Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

S Češkimi obrobami blatnikov... 

Češke zavesice so pa naročene... 

Napisano
dne 18. 7. 2022 ob 19:11 je Alex napisal:

Ne rabi bit 200Kkm.Z dizli pridejo problemi že  takoj po prevoženih 50Kkm.

A ni bil dizel včasih sploh najboljši in z njim ni težav???? 

Kateri veter zdaj piha ???? SUV, bencinar , z poceni plastikami ki so žalitev z kupca??? 

🤣🤣🤣🤣

Napisano (urejeno)
pred 5 minutami je robertk6 napisal:

A ni bil dizel včasih sploh najboljši in z njim ni težav???? 

Kateri veter zdaj piha ???? SUV, bencinar , z poceni plastikami ki so žalitev z kupca??? 

🤣🤣🤣🤣

Ti pa s tvojo reciklirano kio nimaš kaj komentirati. To je ikea na kolesih. 🤣🤣

To je zadnji avto, ki ni ga sploh kupil. Še dacia je zakon za to zadnje skrpucalo od kie. Je pa tudi res, da te kie kupujejo socialci. Vsak okoli mene je tako. 😉

pred 2 urama je Shrek napisal:

S Češkimi obrobami blatnikov... 

Češke zavesice so pa naročene... 

Brez Češke prikolice z naloženim pivom in šotorom, da kampiram na Pagu med ostalimi slovenceljni. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano

Lastniki cx 30( Ostali se vzdržite bedastih komentarjev).

Koliko pumpate gume? 🤔

Napisano
pred 5 minutami je Alex napisal:

Je pa tudi res, da te kie kupujejo socialci

Socialc ti je po babi skakal.......budalo zahojeno . Se vidi da ne premoreš niti kančka kulture ,da bi vsaj priznal svoje budaleštine ki si jih pisal tukaj o CX-30 in bi pač rekel vsak se lahko zmoti. Ne ti boš gono svojo do konca .....

Pravkar je Alex napisal:

Lastniki cx 30( Ostali se vzdržite bedastih komentarjev).

Koliko pumpate gume? 🤔

Tolko da so napumpane 🤣

bedasto vprašanje si zasluži bedast odgovor

Napisano
pred 1 minuto je robertk6 napisal:

Socialc ti je po babi skakal.......budalo zahojeno . Se vidi da ne premoreš niti kančka kulture ,da bi vsaj priznal svoje budaleštine ki si jih pisal tukaj o CX-30 in bi pač rekel vsak se lahko zmoti. Ne ti boš gono svojo do konca .....

A si socialc? Po kulturi  govora verjetno da ja. Sicer si pa že dokazal svoj IQ. Vojački imajo pač prostaško besednjak. Kaj čmo. 😉

Napisano
Pravkar je Alex napisal:

A si socialc? Po kulturi  govora verjetno da ja. Sicer si pa že dokazal svoj IQ. Vojački imajo pač prostaško besednjak. Kaj čmo. 😉

Glej prvo se prepričaj kakšen je moj čin in položaj v SV potem obsojaj. Kar se tiče IQ hmmm mislim da si ti že večkrat dokazal velikost tvojega .....dosega višino sobne temperature. Kar se pa tiče , če sem socialc bom rekel samo tako malo poglej v javno upravio kakšne so plače od 33 razreda navzgor pa imaš odgovor.

Napisano
pred 48 minutami je Alex napisal:

Ti pa s tvojo reciklirano kio nimaš kaj komentirati. To je ikea na kolesih. 🤣🤣

To je zadnji avto, ki ni ga sploh kupil. Še dacia je zakon za to zadnje skrpucalo od kie. Je pa tudi res, da te kie kupujejo socialci. Vsak okoli mene je tako. 😉

Brez Češke prikolice z naloženim pivom in šotorom, da kampiram na Pagu med ostalimi slovenceljni. 😉

In zopet je odgovoril ta, ki sem ga omenil in zopet bedast odgovor. 

Napisano

Sam po kokice skočim. Pir mam že v rok 🤣

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 20 minutami je Alex napisal:

In zopet je odgovoril ta, ki sem ga omenil in zopet bedast odgovor. 

Lepo, da sam zase priznas, da dajes bedaste odgovore ;) ko citiras samega sebe 😜

image.png

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz sem jih pozimi prvo mel 2.5 pa sem potem malo spustil in je bilo precej bolje. Prej je nekako cudno trdo in skakajoce se cutilo :)

Sedaj jih mam pa 2.6 - 2.7 se mi zdi

Napisano
pred 34 minutami je Jest napisal:

Lepo, da sam zase priznas, da dajes bedaste odgovore ;) ko citiras samega sebe 😜

image.png

Ta, na katerega, se to nanaša z bebavimi odgovori, že ve kdo je. 😉

Napisano
pred 7 urami je Brane napisal:

Slivka nima problemov z avti zato ker živi  v hribih in v hrib ne boš  prišel z 1500 obrati v 5 brzini,po moje se pri njem motorji zelo veselo vrtijo

Prvo si zadel, drugo si zgrešil. 

