Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 12 urami je ignacij napisal:

Ja nič pametnega, ker so tudi drugi avti predragi.

Odvisno s katerega zornega kota gledaš. Mogoče samo naše plače in standard stagnirata.

Napisano (urejeno)
pred 15 urami je Boss napisal:

Tole, z nekaj dodatne opreme, pa zdilal sem se za popust 3500€

https://konfigurator.skoda.si/cc-si/sl_SI_SKODA23/C/detail/780/NZ3RPZ88/K4K4/EA/PJ5@PR4@PW1/@?variant=Sportline

No, pri barvi si dobr trofnu :D 

Popravljeno od g.Wankel

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Kako ti sprašuješ druge: ti manjka funkcionalne pismenosti?   Jaz ne govorim o koncu pospeševalnega pasu ampak o začetku. Čim je bilo konec polne črte med pospeševalnim in voznim pasom, kar pomeni, da se je začela prekinjena, ki jim dovoljuje, da zavijejo na vozni pas, kar pa ne pomeni, da ne smejo pospeševati še naprej in se iz pospeševalnega na vozni prestaviti proti koncu pospeševalnega pasu.   Mah, pusti stat, ja, @Boss, ti si tanartabltapametnejši in tanartabltabolši strokovnjak na vseh področjih. Mi je pa počasi jasno, zakaj tako zagovarjaš Ruse in zakaj je Janša vedno za vse kriv... In zakaj sem jaz Janšev vernik in egoist...
    • Bratec me je včeraj na Menini grdo gledal ko sem rekel, da ga zna tam gor tudi blizu pol metra vreči. Češ kaj ga zaje... Upam, da je potem zvečer prestavil avto z Menine dol v dolino. Ker imajo z družbo namen ostati gor danes do večera.      Drugače pa. Med sneženjem in pa ob vetru ko prestavlja sneg s kupa na kup, v resne  hribe nimaš kaj hodit .      Plaz odnesel tri planince v Julijskih Alpah, reševalna akcija v teku SIOL.NET Pod goro Tosc v Julijskih Alpah se je okoli 10. ure sprožil snežni plaz, ki je zasul tri tuje planince, so sporočili iz Gorske reševalne zveze...  
    • No, pri barvi si dobr trofnu  
    • Da lahko pritisneš na plin in čim prej dosežeš 90 km/h.😅
    • To itak. Baje se je kučko odločil za potop holobjaka. Sicer še neuradno...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.