Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 57 minutami je Alex napisal:

O gre, gre. Trenutno leti kot prej. 😊

Edino jutri se ne upam z njo v Udine na koncert, ker nisem še 100% prepričan, da bo ok. 🤔 Raje jo bom stestiral tu pri nas, če se pojavi zopet lučka, da bo mehanik "pri roki". 😊

Smo se pa družno v famoliji odločili, da gremo na dopust v Francijo z novo Cx30 z thuletom na strehi. Ni vrag, da ne bo dovolj prostora za prtljago. Pa še tak dolg test ji bomo privoščili. 😊

To bo dogodivščina; nov avto, ki diši po novem, popolna tišina ob pogovoru, miren tek motorja, mala poraba in nič črnega dima zadaj.... 😁😉👍

• Všeč 1
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Smo se pa družno v famoliji odločili, da gremo na dopust v Francijo z novo Cx30 z thuletom na strehi

Toliko zarečenega kruha kot bodo pa tule eni pojedli pa še ne🤣  Pred časom je tukaj neldo suvereno nabijal , da nov avto to pa že ne ....se ne splača. Raje 2 leti star uvožen tako kot je že naredil. BENCINAR.......nikoli to je nepremičnina na cesti  ni dinamike ni navora  . SUV to je za penzioniste ... ne moreš dinamično v krožni promet. Za češnjo na torti bomo pa še THULE montirali, ja ker nimamo kombija ga pač rabimo🤣. No potem bo pa še sledilo servisiranje na uradnem servisu in je mera polna čeprav so besede nekoga bile; jaz na uradni servis nikoli je predrago mam svojega zaupanja vrednega mehanika 🤣🤣🤣

• Všeč 1
  • Haha 3
Napisano

Osebnost leta tu na forumu. 

Pa še veliko je tega zarečenega kruha... 

Napisano
Pred eno uro je Bini napisal:

To bo dogodivščina; nov avto, ki diši po novem, popolna tišina ob pogovoru, miren tek motorja, mala poraba in nič črnega dima zadaj.... 😁😉👍

Heheh, ja bo full tih motor ja, ko ga bo čez Alpe vrtel v obrate in drkal menjalnik gor dol🙄

P.s.: tudi dizel z Dpf nima nič črnega dima zadj😉

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Tudi sam ne vidim smisla, da se v letu 2022 pri kateremkoli novem vozilu kupuje ročni menjalnik.

Raje kak kos "nepotrebne" opreme manj pa avtomatik, kot pa na roke šaltat ne vem koliko let še ... Čemu?

Napisano

Samo a ni rdeca raketa ravno pred kratkim ostala brez DPF? 😜

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 6 urami je dvorjan napisal:

Tudi sam ne vidim smisla, da se v letu 2022 pri kateremkoli novem vozilu kupuje ročni menjalnik.

Raje kak kos "nepotrebne" opreme manj pa avtomatik, kot pa na roke šaltat ne vem koliko let še ... Čemu?

Sem ravno nasprotnega mnenja. Zakaj dajati dodatnih 2000€ za avtomatski menjalnik? 🤔 Pa še slabše je vse skupaj. 

Napisano

Neglede na nekatere bedaste komentatorje in njihovih še bolj bedastih komentarjev, se bomo nekateri vozili tako v super dizel rdeči raketi, kot tudi z super benzinarjem. 😉

• Všeč 2
  • Haha 2

Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Sem ravno nasprotnega mnenja. Zakaj dajati dodatnih 2000€ za avtomatski menjalnik? 🤔 Pa še slabše je vse skupaj. 

Brez AT je veliko manj uporaben tempomat. Če te ne mika oz. uživaš v ročnem, potem vzemi ročnega. A barva je že izbrana?

Napisano
pred 14 minutami je Janez007 napisal:

Brez AT je veliko manj uporaben tempomat. Če te ne mika oz. uživaš v ročnem, potem vzemi ročnega. A barva je že izbrana?

