Alex Napisano sobota ob 06:39 Prijavi Napisano sobota ob 06:39 pred 38 minutami je Bini napisal: Na koncu posnetka.... Naj bi bila pa tole naslednica.... 🤗😉 To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. 2 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 07:28 Prijavi Napisano sobota ob 07:28 pred 38 minutami je Alex napisal: To je fejk. V bistvu, uradno še ni nič znanega, kdaj bo prišla nova na tržišče. V salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... Citiraj
godlike Napisano sobota ob 08:20 Prijavi Napisano sobota ob 08:20 pred 51 minutami je Bini napisal: salonu pri Selmarju sem se zadnjič malo pogovarjal in mi je rekel trgovec, da naj bi jeseni 2026 bila uradna predstavitev(sem pozabil na katerem m. sejmu) k nam pa naj bi prišla v začetku leta 2027. Trgovci po navadi nimajo pojma. Ker tudi firma ne da ven informacije, ker bi šlo naprej.... Tak da so to samo osebne špekulacije prodajalca. 8 Citiraj
ignacij Napisano sobota ob 08:38 Prijavi Napisano sobota ob 08:38 Pred eno uro je Bini napisal: Torej čez leto in pol bo tale taman za mene, če bo res takole našpičeno zgledala..... SI pa res naiven če misliš, da ima ta posnetek kaj veze z realnostjo. Takšnih posnetkov imaš na YT cel kup. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano sobota ob 08:55 Prijavi Napisano sobota ob 08:55 Tale Selmar ma več informacij o Mazdah, kot Mazda sama Če so pa te debate potekale za šankom, pol pa sploh veš, da je 100%. 2 Citiraj
Tilen5 Napisano sobota ob 10:01 Prijavi Napisano sobota ob 10:01 (urejeno) Source: Trust me bro 🤣🤣🤣 Popravljeno sobota ob 10:01 od Tilen5 3 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 15:39 Prijavi Napisano sobota ob 15:39 Pa tko je bil navdušen, pol se pa najdete trije štirje in mu čist ubijete pričakovanje in navdušenje. Sram vas je lahko. 🤣😂 5 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 19:51 Prijavi Napisano sobota ob 19:51 pred 11 urami je ignacij napisal: SI pa res naiven če misliš, da ima ta posnetek kaj veze z realnostjo. Takšnih posnetkov imaš na YT cel kup. Vem ja.... Citiraj
Bini Napisano sobota ob 20:01 Prijavi Napisano sobota ob 20:01 pred 11 urami je godlike napisal: Trgovci po navadi nimajo pojma. Ker tudi firma ne da ven informacije, ker bi šlo naprej.... Tak da so to samo osebne špekulacije prodajalca. Bomo videli. Upam, da bo tako kot je rekel.... Je pa že dolgo zunaj in je zdaj za CX-5 že res lahko na vrsti CX-30.... 3 Citiraj
MazdaBoy Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami dne 5. 9. 2025 ob 23:25 je Bini napisal: Denarnica pravi 😉 Čakaš na novo? Boš kar na Mazdi ostal? Citiraj
NevLado Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami dne 6. 9. 2025 ob 18:09 je Magoče CX-30 napisal: zzzz Ne dat tega na zimske felge pol, ker tko čudovito oksidira z ventilčkom, da ga dol nemorš dobit Citiraj
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 29 minutami je MazdaBoy napisal: Čakaš na novo? Boš kar na Mazdi ostal? Možno,da ja, če bo taka kot je ta po velikosti in obliki..... 👍 Razen, če bo kakšna čudna motorizacija... Citiraj
Alex Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami Pred eno uro je Bini napisal: Možno,da ja, če bo taka kot je ta po velikosti in obliki..... 👍 Razen, če bo kakšna čudna motorizacija... Itak, da bo. Je že v ta novih. 2 Citiraj
Lentus Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) Vprašal bi, če je kdo morda imel podoben problem, ali ve kaj bi to lahko bilo... CX-30 G150 avtomatik med pospeševanjem pri prestavljanju iz 3. v 4. prestavo odda kratek zvok. Opišem ga lahko kot "hik". Jutri itak kličem servis, samo me že sedaj zanima, če je to kakšna resna napaka, da se pripravim😁. Popravljeno pred 4 urami od Lentus Citiraj
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Nikoli slišal kaj takega..... Uspešno reši.... 👍😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.