Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je 50keda napisal:

Kk se ne vidi, kr dobro se vidi:

image.png

Probaš reklamirat ja, pač tole je too much.

Optična prevara na sliki, igra svetlobe. Na avtu na osnovni sliki se vidi celo en kandelaber/javna luč ob strani, sončni zahod/vzhod, pa en gradbeni žerjav, kjer je črta izven spoja v tej povečani sliki. V glavnem lepo se vidi okolica😁. Drugače pa bodo verjetno strokovnjaki povedali svoje. :whatever:

Popravljeno od GoB
Napisano

V info - včeraj sem po dolgem času uporabil Google maps navigacijo na carplay-u in opazil, da sedaj tud HUD projecira navodila za navigacijo.

Napisano (urejeno)

Definitivno takšna razlika ni tovarniško odstopanje. Kvečjemu večji nanos laka.

Sem imel na prejšnji Mazdi3 isto reč, s tem, da sem kupil testno. Reklamacije ni, ker je bilo videno-kupljeno. Zadnji desni blatnik je bil temnejši (preveč laka), vendar je trgovec vztrajno trdil, da ni bil nikoli poškodovan. Ko sem jo prodajal, je bodoči kupec priskrbel mehanika in ličcarja, ki sta jo pregledala in, seveda, blatnik je bil barvan. Na srečo je bila to edina hiba in sem jo prodal, kot sva se zmenila.

Tvoj primer je sigurno za reklamacijo.

Vseeno odpri havbo in preveri spredaj, da ni še kaj zvito/polomljeno zadaj za odbijačem. Lahko da se poznajo sledi demontaže/montaže odbijača.

Če pogledam podoben kot podobne ali enake barve, je odtenek na pločevini enak kot na plastiki:

image.jpeg

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 2 urama je GoB napisal:

Optična prevara na sliki, igra svetlobe. Na avtu na osnovni sliki se vidi celo en kandelaber/javna luč ob strani, sončni zahod/vzhod, pa en gradbeni žerjav, kjer je črta izven spoja v tej povečani sliki. V glavnem lepo se vidi okolica😁. Drugače pa bodo verjetno strokovnjaki povedali svoje. :whatever:

Vrjamem da se hecaš.  Če ne potem pa ne vem, pač odstopanje na spojih kjer je ukrivljenost pločevine plastike enaka mora tudi barva sedet pa je lahko ookoli avta karkooli.

Napisano (urejeno)

Bom splaknil/opral avto in poslikal iz več kotov. Še celo odbijač daje temnejši odtenek pod določenim kotom. 

Jutri grem itak v ah po feltne pa bom prodajalca dobil nekje. 

Kaj pa se lahko naredi v tem primeru? Reklamacija ja. Ampak barvanje? 

Kaj lahko zahtevam? Barvat ne bi dal novega. 

Je pa kar razlika ja že od daleč. 

Popravljeno od tommzy
Napisano

Jsy bi jim rekel, da mi celega v folijo dajo oblečt. 

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 44 minutami je tommzy napisal:

Bom splaknil/opral avto in poslikal iz več kotov. Še celo odbijač daje temnejši odtenek pod določenim kotom. 

Jutri grem itak v ah po feltne pa bom prodajalca dobil nekje. 

Kaj pa se lahko naredi v tem primeru? Reklamacija ja. Ampak barvanje? 

Kaj lahko zahtevam? Barvat ne bi dal novega. 

Je pa kar razlika ja že od daleč. 

Meni je žal, da sem dal mojo 6k na vratih barvat, k je bla podrajsana za tistih par cm.

Zdej mam na levi praske + na strehi se je naredila ena rjava pikica, bog ne daj. Takoj se na machine grey vidi, da ni originalna....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Meni je žal, da sem dal mojo 6k na vratih barvat, k je bla podrajsana za tistih par cm.   Zdej mam na levi praske + na strehi se je naredila ena rjava pikica, bog ne daj. Takoj se na machine grey vidi, da ni originalna....
    • Moj nasvet? Ne kupuj mazde dizla z več kot 200kkm, razen če ni 1 lastnik. Za CX-3 je 2.0 G120 vrh glave, vrhunski motor brez težav in lepo poskočen.
    • Jsy bi jim rekel, da mi celega v folijo dajo oblečt. 
    • Pride bejba v trgovino s torbicami. Hotela bi čim cenejšo, vendar pa všečno. Pa vpraša trgovko, ko se zagleda v eno lepo: - "Koliko stane?" - "50 EUR, ta je iz pravega telečjega usnja!" - "Predraga zame, kaj pa ta?" - "150 EUR, ta je iz krokodilje kože!" - "Predraga! Koliko pa je ta?" - "300 EUR. Ta je iz kačje kože!" - "Predraga!" Bejba in se napoti iz trgovine. Na vhodu zagleda majhno torbico, velikosti le 10 x 10 cm. Si misli, da ta bo pa prava in vpraša trgovko za ceno. - "1000 EUR!" - "Najmanjša, pa takšna cena!" - "Ta je iz kožice penisa. Dvakrat jo lepo pobožaš, pa imaš takoj potovalko..."
    • Eh, ja, ki čm, kmet an s hribu doma, pei ne zastopm lih tanartabl ženskih namigou...   Uprašam ženo, ki če jmat za rojsni dan. Pa reče, de neki tazga, kr bo pasal k njenmu obrazu.    K je zvedla, de sm nabavu nagubano kiklo, ni bla preuč zadovolna...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.