Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 5 urami je seyo napisal:

Katere opreme obstajajo nA M3 ali je takumi najboljsa? Po katerem vrstnem redu to gre

Če res sprašuješ za M3 v temi za M6..

Opremi Takumi sledi Revolution in nato je Revolution top.

Takumi nima prednjih park senzorjev, nima Bose ozvočenja, radarskega tempomata..

Ima pa drugačne sedeže in temne felge.

Pa ne nasedaj trgovcem, ki marsikdaj napišejo da je oprema revolution, pa sploh ni.

Napisano (urejeno)

Najprej zamiži, potem poglej z enim učom, potem z obemi.

Tadaaaaaaa:

image.png

🙃 Mnenja?

Popravljeno od etcho
  • Haha 1
  • Začuden 3
  • Zmeden 1
  • Žalosten 1
Napisano

Jst bi nazaj zamižu 🤭 mal preveč za moj okus. ''Zelo Subaru''

• Všeč 3
  • Haha 1
Napisano

Kaj je tole, nekaj med morskih psom in Predatorjem?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Overkill.... tole bolj spada na kakega SUV-a ne pa na tako elegantno lepotičko.

Mislim, če ti je všeč ni panike, kaj si drugi mislimo.

33112_1.png

Napisano
pred 40 minutami je Boss napisal:

Mislim, če ti je všeč ni panike, kaj si drugi mislimo.

Da ne bo pomote, ni moje, to čudo sem slikal na parkirišču v Luciji, je pa MB tablica ...

• Haha 2
  • Začuden 1
  • Hvala 1
Napisano
Pred eno uro je etcho napisal:

Najprej zamiži, potem poglej z enim učom, potem z obemi.

Tadaaaaaaa:

AP1GczOqBRqu45J0gtRZJpIh9nfifLiFTSPzgnYz

🙃 Mnenja?

Meni pa nič ne pokaže ... in to v dveh različnih brskalnikih ...

Napisano
pred 10 minutami je etcho napisal:

Da ne bo pomote, ni moje, to čudo sem slikal na parkirišču v Luciji, je pa MB tablica ...

Ufff, sem se kr oddahnil. 🤣

33112_1.png

Napisano

Tolk grdo narejeno, bi blo tipu treba avto vzet

pred 3 minutami je Bini napisal:

Baje še ni gotova, ker še pride  kromirana... 🫣😉

A Urška Čepin?

Napisano

Verjetno bi moral se nek pobarvat

Sent from my iPhone using Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
dne 28. 3. 2024 ob 20:27 je mazdaman napisal:

Verjetno bi moral se nek pobarvat

ne... ne... ne... hell no ... odmontirat dol pa na prvomajskem kresu zakurit.

33112_1.png

Napisano

To je dejansko nekdo oblikoval.

Vzel si je čas in rekel "hmm vredu zgleda, dejmo v prodajo" 😀

The ability to speak does not make you intelligent.

• 3 meseci kasneje...
Napisano

Pozdrav.

Nagibam se k nakupu Mazde 3, 4. generacije, natančneje letnik 2019/20. Prečesal sem kar nekaj tem/debat na forumu z namenom, da bi se seznanil s potencialnimi pomanjkljivostmi dotičnega modela, a debat o 4. generaciji nisem zasledil. Priporočila za G120 bencinarja so kar deževala, a iščem podobne uporabne informacije za novejši model.

Torej iščem bencinarja, G122 se na avtonet-u pojavlja najpogosteje, ima kdo izkušnje o njegovi zanesljivosti? Med branjem zapisov na forumu sem naletel na konsenz uporabnikov, da so cene na avtonet-u napihnjene, 19/20 letnika ni mogoče najti pod 16K, vse rangira tam med 17-19K, kar je res malce nerodno glede na dejstvo, da novega dobiš za 24K. Bi bila torej realna vrednost 5 let starega G122 bencinarja z 100-150K km 13-14K €, ali je taka cena preveč optimistična? Ja, odvisno od opreme, a tako na oko.

Hvala že vnaprej za kakršenkoli nasvet, podajam se v lov in želim biti čim bolj informiran.