Ja, jaz nimam problemov z avti. No, mogoče to, da kilometri kar letijo in to, da je kljub majhni porabi rezervoar kar naprej prazen...

Ne, pri meni motorji ne žvižgajo. Dvolitrski dizelaš ima dovolj moči in navora, da s 1800 obrati pelje po teh hribovskih cestah tudi, če je avto obremenjen.

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)

Morda zanimivost za lastnike cx30. 

Z thuletom na strehi lahko zapeljete na večino parkirišč. Tudi v garažne hiše (v Franciji) gre 😊PSX_20220802_194638.jpg

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 7 minutami je Alex napisal:

Z thuletom na strehi lahko zapeljete na večino parkirišč. Tudi v garažne hiše (v Franciji) gre 😊PSX_20220802_194638.jpg

Super, s CX5 nebi šlo.... 😊

Napisano
pred 40 minutami je Bini napisal:

Kako si pa kaj s porabo.... 🤔

6,4 l/100.

Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je Bini napisal:

Za poln avto s trugo vred je odlično👌

Res je. Sem presenečen. Tempomat na 135 in v Franciji je precej hribov.😊 Brez problemov povsod na polno. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 3 urami je Alex napisal:

fajn si tole trofnu. 

Napisano

Evola, po prevoženih 2800 kilometrih v enem tednu, moram res pohvalit svojo "premium" mazdo cx 30. Polno naložena, z polnim thuletom na strehi in štirimi odraslimi v avtu sem imel povprečno 6,7 l/100. Na avtocesti tempomat 135, ostalo po omejitvah. 

Na nobenem strmem klancu ni bilo problemov. 😉

V glavnem, ne pogrešam niti malo 6-ke.

• Všeč 4
  • Ljubim 1

Napisano

Čeprav v vseh navodilih piše, da hitrost v nobenem primeru ne sme presegati 130 km/h, se bo našel nekdo, ki bo poskusil, če gre 135...

Al je to balkanc al pa nekdo, ki mu je sonce užgalo v glavo...

P.S.: To je mišljeno kot hec, da ne bo kakšne hude zamere!

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano
pred 30 minutami je Slivka napisal:

Čeprav v vseh navodilih piše, da hitrost v nobenem primeru ne sme presegati 130 km/h, se bo našel nekdo, ki bo poskusil, če gre 135...

Al je to balkanc al pa nekdo, ki mu je sonce užgalo v glavo...

P.S.: To je mišljeno kot hec, da ne bo kakšne hude zamere!

Folk se  vozi tudi 150-160 in več z kovčki na strehah. 😉

Ja, nekateri delovne stroje vozijo tudi po cestah, čeprav so mišljeni za vožnjo po šumah in njivah. 😉

Hec, da ne bo zamere. 😊

• Všeč 1
  • Haha 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• zdaj boš imel še manjšou porabo, ker so ti računali olje mazda DPF   šlamparija na teh servisi res
    • Se pogovarjata soseda: - »Polno kapo mam, že dvakrat so mi spraznili rezervar za kurilno olje, pa sem pokrov dobro zamaskiral s težkimi cvetličnimi lonci!« - »Jaz sem svoj problem dobro rešil. Kupil sem debel rdeč pokrov, nanj sem z velikimi belimi črkami napisal : KURILNO OLJE.« - »A si nor ? ...pa je pomagalo in te tatovi pustijo na miru?« - »Jaaaaa, samo cev ni povezana z rezervoarjem za kurilno olje .... ampak je priključena na greznico: v šestih mesecih so mi jo že trikrat ZASTONJ izpraznili !!!«
    • Tega bodo pa razumeli Goričani, pa mogoče Wajduci...   Se pogovarjam z eno sodelavko, mi hoče nekaj pokazat na mobitelu, ker pa je mraz, so prsti malo trdi in ji mobitel pade na tla. Pa rečem jaz: - "Mobiteli bi moral met aplikacijo, da se aktivira padalo, ko nam padejo iz rok."   Pa ona pobira mobitel in komentira: - "Potem bi Žeja zgledala kot Lijak..."   (Za boljše razumevanje ne-Goričanov in ne-Wajducev: Žeja je gostilna v Ozeljanu, Lijak je pa vzletišče in pristajališče za jadralne padalce med Kromberkom in Ozeljanom)
    • Znanec se je vrnil iz Kanade, pa ga vprašam:  - "Kako je tam?" - "Oni so 20 let za nami..." - "Kako to misliš?" - "Pa, tam se še vedno dobro živi..."
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.