Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
dne 8. 11. 2025 ob 21:38 je Pavle napisal:

Po dolgem čakanju prispela... po dveh dneh vožnje zaenkrat zelo navdušen. Avto pozitivno preseneča. Se je pa potrebno navaditi na kar nekaj novosti, ki niso tipične za Mazdo. 

20251107_152259.jpg

Oblikovno mi je všeč, se vidi da je Mazda imela prste zraven, motor je pa druga zgodba,..., pa garaža je malo prekratka 😁

Popravljeno od goB
Napisano
pred 22 urami je Pavle napisal:

Po dolgem čakanju prispela... po dveh dneh vožnje zaenkrat zelo navdušen. Avto pozitivno preseneča. Se je pa potrebno navaditi na kar nekaj novosti, ki niso tipične za Mazdo. 

20251107_152259.jpg

a je osnovna ali long range?

čestitke in srečno vožnjo!

Napisano

Verjetno je bila novinarska predstavitev... ali pa je bil odstranjen embargo o objavljanju ... 

• Všeč 1
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Ma pa končno "gume" gor.

Naša je imela čudo od Toya, Bridgestone A tudi šimfate.

Ta pa ima Michelinke baje. 🫠

In to v časih, ko gre VAG na Giti ali pa Linlong.

Napisano
pred 18 minutami je etcho napisal:

Spredaj mi je lepa, zadaj mi ni, pogon pa mi je grd.

Ja, dva rora ji manjkata kot jih imamo mi na CX-30, kmalu bodo postali redkost.... :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• To je pa res jeba.... 
    • Hudiču v rit pa žabarji, ki sploh ne znajo po Slovensko govorit!   Sva se že navse zgodaj zjutraj primla z enim žabarjem...   Pa kaj vam ni jasno tam v regalandu?   Kakšen 'Kvaj zdej'? Reci lepo po Slovensko: 'ki zaj'. In me nisi 'zvrcnu' ampak si me 'paklicu'. Kaj pomeni, da 'furaš safr' mi sploh ni jasno! Ti pa povem, da mi kar slabo rata že samo, da te slišim... In ne, ne bomo 'talkali', ampak se bomo 'pagauarjali'. Ja, in imam bajto, notri pa pastejle in marajne. Te moti? Kakšni 'štumfi, spodnja majica in gate'? Reci lepo po slovensko: 'žakoni, kanatera in brgešine'. In ne, nimaš me poln 'kufr', ampak me imaš polno 'validžo'.   Naučite se že enkrat po Slovensko govorit, ne pa da neke tujke uporabljate tam v regalandu...
    • Jermenica alternatorja se ni prav vrtela, samo v eno stran mora pa se v obe milslim...saj se je slišal jermen občasno ampak nisem šel na servis dokler ga ni strgalo , stane nekih 60€ in ni potrebno menjat cel alternator, samo jermenico.
    • Dva pijančka gresta domov iz gostilne in se izgubita. Srečata policaja in ga prvi vpraša: - "Ej ti, a nama poveš, kje smo." Policaj odgovori: - "Kako si dovolita, a vesta kdo sem jaz? Pa pravi drugi pijanček: - "Jebemti nič ne bo. Midva ne veva kje sva, ma ta tip ne ve niti, kdo je..."
    • Ja, dva rora ji manjkata kot jih imamo mi na CX-30, kmalu bodo postali redkost.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.