Skoči na vsebino

Aktualni dogodki!

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
WWW.24UR.COM

Na četrtkovi novinarski konferenci Košarkarske zveze Slovenije je postalo uradno, da je Saša Dončić postal novi športni direktor. Že pred tem je na prazno mesto generalnega sekretarja sedel Aleš Križnar...

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Pri nas ga je tudi po grobi oceni vec kot 20 cm ...

EC1C075E-EA01-4074-A97D-7B4F7E0B5646_1_201_a.jpeg

image.jpeg

image.jpeg  image.jpeg

image.jpeg image.jpeg

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sem sel po zeno siht… pa imam po dveh km avto podoben kot @50keda v drugi temi ;) … Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… 

Sem sel po zeno siht… pa imam po dveh km avto podoben  … Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… Prvih 100 ali 200 metrov sem oral, ker izgleda noben od sosedov ni sel od doma ;) ali pa se niso prisli domov… Stirikolesni pogon pa je zakon… Po nasem klancu sem se nazaj pripeljal brez problemov… Zena je sicer ze jamrala, da vo treba it oo lopato, ko sem se pod klanckom moral ustavit ker je ovinek… Ampak sem izklopil TCS in gas… brez problemov… 

IMG_0698.jpeg

IMG_0700.jpeg

IMG_0706.jpeg

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 6 minutami je g.Wankel napisal:

Ma to bi še jzt z Miato zvozu 😀

Ti bi lahko pluzil… skoraj do tal… ;) 

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 6 urami je Slivka napisal:

Jaz sem gledal Ljubljano, pa dvomim, da ga je 10 cm...

Ptuj bi ga pa, tako na uč preko kamere, lahko imel 10...

Pa se mi ne zdi, da bi to bila tolikšna količina, da bi ustvarilo take težave, da bi vsi Slovenski mediji morali o tem poročat...

Hmmm ja mi je jasno, da so mediji včeraj ves dan pozivali naj pripravimo lopate. @Slivka je sicer verjetno itak rekel, da se je rodil pripravljen in povrh z lopato v roki. Ampak da ti na konc pa ravno pri njemu ščije in bi prej rabil zajemalko in kiblo je pa tud neke vrste ironija, se mi zdi. 🤪

33112_1.png

Napisano
pred 2 urama je Jest napisal:

S… Po vasi do glavne ceste ni nic spluzeno… 

Pri nas tudi ni spluženo. In molim da bo tako ostalo. 

Ker ko splužijo, potem ne moreš več nikamor. Pri nas to delajo "Rudolfi" s traktorji (in z rdečim nosom) ki se jim gladko j...e kako opravijo delo.  

Ob 19h dvigam sidro in grem na šiht, in upam da do takrat "Rudolfov" ne bo.

• Všeč 2
  • Haha 2

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Dvorisce spucano… 

IMG_0740.jpeg

Telefon je nameril 37 cm … ;)

IMG_0744.jpeg IMG_0745.png

• Všeč 3
  • Haha 1

lp

Thomas

image.png

Napisano

Mal spremljam to stavko požrešnih dohtarjev...

Pa prav kolega mehanik, al tud oni vozijo avte na servis 🤣 e jebiga, menjava olja pride na vrsto komaj 2026...

N7rRRL1.jpg

Napisano

Jaz sem jim v moji firmi tudi že razložil, da za računalnik izvajam triažo in za ne nujne primere je čakalna vrsta mesec vsaj.

• Všeč 2
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano

Takle smi imeli ob treh popoldan…

Spluzit je prisel sele, ko sem bil gotov z dvoriscem in cesto do ovinka…

lp

Thomas

image.png

Napisano

Ampak Marsovci Darsovci ne morejo iz svoje kože. Še včeraj so govorili kako je vse pripravljeno in da so ready, danes pa spet voznike krivijo za neočiščene ceste. Res je tam ena klientela zbrana na kupu - pa naj Snežića pokličejo, da jim odpre vsa vrata v pluge, ker očitno ne znajo pravočasno niti za volan pridet. Da sem jaz tam šef bi trenirali skok v kabino pluga in start tako kot v F1 trenirajo menjavo koles.

WWW.24UR.COM

Prvi letošnji sneg je znova povzročil obilico nezadovoljstva na cestah. Vozniki na več odsekih avtocestnega križa so opozorili na počasne...

33112_1.png

Napisano

Igrajo na to, da bo Bog dal in Bog vzel...pa še stroškov ni. 

Cca 20 let nazaj, mogoče 25, ko še ni bilo AC čez Trojane, je imel nek privatnik čez pluženje. Šel s tovornjakom iz CE do Vranskega po AC, kjer je bilo cca 15 cm snega po cesti. Na vranskem na staro, pa po stari naprej. Stara cesta čez hrib pa črna...splužena in posipana...do Blagovice...od tam pa spet Sibirija naprej. 

V glavnem, ni interesa astronavtom cistit, ker so zakonsko zaščiteni. 

