.

Pa kar ogromno prostora je v tem avtu ;)

Še 5ti ki sede zadaj na sredini bi se komot peljal, kajne?

Ravno to je najvecji razlog, da se vedno razmisljam. Avto je dejansko namenjen max 4 osebam. Za 5 ni prostora

Napisano

Če ste 4je, ti bo kmalu žal, če boš trojko vzel. Jaz bi šestico. Če ti je všeč, vzemi šestico karavana. Meni ni všeč karavan, pa sem limuzino bencinarja vzel. 

Napisano

A je dejansko kateri avto tega razreda ali v razredu višje udoben za prevoz 5ih ljudi? Ok, za občasno skakanje sem in tja je vsak ok, ampak da bi pa kupil avto nižjega srednjega razreda za pogost  prevoz 5ih oseb... 

Kakorkoli obrnemo so tu SUVi ali enoprostorci v prednosti. 

Napisano (urejeno)

Realno, kako se nas je pa včasih peljalo v Yugotu, 101ki ali Katrci 5 oseb?

Jaz sicer nimam družine, ampak z mojim prvim avtom, Fiat Croma, letnik 1990, se nas je leta 2004 vsakdan peljalo 5 v službo in domov.

Danes je kaj takega nepredstavljivo.

Z 6ico nimaš kaj faliti, sploh če je karavan.

Kaj ti bo pa SUV? A zapeljaš kdaj izven ceste? To ni pravi terenec!

Popravljeno od DonFelipe
Napisano

tale je tudi dobra pa rdeča je

WWW.AVTO.NET

Mazda Mazda3 G122 Plus Style Sound, letnik:2019,22500 EUR :: www.Avto.net ::

Sent from my iPhone using Tapatalk
Napisano
pred 21 minutami je DonFelipe napisal:

Jaz sicer nimam družine, ampak z mojim prvim avtom, Fiat Croma, letnik 1990, se nas je leta 2004 vsakdan peljalo 5 v službo in domov.

Peljali smo se neudobno. :) vse se da. Jaz tudi spim v kampu v avtu, ampak ne trdim pa da je to udobno :)

Mi smo dolga leta hodili smučat s passatom letnik 01 (600 km v eno smer ni bilo najbolj udobno na petem kvazi sedežu). 

Nisem ljubitelj suvov in ne govorim o vožnji izven ceste, ampak dejstvo je, da imajo praviloma bolj prilagodljivo notranjost, notranjost je bolj zračna in tudi kakšen centimeter zna biti širši. Če primerjamo isti velikostni razred (cx30 proti trojki recimo). 

Napisano
pred 33 minutami je DonFelipe napisal:

V šestki se komot pelje 5 odraslih oseb. Preverjeno večkrat in na dolge razdalje. 

Dodaš na streho še  thuleta in si zmagal. Lahko gre pet ljudi na smučanje, recimo. 

Napisano
pred 38 minutami je Alex napisal:

V šestki se komot pelje 5 odraslih oseb. Preverjeno večkrat in na dolge razdalje. 

Dodaš na streho še  thuleta in si zmagal. Lahko gre pet ljudi na smučanje, recimo. 

Pa je kolikor toliko udoben srednji sedež? Na passatu je bilo trdo za znoret, pa tudi sredenski greben je bil v napoto. 

Mi smo šli tudi dostikrat raje z mojim Picassom, kot s fotrovo octavio (prve generacije),ce nas je bilo 5.

Napisano
pred 19 minutami je Nejc1986 napisal:

Pa je kolikor toliko udoben srednji sedež? Na passatu je bilo trdo za znoret, pa tudi sredenski greben je bil v napoto. 

Mi smo šli tudi dostikrat raje z mojim Picassom, kot s fotrovo octavio (prve generacije),ce nas je bilo 5.

Je dokaj komot, baje. 😁

Napisano

Pet odraslih se NE pelje udobno uro ali več. 

Avti so delani za 4 odrasle osebe. 

V trojki se 4 odrasle osebe 180 visoke ne peljejo udobno. 

