Skoči na vsebino

Gume

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Več nas jih ima trenutno, js in @Boss sma jih kupila letos, js nimam pripomb, razn tega da je tako sticky, da zmeče vse kamenje na avto tudi tistega ki ga pri vožnji ne opazim, slišim pa ko prevozim :D

Napisano
pred 3 urami je Bini napisal:

Že verjetno veš moj odgovor. 🤔

Kleber👍👍👍

Vredestein👍👍

Nexen👍(robe pobira) 

Zimske Nexen mislim da ni zares noben tukaj sprobal

pred 3 urami je SeekK napisal:

kaj pa 4. varianta? Sej gledaš 17ke?

Dobra cena, ampak tista z zaščito roba je še dražja

null

image.png

Napisano
pred 41 minutami je Agerg napisal:

Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma.

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres

Jaz sem jih kupil po priporočilih tukaj na forumu, sedaj sem prevozil 5kkm z njimi - pustil sem jih na koncu na 2,7 bar ker se mi zdi optimalno - filing v vožnji je identičen Nexen SU4, samo malo manj tulijo v ovinkih, pa naj bi ble top 3 letne gume za to dimenzijo. Bomo videli, koliko več bodo zdržale kot Nexen.....

Napisano
pred 54 minutami je Agerg napisal:

Jaz sem imel prejšnjo nedeljo prvič odkar imam izpit (20 let) defekt in ker sem planiral spomladi zamenjati letne gume, sem uredil kar zdaj, ker je bila defektna guma takoj fuč od kratke vožnje po avtocesti do izvoza. Nisem pa mogel veliko mučkati, ker na hitro tole narediti je malo problem, z dimenzijo 225/45/R19 pa še malo težje, ker ni nič takoj na voljo. No, v glavnem vzel sem Goodyear. Ima kdo kaj izkušenj, kako se tole z leti obnaša? Preden sem šel v ponedeljek zjutraj k vulkanizerju, sem na hitro preletel splet in je kar hvaljena guma.

WWW.TYREREVIEWS.COM

Will the Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 suit your car? Find the best tyre for your car read 146 reviews for Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 and compare to other Ultra High Performance tyres

Jaz sem jo vozil 2 sezoni predno sem prodal, meni je vrhunska, brez vsakih pripomb.

Napisano

Niso nexen gume več forumske sponzorske?🤔😆

N7rRRL1.jpg

Napisano
Pred eno uro je NevLado napisal:

Zimske Nexen mislim da ni zares noben tukaj sprobal

Dobra cena, ampak tista z zaščito roba je še dražja

null

image.png

Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov! 

Letne Nexenke so glede robov bp. 😉

Pred eno uro je FuManchu napisal:

So za en d.. k, zato verjetno niso več.... 😁🫣😉

Napisano
pred 37 minutami je Bini napisal:

Zimske Nexen win. sem jaz sprobal na Passatu in mi je pobralo robe že pred 20kkm,če se prav spomnem, sem nekje objavil pod temo gume! Drugače pa grejo dobro v snegu. Mislim, da sta še dva ali trije pisala tukaj o pobiranju robov! 

Letne Nexenke so glede robov bp. 😉

So za en d.. k, zato verjetno niso več.... 😁🫣😉

Men jih je pobralo, ker sem jih imel na 2.5 bar potem proti koncu

Zato sem tudi reskiral cenovno razliko v GY6, če bodo boljše zdržale

Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Jaz zdej dobim zimske od njih..pol pa še letne 😎

jajcadizlska.jpg

Napisano
Pred eno uro je Tilen5 napisal:

Se pravi, da delaš dobro reklamo. 😉

Napisano
pred 2 urama je Tilen5 napisal:

Avto za v Sočo ne rabi niti Nexenk več... 😂😉

Napisano
pred 22 minutami je Bini napisal:

Avto za v Sočo ne rabi niti Nexenk več... 😂😉

Kdo je reku da je za mazdo? 😎

jajcadizlska.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.