Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)

Za to vrsto goriva (benoicnsi) pa prvič slišim. 😁 

Mogoče je kaj v povezavi s prostornono...

Screenshot_20260502_203549_Firefox.jpg

Popravljeno od etcho
  • Haha 3
  • Zmeden 1
Napisano
dne 27. 4. 2026 ob 9:28 je zeki napisal:

Dragi forumaši,

je še kdo od vas poskusil posodobiti navigacijo v CX-30 od letnika 2024 naprej. Meni je včeraj uspelo posodobiti karte na verzijo marec 2026. Naletel sem pa na težavo, da toolbox iz naviextras strani ne prepozna SD kartic trenutnih letnikov. Na tujih forumih sem zasledil, da obstaja 2.0 verzija za novejša vozila, katero sem si tudi prenesel...

Ne vem, zakaj bi se se s tem sploh ukvarjal, sploh če imaš novejše vozilo od 2024?, saj digitalne karte se ne posodabljajo tako pogosto (če gledaš kako dolgo gradijo ceste, rondoje, kaj šele da dajo v digitalno obliko, to traja...in ni toliko sprememb). Če pa že, pri novejših letnikih (načeloma, če imaš vgrajen "Alexa", mislim da je že bilo od 2024 proti koncu), imamo vgrajen Mazda Hybrid Navi. To pomeni, da se ne rabiš več s tem ukvarjati, saj ti sistem sam posodablja, zaenkrat brezplačno. Spodaj link. Če pa tega nimaš ali vseeno želiš update na SD kartico, pa se drži uradnega postopka, da ne uničiš kartice... (link za SD je znotraj priloženega linka, na približno 5:25 se prikaže povezava).

Napisano (urejeno)
pred 6 urami je goB napisal:

Ne vem, zakaj bi se se s tem sploh ukvarjal, sploh če imaš novejše vozilo od 2024?, saj digitalne karte se ne posodabljajo tako pogosto (če gledaš kako dolgo gradijo ceste, rondoje, kaj šele da dajo v digitalno obliko, to traja...in ni toliko sprememb). Če pa že, pri novejših letnikih (načeloma, če imaš vgrajen "Alexa", mislim da je že bilo od 2024 proti koncu), imamo vgrajen Mazda Hybrid Navi. To pomeni, da se ne rabiš več s tem ukvarjati, saj ti sistem sam posodablja, zaenkrat brezplačno. Spodaj link. Če pa tega nimaš ali vseeno želiš update na SD kartico, pa se drži uradnega postopka, da ne uničiš kartice... (link za SD je znotraj priloženega linka, na približno 5:25 se prikaže povezava).

Edit: šele zdaj sem se zavzel, da je uporabil isti program kot jaz. Finta je bila v tem, da sem stisnil prvo povezavo za toolbox, ker nisem iskal preko vin, ampak preko modela in nisem opazil, da je od določene številke drugačen toolbox.

Popravljeno od zeki

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.