Napisano

Trojka je za potovanja bolj namenjena dvema odraslima in dvema otrokoma zadaj. Sepravi bolj za pare in družine z manjšimi otroki. Za to, da se peljejo 4 odrasli bo treba kar 6-ko vzet, še bolje pa limuzino saj ima na zadnjih sedežih še za nekaj centimetrov več placa kot karavanka.

33112_1.png

Napisano
pred 30 minutami je Boss napisal:

Trojka je za potovanja bolj namenjena dvema odraslima in dvema otrokoma zadaj. Sepravi bolj za pare in družine z manjšimi otroki. Za to, da se peljejo 4 odrasli bo treba kar 6-ko vzet, še bolje pa limuzino saj ima na zadnjih sedežih še za nekaj centimetrov več placa kot karavanka.

Limuzina ima smo za kolena več plača širina pa je čisto enaka. Se pravi, da pride v poštev takrat, ko sedijo zadaj višji kot 185 cm. Jaz z 184 cm z lahkoto sedim zadaj, pa še ne taknem sprednjih sedežev. Je pa res, če vozi nekdo z 190cm I  potisne voznikov sedež skrajno nazaj takrat je tudi v limuzini premalo placa za kolena. 

Napisano

Več prostora je v limuzini kot v karavanu. Če v svoji težko zadaj sediš, boš v limuzini brez problema. 

Napisano
pred 1 minuto je Shrek napisal:

Več prostora je v limuzini kot v karavanu. Če v svoji težko zadaj sediš, boš v limuzini brez problema. 

Preberi še enkrat, kaj sem napisal zgoraj. Da z lahkoto sedim zadaj v karavanki s tem, da imam spredaj nastavljen stol za višino 184 cm.. Zadaj za mano včasih z lahkoto in komot sedi sin, ki je visok 185 cm. Če pa je šofer  visok okoli 190 cm ali pa še več, bo pa tudi v limuzini zadaj problem, ker si bo tak voznik nastavil sedež čisto v zadnjo pozicijo. Karavan je čisto komot za štiričlansko odraslo familijo pa še v prtljažnik gre veliko več prtljage kot v limuzino. Za športno naravnano družino je zakon. 😉

Napisano

Imel mazdo5. Super avto za 4 člansko družino. Škoda, da jih ne delajo več. Drsna vrata zadaj so neprecenljiva. 

Napisano

Aha.

Si imel 5 ali 7 sedežno?
Jaz sem imel namreč možnosti ugodno dobiti predhodnika. MPV z vso možno opremo, 7-sedeži in avtomatskim menjalnikom, letnik 1997, ampak sem potem dobil boljšo ponudbo in odstopil.

Napisano (urejeno)

Kot dobra novica za lastnike M3 in M2 je, da so po podatkih ADAC-a na prvem mestu med avtomobili starosti 7 let! VW Golf je za njo. 😁😋😂😂😂

Popravljeno od Bini
  • Všeč 3
  • Haha 1
Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Kot dobra novica za lastnike M3 in M2 je, da so po podatkih ADAC-a na prvem mestu med avtomobili starosti 7 let! VW Golf je za njo. 😁😋😂😂😂

Ufff... Zadnji stavek... Zdaj pa kokice v roke 😂😂

Napisano
pred 12 minutami je DonFelipe napisal:

Golf je že zdavnaj izgubil svoj primat, ampak častijo ga ponavadi tisti ki ne vidijo dlje.

Japonci pa so od nekdaj v vrhu.

Meni golf preprosto ni všeč. V tem rangu mazda 3 (v novi generaciji obvezno 4vratna), civic (noro mi je všeč), za dober price/performance pa megane... Všečna sta mi je bila prejšnja corolla in auris,predvsem ker so dolgo časa vztrajali pri atmosfercih. 

Napisano
pred 23 minutami je Nejc1986 napisal:

Ufff... Zadnji stavek... Zdaj pa kokice v roke 😂😂

Nič takega, kdo pa ma na M. Forumu vw avte.? 😁

• Všeč 1
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.