Saj je bilo enkrat na nedeljo, ko ni blo tovornjakov na cesti, ko je vrglo sneg in je tudi vse stalo. Zdaj se na tovornjaka izgovarjajo, takrat se pa niso mogli na nič. 

Bi pa rad sam to povedal, da vse, kar vidiš v trgovini in lekarni, pripelje tovornjak. Zdaj si pa zamisli, če tovornjaka en dan ni, in si ne moreš rit obrisat... 

Napisano
pred 4 minutami je Shrek napisal:

Cca 20 let nazaj, mogoče 25, ko še ni bilo AC čez Trojane, je imel nek privatnik čez pluženje. Šel s tovornjakom iz CE do Vranskega po AC, kjer je bilo cca 15 cm snega po cesti. Na vranskem na staro, pa po stari naprej. Stara cesta čez hrib pa črna...splužena in posipana...do Blagovice...od tam pa spet Sibirija naprej. 

Saj je bilo enkrat na nedeljo, ko ni blo tovornjakov na cesti, ko je vrglo sneg in je tudi vse stalo. Zdaj se na tovornjaka izgovarjajo, takrat se pa niso mogli na nič. 

Bi pa rad sam to povedal, da vse, kar vidiš v trgovini in lekarni, pripelje tovornjak. Zdaj si pa zamisli, če tovornjaka en dan ni, in si ne moreš rit obrisat... 

Ti tovornjaki so res za samo zgago..... 😁

DARSOVE imam v mislih.... 😉

Napisano

Naša bivša županja skrbi, da poteka promet brez večjih zapletov 😁

IMG_3502.jpeg

• Všeč 3
  • Haha 4

Napisano
pred 21 urami je Boss napisal:

Ampak Marsovci Darsovci ne morejo iz svoje kože. Še včeraj so govorili kako je vse pripravljeno in da so ready, danes pa spet voznike krivijo za neočiščene ceste. Res je tam ena klientela zbrana na kupu - pa naj Snežića pokličejo, da jim odpre vsa vrata v pluge, ker očitno ne znajo pravočasno niti za volan pridet. Da sem jaz tam šef bi trenirali skok v kabino pluga in start tako kot v F1 trenirajo menjavo koles.

WWW.24UR.COM

Prvi letošnji sneg je znova povzročil obilico nezadovoljstva na cestah. Vozniki na več odsekih avtocestnega križa so opozorili na počasne...

pred 14 urami je Shrek napisal:

Nekje sem zaznal da so šli plužit šele ob 11 V NOVICAH...sedaj te izjave več ne najdem, verjetno jim je nekdo rekel naj pobrišejo, ker si bo folk mislu svoje

Ja kristus

Ob 8 zvečer en dan prej bi posuli...sol bi prijela, preden je bil še minus

Potem pa zjutraj samo direkt v plundro 1krat po glavni cesti in si rešen

Potem pa samo še gas

Jaz sem prepričan, da so šoferji čist ok, ampak oni naredijo kar reče komanda "od zgoraj"....in potem smo kjer smo

Napisano

Zgodil se je najslabši scenarij. Pred snegom padal dež. Tudi če posipas s soljo, jo dež spere...

Napisano

Moje mnenje je pa tako,da sovražim pluženje....še bolj pa soljenje.

Vsak zase ve,kako mora voziti v zimakih razmerah,in da se takrat vozilo drugače odziva.

Za kaj pa pol moramo imeti zimske,če vsak prec joka če ni spluženo in kopno.

Zame ni lepsega kot vožnja po snegu...ga zvoziš in to je to.

Sicer pa v krajih kjer sem prezivel otroštvo (Gor.Radgona) so v socializmu imrli pr komunali en bogi traktorček,pa je rabil teden-dva,da je malo kaj spluzil tisto najnujnejše...in se je tisti folk,k je sploh imel kak avto z tistim fičkotom,stoenko,Lado ipd peljal počasi in sigurno brez posebnih zimskih pnevmatik.

Danes pa pade 5cm snega,in vse stoji,ker je 3/4 folka za volanom čisto posranih.

Pač moje mnenje-pol soferjem bi itak bilo treba vzeti izpit...za take,k pr dveh centi snega po Zaloški v Ljubljani cincajo 20-30km/h...za take so avtobusi.

In seveda vsi cvilijo,kako ni spucano,ker ne vedo,da se zimska guma lepše obnaša v snegu,kot pa ledu...in je treba ponucati tone in tone soli,da pol pr takih temperaturah,kot so sedaj itak vse spet zmrzne,in imamo drsalnico.

Napisano
dne 3. 12. 2023 ob 17:45 je Boss napisal:

Sem bil neprijetno presenečen, ko je bilo zjutraj v Lj mogoče snega za vzorec a lokalne ceste popeskane kot bi bile ponoči snežna kataklizma. Milsim, da 30 let ni nihče teh cest peskal, danes pa za popolnoma brezveze gor pesek. Vse ulice so ravne, ni nobenih klancev, hitrost omejena na 30km/h, pločnik ob cestih - kako se je brihtolom utrnila misel, da so stresli za pol kamiona peska po ulici.