Napisano
pred 27 minutami je Toncek napisal:

Pozdrav.

Nagibam se k nakupu Mazde 3, 4. generacije, natančneje letnik 2019/20. Prečesal sem kar nekaj tem/debat na forumu z namenom, da bi se seznanil s potencialnimi pomanjkljivostmi dotičnega modela, a debat o 4. generaciji nisem zasledil. Priporočila za G120 bencinarja so kar deževala, a iščem podobne uporabne informacije za novejši model.

Torej iščem bencinarja, G122 se na avtonet-u pojavlja najpogosteje, ima kdo izkušnje o njegovi zanesljivosti? Med branjem zapisov na forumu sem naletel na konsenz uporabnikov, da so cene na avtonet-u napihnjene, 19/20 letnika ni mogoče najti pod 16K, vse rangira tam med 17-19K, kar je res malce nerodno glede na dejstvo, da novega dobiš za 24K. Bi bila torej realna vrednost 5 let starega G122 bencinarja z 100-150K km 13-14K €, ali je taka cena preveč optimistična? Ja, odvisno od opreme, a tako na oko.

Hvala že vnaprej za kakršenkoli nasvet, podajam se v lov in želim biti čim bolj informiran.

G122 je isti motor kot G120 samo da ima še dodatno izklop cilindrov in par eko pizdarij. 

