Heh... dokler se konektorji ne topijo... 9070 ima TDP 220W, pa skače (tudi) na 390W. Ni pa to, da bi držala konstantno tak zaug. Sem poskusil še 9070XT, to pa flikne krepko prek 400W. Še mal pa bomo gasilne aparate rabil zraven kompov.
Sem sestavljal PC za enega mladostnika, pa smo dali 9070 notri in 7600X. Teli Ryzen so tut ena zgodba zase s temi 95° izleti 😅 Sem pa kr dobro poštelal PBO nastavitve, praktično ne gre več čez 72° na raznih cinebenchih ipd. 👍
A si ti kaj gledal pri tvojem coolerju razliko med navadnim in Pro 360 Arcticom? A so samo fane dali P12 Pro pri novem? Nikjer nič omenjeno. So pa (lahko) zelooo glasni, glede na 3000RPM zmogljivosti. Kot bi nekdo sesal v sosednji sobi 😄 Dal 4 v kišto in na 20% moči, pa je vrh glave.
Lider trdi po pravilniku, da lahko prodajajo do 3 stare gume kot nove.
Novegume.si so mi zagotovili, da nad 24m zavrnejo prejeto robo.
Je pa res, da če bi naročal konec marca, bi verjetno dobil novejše.
Ja. Preko PCIE se dobi. Tiste stare lowbudget gpu so bile tudi v izvedbi brez power connectorja in si jo priklopil samo na pcie. Moja 3070ti ima 310W TDP recimo.
Moje zimske Hankook imajo to sezono tri leta. In so kar precej obrabljene (še posebaj spredaj). 🤔 Prevoženih imajo nekje 32000. Izgleda,da jih bo potrebno za drugo zimo menjati. Hm, te zimske kar hitro pobira.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.