Alex Napisano nedelja ob 09:21 Prijavi Napisano nedelja ob 09:21 pred 1 uro je tommzy napisal: Ajde saj vsak avto kdaj zaškripa. Niti ne pričakujem da bo vse tiho. Raztezanje in krčenje materialov ob spremembah temperature... Ampak da pa že pri 5000 na več mestih vse škripa.... Pa da je fix za mm ali dva odpiranje okna da neha ropotat in škripat tapeta vrat... Pa da lahko potiskaš določene plastike proti karoseriji, plehu.... Ja ni višek kvalitete in bi vsakemu živce načenjalo. Edit: Koliko naj gume 215/60 R16 pumpam? Sedaj imam na 2.7-2.8 pa je kar trd... Ne pumpaj in ne tikaj nič, dokler deluje . 1 Citiraj
goB Napisano nedelja ob 10:51 Prijavi Napisano nedelja ob 10:51 (urejeno) pred 3 urami je tommzy napisal: Koliko naj gume 215/60 R16 pumpam? Sedaj imam na 2.7-2.8 pa je kar trd... Daleč preveč. Pumpaj na max. 2,5, kot v navodilih, razen če je avto ful naložen in vožnja bo bolj udobna. Mogoče ti tudi zato dodatno kaj škripa ali poka, ker gume ne absorbirajo, so pretrde.... Popravljeno nedelja ob 10:53 od goB Citiraj
Janez007 Napisano nedelja ob 11:56 Prijavi Napisano nedelja ob 11:56 (urejeno) Odvisno od T in teže ... pri zimskih T okoli 0 stopinj in 2 osebah naj bo tlak cca 2,5, spredaj in zadaj. Ko se avto vozi, se gume segrejejo in se tlak za kakšen 0,1 bara dvigne. Glede čričkov so mene nervirali 2 tedna nazaj v Mazdi 3, čričkalo je pri levem ušesu, stebričku za varnostni pas. Na koncu po vseh mogočih iskanjih izvora ugorovim krivca: zadnja polica prtljažnika ni bila zataknjena v ležišče. Popravljeno nedelja ob 11:57 od Janez007 1 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 12:36 Prijavi Napisano nedelja ob 12:36 pred 15 urami je tommzy napisal: Ja imamo. Jaz imam večinoma Android auto in pa lastno glasbo preko tidal... Tudi pretirano potiho ne... Jih ne iščem... Ampak zadnjič mi je pa res nenormalno začela ropotat voznikova stran oziroma tapeta na vratih. Na nobenem avtu do sedaj mi ni tako. Sploh pa ne samo pri 5.000 prevoženih. Tudi davnega leta 2003 na Hyundai Accentu ne. Pol sem itak bil na samih oplih. Ne na Astri H, ne na J in ne na K. Kot tudi ne pri ostalih katere sem vozil ali bil sovoznik... Evo nekaj podobnega imam na svoji 2025 CX30... To je pa kar hudo, jaz bi znorel, da tole poslušam! 😲😡 Citiraj
tommzy Napisano nedelja ob 13:59 Prijavi Napisano nedelja ob 13:59 Bom dal na 2.5 ja... 😁 Ja je zoprno sploh ker je pri ušesu in direkt rozlja na uho... Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 15:52 Prijavi Napisano nedelja ob 15:52 Tak sem imel na i20n. Probaj v zgornjem kotu prste potisnit med gumo in pleh. Škripanje je nehalo. Na koncu so morali menjati tesnilo okna, ker je rotiralo in drgnilo po B stebričku. Uredil na garancijo. 20250310_164548.mp4 Citiraj
Magoče CX-30 Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami dne 30. 11. 2025 ob 8:33 je tommzy napisal: Ajde saj vsak avto kdaj zaškripa. Niti ne pričakujem da bo vse tiho. Raztezanje in krčenje materialov ob spremembah temperature... Ampak da pa že pri 5000 na več mestih vse škripa.... Pa da je fix za mm ali dva odpiranje okna da neha ropotat in škripat tapeta vrat... Pa da lahko potiskaš določene plastike proti karoseriji, plehu.... Ja ni višek kvalitete in bi vsakemu živce načenjalo. Edit: Koliko naj gume 215/60 R16 pumpam? Sedaj imam na 2.7-2.8 pa je kar trd... Tale tommzy pa more bit en čuden tič. Toliko napak pri novem avtu, ne vem, skoraj ni za verjet. Če je res ga pelji nazaj. Ali pa je vse skupaj le antipropaganda za Mazdo. In potem vpraša, koliko naj ima napumpane gume :). NevLado če lahko, daj mu preglej avto in vsaj malo "nastavi". Drugače mu bo naslednji teden kakšno platišče stran padlo, ali pa hauba 2 1 Citiraj
godlike Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami (urejeno) 18x sem peljal novega Polota 2010 na garancijo v prvem letu. @Slivka tudi svojega VW/Forda X krat na garancijo. Vsake kvatre se pojavi en tak sfaliran avto. Popravljeno pred 3 urami od godlike 1 Citiraj
GregorV Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami Z veseljem sporočam, da pokrov predala v moji mazdi več nima ujetih "čričkov". 😁 V ponedeljek je bil avto na servisu. Naj bi zategnili nekaj vijakov in zadeva rešena. 👍 Kar se tiče keyless, pa je vse vredu delovalo. To moram še malo spremljat, ker sedaj tudi meni deluje vredu. Morda sem prej kaj delal narobe? Je morda napaka, če sem imel kjluče v nahrbrtniku za prenosnik, ki je seveda bil na hrbtu. LP 4 2 Citiraj
etcho Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je GregorV napisal: sem imel kjluče v nahrbrtniku za prenosnik, ki je seveda bil na hrbtu Sigurno je to. 🤣 Citiraj
sennheiser Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama Je že kdo se ukvarjal z težavami glede memory pozicije sedeža? Da na kratko opišem, težava ni, da si avto ne zapomni pozicije 1 in 2. Težava je v tem, da ko avto odprem, postavlja sedež v zelo čudno pozicijo, katera pa ni vedno enaka. Zadnje čase naslon da v skoraj ležeči položaj. Kar je pa zelo moteče, ker se to pred tem ni dogajalo. Seveda kot ponavadi pri takih zadevah, avto je že izven garancije. Je to problem kakšnega programiranja preko tipk? Taka pozicija ni bila nikoli programirana. Res pa je, da karkoli sem poizkusil, tega ni bilo možno odpraviti. Citiraj
Jest Napisano pred 32 minutami Prijavi Napisano pred 32 minutami Verjetno imaš na ključu shranjeno taksno pozicijo… Če imaš dva ključa in oba v uporabi, imaš verjetno na vsakem drugačno pozicijo shranjeno… Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.