Nimaš kaj sfalit s tem motorjem, je pa če bi rad malo več športne vožnje izbira G150 boljša, ker je G122 pri 4k obratih zaklenjen, G150 pa ne.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne moreš ne, da me ne bi spet na osebni ravni poniževal? Takole je nemogoče debatirat, ker karkoli zgradiš potem s takimi stavki podereš. Če ne želiš, da debatirava in izmenjujeva argument povej pa nehava takoj.    Dve uri Možine, OK razumem, da me želiš mučit, ampak mislim, da ga tu gor na forumu ni, ki bi tole lahko dve uri posluša.   Bom samo napisal, kolikor poznam Možino od prej in predvsem njegove oddaje o pričevalcih. Možina je našel tržno nišo, da razlaga neko drugo zgodovino, tako da bi bila udarna in da bi čimbolj ponižala in razveljavila NOB ter privzdignila oziroma vsaj opravičila domobranstvo, vaške straže, belo gardo, verjetno celo slovenske četnike. On se potrudi in najde vsa mogoča opravičila, zakaj so bili vsi teli v kolaboraciji z okupatorsko tujo vojsko na ozemlju naše države. Kolikor poznam njegov modus operandi, so za vso kolaboracijo krivi partizani in komunisti pa čeprav sam prav dobro ve, da je recimo dajanje zapriseg Hitlerju in tretjem rajhu ni nekaj kar bi bilo pohvale vredno. Kot vem je nekoč celo dejal, da so jih v to prisililil Nemci in da reveži na plečnikovem stadionu morali zapriseči  pa čeprav to niso želeli.    Vedno nas prepričuje v to, da so domobranci le čakali priložnost, da se uprejo Nemcem a jih je konec vojne prehitel. To je njegov nerativ in močno dvomim, da v tem podkastu ni to tudi razlagal, glede na naslov. Tudi pričevalce vodi v tej smeri in spretno manipulira, da dobi točno tisto kar želi, ker ne mi rečt, da nekdo, ki je bil takrat star 15 let se bo spomnil vsega detaljno vključno z imeni in priimki, kaj se je dogajalo pred 70, 80 leti. Dej pri sebi poglej katero podrobnost se spomniš iz tega obdobja, ko si bil star 15 let, pa koliko imen in priimkov ljudi, ki si jih poznal si si zapomnil.    Možina, se zelo spretno izogiba vojnih pobojev s strani okupatorjev in pomagačev, deportacij v taborišča, streljanju talcev in sploh takratnih dogodkov ter vse to zapakira v boj proti komunizmu. Ko njega poslušam, včasih res dobim občutek, kako so Italijani in Nemci skoraj morali priti k nam. Je pa Možini nekaj treba priznat... najde zgodbo, kjer ve o njej 15-20% in on jo tako spretno odvodi kot, da pozna vseh 100%, da pa ga ne bi ujeli na laži zna vedno dobro prilagodit trditeve v obliki stavkov "naj, bi, "kolikor je meni znano", "po ustnem zapisu", "domnevno", "po logičnem sklepanju", "posledično je verjetno to bilo tako in tako", "iz izkušenj je izgledalo, da so...". Zelo dobro ve, da mora operirati s takimi stavki, da v kolikor se bo razkrila manipulacija ali neresničnost navedb, da je rešen odgovornosti, ker ni nekaj trdil za "pr mej".   Zato Možina ni ravno tisti, ki bi mu moral verjet vse kar izreče. Se pa strinjam v tem, da določene zadeve seveda ima prav, ampak tako kot na drugi strani drugi zgodovinarji. Kje je tista resnica? Verjetno nekje vmes, so pa moralne norme tiste, ki jih človek ima ali pa nima. In to velja za vsakogar in vse. 
    • Pomojem si narobe razumel.   Ko sem kupil je imela 50k km, sedaj jih ima 195k.   Sem pa na navezi z Miho, po praznikih mu peljem.
    • Obujam temo 😅 Ker se nekako ne vidim na električnem kolesu, še manj pa kakem skiroju (sorry Bini), sem si omislil novo Vespo GTS Super. Itak se na forumu preferira premium modele, še bolj pa nizko porabo, ki je mimogrede 2.6l 😎 Pa jo malo predstavim... Nisem nek ultra zagnan motorist, da bi si želel na kake strašne fure hodit, želel sem nekaj urbanega, 125cc, za šviganje v službo po lokalnih cestah, da lahko skočim po okoliških vaseh in podobno. Za gušt in mal "pokruzat". In to sem našel v Vespi. Dobil bi marsikater motor za tak cvenk, cena je definitivno premium pri Vespi, italijanska toleranca pri izdelavi žal malo manj. Ima pa nek svoj čar in definitivno se na njej počutim manj hecno, kot pa na neki pomanjšani izvedbi KTM Duke-a. Barva je bianco innocenza, je pa kar žalostno, da Vespa pri vsej svoji nostalgiji, ne ponuja možnosti izbire poljubne barve. Glede na vsak paket opreme ali izvedbe, je določenih par barv in to je to. Nisem želel nekih športnih neon nalepk, mat črnih obrob, digitalnega števca... nekako mi to ne pritiče Vespi, želel sem vsaj malo tistega retro, klasičnega duha, clean look in krom... in ker sem želel GTS, ki ima večji okvir in je malenkost močnejša, sem imel na izbiro črno, belo, rdečo, zeleno, ali pa tisto poštarsko sivo-rjavo. Pa je padla bela. Mogoče dam še sedež preoblečt v rjavo, pa zadnji prtljažnik bom verjetno še dokupil. Hudič ma 150kg, kar se mi je zdelo abnormalno, za faking skuter, ampak je pa precej bolj stabilna pri brzini, vsaj napram tamalim vespicam, ki so pri 80+ kar živčne. Karoserija je cela plehnata, samonosna, vse iz enga kosa, od tu vsa ta teža, zarad jekla pa še ceno držijo očitno 😁 Za vozit je ful fajn in reees okretna, sploh za vso to težo. Tudi ustavlja se presenetljivo dobro. Ima pa ABS spredaj in zadaj in še celo ASR in start stop, ki ju lahko trajno izključiš s knofom (neprecenljivo). Keyless sistem... nič kaj retro, ključ imaš stalno v žepu, nimaš fizično nobene ključavnice, zgolj "gumb od pečice" za vrtet. Glede tega imam mešane občutke. Nasploh sem pa zelo zadovoljen. Priporočam.  
    • Nobenega piskanja še ne zaznam. Magnet so pa spucali pred menjavo olja. Kaj pa pomeni to piskanje?
    • Jaz bi prodal, če je res toliko težav. Gre pa seveda za izgubo € in morebitne težave z kupcem.   Za vas, ki ste že dolgo časa na tem forumu, se je že kdaj pojavil avto z toliko težavami?    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.