Ja. Ročni menjalnik je izbran. Barva tudi-najlepša. 😊

Napisano (urejeno)

..... najlepša 🤔, to je tale verjetno... 😁😉👍

IMG_20210826_153936~2.jpg

Popravljeno od Bini
  • Všeč 4
  • Haha 2
  • Zmeden 1
  • Ljubim 1
Napisano
pred 2 urama je Alex napisal:

Ja. Ročni menjalnik je izbran. Barva tudi-najlepša. 😊

Si rdečo vzel? 🤔

Napisano
pred 4 urami je Alex napisal:

Neglede na nekatere bedaste komentatorje in njihovih še bolj bedastih komentarjev, se bomo nekateri vozili tako v super dizel rdeči raketi, kot tudi z super benzinarjem. 😉

Ja res so eni komentarji bolj tako, tako in očitno bi te radi malo ujezili a nič zato, časi se spreminjajo in mi z njim.... 😊👍

V teh časih je vse mogoče, nikoli ne reci nikoli a važno je samo to, da je človek zadovoljen in uživa, vse ostalo ni pomembno..... :bravo:

• Všeč 2
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Verjetno kakšno brez doplačila 😟

Ne. Doplačilo je 800€.😊

Napisano

Ja res so eni komentarji bolj tako, tako in očitno bi te radi malo ujezili a nič zato, časi se spreminjajo in mi z njim.... 😊👍

V teh časih je vse mogoče, nikoli ne reci nikoli a važno je samo to, da je človek zadovoljen in uživa, vse ostalo ni pomembno..... :bravo:

V bistvu se prilagajaš sproti. Kar je dobro zame tisti hip, ko stvar kupujem, je pač najboljša opcija. In verjetno tisti hip najboljša rešitev. 😊

Napisano
pred 15 urami je dvorjan napisal:

+1

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

@alex in @Biniče bi se vidva pacienta le držala tega kar občsno napišeta bi bilo vse Ok tako pa izpadeta ko 2 največja b....... @Binikaj mu pri vsem tako stojiš ob strani in ga podpiraš pri njegovih neumnostih???

pred 10 urami je Alex napisal:

Bedast je samo tisti ki bo pojedel ves ta zarečeni kruh.....pa super vožnjo z nepremičnino na cesti želim. 🤣

Napisano (urejeno)
pred 40 minutami je robertk6 napisal:

@alex in @Biniče bi se vidva pacienta le držala tega kar občsno napišeta bi bilo vse Ok tako pa izpadeta ko 2 največja b....... @Binikaj mu pri vsem tako stojiš ob strani in ga podpiraš pri njegovih neumnostih???

Bedast je samo tisti ki bo pojedel ves ta zarečeni kruh.....pa super vožnjo z nepremičnino na cesti želim. 🤣

Drugače takim pacientom kot si ti niti nima smisla odgovarjati. Na tem forumui pa ti itak največji pacient 😉 😉

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 2 urama je robertk6 napisal:

Ne vem sicer kaj sem ti naredil, bi pa lahko tole kar si napisal za mene malo podkrepil 🥴

Napisano (urejeno)

Ne vem sicer kaj sem ti naredil, bi pa lahko tole kar si napisal za mene malo podkrepil 🥴

Ta itak samo nabija neumnosti. Sploh ga ne jemlji resno. Je pa baje glavni na korejskem forumu. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 1 uro je Bini napisal:

Nič mi nisi naredil  saj tudi nisem napisal nič žaljivega. Podkrepil??? Ja podpiraš ga kot njegov najhujši zagovornik v vsem kar napiše se popolnoma strinjaš , kljub temu da vse to kar sem napisal drži. Nič si nisem izmislil to so samo njegove besede , ki jih je stresal tu po forumu na račun  novih avtov, bencinarjev in SUV-vov. 

pred 32 minutami je Alex napisal:

Ta itak samo nabija neumnosti. Sploh ga ne jemlji resno. Je pa baje glavni na korejskem forumu. 😊

Dokler nabijam neumnosti si miren , ko bom nabil tebe potem se zamisli. Korejski forum tud obstaja??? No ti že veš kot kaže dosti sodeluješ tam.

• Všeč 1
  • Haha 1
Napisano (urejeno)
pred 41 minutami je robertk6 napisal:

Nič mi nisi naredil  saj tudi nisem napisal nič žaljivega. Podkrepil??? Ja podpiraš ga kot njegov najhujši zagovornik v vsem kar napiše se popolnoma strinjaš , kljub temu da vse to kar sem napisal drži. Nič si nisem izmislil to so samo njegove besede , ki jih je stresal tu po forumu na račun  novih avtov, bencinarjev in SUV-vov. 

Dokler nabijam neumnosti si miren , ko bom nabil tebe potem se zamisli. Korejski forum tud obstaja??? No ti že veš kot kaže dosti sodeluješ tam.

Pametnjakovič-Bu... 😊😊

Popravljeno od Alex

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.