Ne vem me kar malo ima, da bi poklical na komunalo in vprašal za razlago.

dne 3. 12. 2023 ob 18:08 je Boss napisal:

Se pravi zate so pravilni le ekstremi ne pa nekje zdrava sredina in odločitve razmeram primerno. Če na nič snega, drgneš po asfaltu s plugom in posipaš, kot pri norcih je glih ene tolk neumno, kot pa če pri 20cm snega pluga po par dni ni bilo naokoli. Lahko prebereš celoten forum pa nikoli nisem bentil, da ni spluženo, mi je pa neumno, da se takole razsipa z materjalom, ko ni potrebno, ko bo pa res potrebno ga pa ne bodo imeli, kot so enkrat pred leti izjavili, da jim ga je zmanjkalo.

Pa popolnoma dovolj in čisto nič ne manjka, če splužijo, ko bo količina snega to zahtevala in čisto nepotrebno, da pri te še posipajo. Pa sej imamo zapovedane zimske gume na avtih, ki morajo opraviti to delo. Če pa zarad tega kakšn primorc takrat ne more v Lj pa tud ne bo glih konc sveta, a ne?

Na evo, k da bi bil prerok... začetek decembra so peskali ulico, k ni blo snega in se dobesedno izživljali s soljo za prazen kurac. Danes, drugi dan po sneženju, je naša ulica v Ljubljani še vedno taka kot v petek po sneženju. Kolikor smo zvozit eno špuro, ostalo je pa že zmrznilo. Pluga ni bilo naokoli pa ravno tako davke plačujemo MOL-u kot vsi drugi. Zdaj ne vem a kakšen od njih bere forum pa se zdajle mal maščuje za tole napisano decembra.

Me zanima kolk hitr bi prišli, če pošljem sliko na komunalo in povem, da sem padel in da sem na urgenci in da bom več slik za dokaz naredil, ko pridem nazaj domov. Po moje bodo prleteli k snet kladu, da bi odstranili dokaze ter preprečili kakšen pravni zaplet.

Aja pa da ne bo narobe, ne pizdim, da ni spluženo, ker ven se da pridet, mi je pa prekleto neumno, da takrat, ko ni treba, overkillajo zadevo, ko pa je potrebno nas pa tud ne povohajo. Noro res.

33112_1.png

Napisano

Tole je res za zjokat ampak jaz bi imel isto če si nebi tole skidal do glavne ceste.... :nevem:

Sosedi še pred vrati nimajo skidan, imajo pa A Q2, da se do tja pripeljejo.... 🫣

17058259180335008048705694236238.jpg

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Emmm, ni mi jasno. Berem in berem, ampak mi kljub temu ni jasno.   Pa kdo so Američani, da bodo "vrgli" predsednika neke države? Niti ne sosednje države. Sem jaz kaj zamudil? Mislim, glejte, Goloba in Musarjevo prav nič ne občudijem. Ampak kljub temu bi se jima postavil v bran, če bi recimo Nemci prišli, da ju "vržejo". Če ju bomo vrgli, ju bomo sami, ne pa da se drugi vmešavajo. Ja, vem, komunisti so trdovratna nadloga in se jih je težko znebiti. Ampak notranje stvari določene države ne more urejat druga država. Če so Venezuelci želeli "vreč" svojega predsednika - kaj se Trap tja meša. In če je že poslal enoto, da aretirajo človeka, ki je povezan z mamili - svoje so dobili, Venezuela naj se zdaj sama rihta. Ne more Amerika kar razglasit, da je Venezuela zdaj pod njihovo oblastjo in da jo bodo oni upravljali. Pa saj to je okupacija in edino pravilno bi bilo, da zavezniki Venezuele stopijo skupaj in Ameriki pojasnijo, kako in kaj. Samo kaj, ko je svet zadnje čase precej "egoističen" - vsak se briga zase in za druge jih ne briga. Če bi bilo kaj odločnih, ne bi Putin že štiri leta ropotal po Ukrajini in ne bi Trump "urejal" po Venezueli.   Da se včasih človeku kar stoži po hladni vojni, ko so vsi nadzirali vsak korak vseh in je vsak prej dobro premislil, preden je poskusil narediti kakšno neumnost...
    • Mislim, da smo to že razpucali....  Dobro, zelo dobro moraš vedet zakaj bi imel ravno dizla.... 🤔
    • No, sigurno ni tako hudo, da bi moral bežat od dizla, saj je na forumu kar nekaj uporabnikov, ki že leta vozijo dizle. Naj mu tisti dajo kakšen nasvet, na kar mora biti pozoren...
    • Bejži od dizla..... 
    • A imamo sploh koga na forumu z dizelsko mazdo3 nove generacije?   Jaz bi ti svetoval da bodi previden pri teh avtih iz uvoza (naj bo servisna knjižica poštempljana z vsemi žigi) če kupuješ dizla, ker so bolj občutljivi motorji. Tudi servisni interval 20kkm za dizla je predolg.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.