To mi pišeš kar že vse vem Saj sem napisal, da sem si jo sam z nule sestavil mojo. Sam sem malo firbcal tenutno ponudbo. Barebone je bil takrat 190€, jaz sem kupil od kolega nerabljenega za 100€, 40€ stikala, 20€ stabs, 5€ lube, 100€ keycaps,..ostale moding zadeve so cheap bile. Najbol smotano je blo umit stikala in namazat enega po enega(plus isto na stabilizatorjih). Ma pa moja tipkovnica, ki je 75% kar 1.7kg lol
Ja ANSI prevladuje, ampak kar dobiš barebone, sploh, če si TKL fan. So discord kanali in razne trgovine, ki delajo tudi skupinske nakupe, potem imaš še Geekhack forum... Se najde marsikaj modularnega na nivoju, večinoma pa vse TKL. Ampak je cenovno potem hitro nesmiselno. Primer Ducky... Prebuilt je 160€, pa imaš par stikal na izbiro. Barebone je pa 130€, brez vsega... potem boš dodal 30-40€ za stikala in potem še za stabilizatorje 10-20€ in tipke 20-120€, kakršnekoli pač že izbereš. Osebno sem se navdušil nad Meletrix Zoom serije, ker sem se tudi sam spogledoval z mislijo, da bi si kar custom naredu, samo bi me potem prišla blizu 300€, tolk entuzijasta pa spet nisem, za tipkovnico.
Tudi meni ni čisto jasno, ampak ga dobim zraven v setu in AI pravi Yes, you absolutely can put a split spacebar on a Wooting Two HE ANSI keyboard, especially if it's the newer v2 model or you use the correct keycaps; the standard left/right Shift keycaps from most ANSI sets fit the split spacebar spots, and Wooting offers their own keycaps with split options
Naprej pa niti nisem raziskoval. Iskreno ga ne rabim, samo firbec me matra, če je že glih zraven. Mogoče lahko stabilizator zamenjam s stikalom nekak. Nisem gledal kako ima PCB narejen. Bomo vidli kako so si zamislili
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.