Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 1 uro je GregorV napisal:

Če dam gor roko, ne ropota več. Tudi če pokrov potisnem nazaj ni več črička.😀

Samo ko je popolnoma zaprt se oglaša.

Še malo pa bo sam prilezel ven.... 😁😉

Napisano (urejeno)

Danes smo šli s CX 30 iz Kranja v Sevnico in nazaj po AC in regionalki. V vozilu 4 osebe, po AC 130-150 km/h. Poraba na koncu 6,3l z dinotom. Avto ima sedaj 2k prevoženih, tako da računam v prihodnje še kak deci manj.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 3
  • Haha 1
Napisano
Pred eno uro je ignacij napisal:

Danes smo šli s CX 30 iz Kranja v Sevnico in nazaj po AC in regionalki. V vozilu 4 osebe, po AC 130-150 km/h. Poraba na koncu 6,3l z dinotom. Avto ima sedaj 2k prevoženih, tako da računam v prihodnje še kak deci manj.

150...poraba 6,3😄

.

Napisano
pred 8 urami je ignacij napisal:

Nič te nisem videl... 

Napisano (urejeno)
pred 8 urami je Alex napisal:

150...poraba 6,3😄

Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h. 

Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?

Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.

Popravljeno od ignacij
Napisano
pred 3 urami je ignacij napisal:

Ker del ti ni jasen? Kdo je rekel, da ob 150 km/h pije 6,3l? Govorimo o relacijski vožnji 160 km AC hitrost med 130 in 150 km/h, pomeni, da ne voziš neprestano 150 km/h, razumeš? No potem pa imamo še regionalko cca. 70 km, vožnja 50-100 km/h. 

Računalnik to lepo vse izračuna in ti na koncu napiše 6,3l. A bo sedaj dovolj podrobno za razumeti?

Danes mi je moja dala še en fur in sem šel z njim v službo, Kranj - Domžale, poraba 5,2l.

Včeraj Kranj - Biograd na moru, kar je šlo odvisno od gužve, tudi 160, dino poraba 5,9. 

Alexa pa kar na ignore dat.

Napisano
pred 7 minutami je Magoče CX-30 napisal:

Včeraj Kranj - Biograd na moru, kar je šlo odvisno od gužve, tudi 160, dino poraba 5,9. 

Alexa pa kar na ignore dat.

Še malo in vam bo benzin nazaj iz zraka v tank  tekel v baby Dinotih.🤣🤣

Napisano (urejeno)

Sem ga dal danes sodelavcu za probat, je bil tok navdušen, da že gleda novega za ženo.

Popravljeno od ignacij

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.