Alex Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Pred eno uro je NevLado napisal: hvala za iskreno mnenje in da poveš tako kot je To je le njegovo mnenje. Kako vi resnici je pa vemo vsi lastniki x186 motorjev.😉 Citiraj
ignacij Napisano pred 2 urama Prijavi Napisano pred 2 urama pred 7 urami je Alex napisal: To je le njegovo mnenje. Kako vi resnici je pa vemo vsi lastniki x186 motorjev.😉 Drži, vemo pa tudi tisti, ki smo šli na testno vožnjo obeh motorjev. Citiraj
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Sem že enkrat po testu realno napisal, da mi je tudi dino 140 ok za vozit, ampak na isti relaciji, isti dan in tekoč promet je razlika med njima cca 0.5 L. Pri nekaterih vidim, da je celo 1.5 L. Se pa vprašam kako lahko primerjate X2.0 in dino 2.5 motor🤔 To je isto kot, da bi primerjal prejšnjo 3ko 1.6 in 2.0...... Hipotetičo rečem kaka bi pa npr. bila razlika pri X2.5 in dinom 2.0 🤔 Mislim, da vsi vemo kakšna. To se tako ne da primerjat ampak testirat, skolkulirat in se odločit za X ali dino 🤔. Isto kot za kolesa 16"ali 18".... Jaz bi danes kupil dina glede na vse kar dam na papir in primerjam. Takrat pa je bil g165 za dva jurja manj dosti slabša izbira kot pa X186 Sem pa zelo zadovoljen in samo čakam na izid nove CX-30..... 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.