Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazejevi pa zmer en mi?ken zmanjka.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Jest tudi mislim da sta bila odstopa v MB odlo?ilna, nato ?e smola na slalomu...sedaj lahko samo ?e ?ude? spremeni rezultat.

Napisano

Ni veliko, ampak v paci ma tut avstrijka slalom. Tako da. Na?a zadnje ?ase v slalomu ravno ne blesti. 

Mam ob?utek, da bo na?a v slalomu in veleslamou skupaj zbrala manj pik kot avstrijka v veleslalomu tko da..:) Do the math  :harhar:

Napisano

Jest sem mislil ?ude? v tem smislu da bo Tina odli?no odpeljala obe tekmi Feningerjeva pa da bo naredila kak?no ve?jo napako. Vsekakor bo ?lo zelo zelo na tesno.

Napisano

Seveda, vse je ?e mo?no, ampak glede na konstantno formo avstrijke in tempiranje le-te proti koncu, dvomim zelo dvomim. Ne bom rekel, da si tega ne ?elim :)

Napisano

Jah so ja, ena infekcija je, k se more sama pozdravt, pa? telo more dat ?ez, sam to baje lah traja. Do takrat se pa ne smem neki preve? naprezat, zarad notranjih organov, da se ne po?kodujejo. Tablete za to pa ne obstajajo, po en stran se mi kr zdi, da ?e bol?, ker mam ?e tko preve?krat antibiotike zarad vnetja mehurja. Sam tko je bedno, k te pa? vse telo boli, n? ne mor? delat, da se ne bi zadihu k nilski konj, uno kot da bi bla res ?ist brez kondicije..

Povrh tega mam zarad te infekcije ?e bolj ob?utljiv imunski sistem in sm zdej 2 dni nazaj ?e vro?ino fasala, tko da sm res ?ist oble?ala v postli, ?e do kopalnice sm komi pr?la.  :glare:

Napisano

... ... ... ... ... ... ...m res ?ist oble?ala v postli, ?e do kopalnice sm komi pr?la.  :glare:

Va?no da do foruma pride?...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Men je An?ka sicer ful OK, tako da ko Mazejeva neha smu?at, bom zagotovo zanjo navijal, AMPAK letos ?e vseeno bolj navijam za ?rnjanko. Veleslalom bo odlo?ilen (upam da ne kon?a An?ka na 1., na?a pa nekje izza 5.mesta oz. odstop, ker potem je zgodba slej kot prej fertig, saj na slalomu zmago realno pripisujem Schiffrin-ki, ostalo pa vpra?anje).  :danzoman:

@Lava, tebi pa ?elim OBILO ZDRAVJA! 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sicer bolj spada v Smeh, pa vseeno...

Se sre?ata dva prijatelja:

- "O, kje si pa bil?"

- "Pri zdravniku."

- "In kaj ti je povedal?"

- "Da so se mi premaknili notranji organi..."

- "Kako, premaknili?"

- "Jah, tako, jetra so ?la v kur..c"

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

?ist jezen. Sem mislil ujet son?ni mrk, pa smo mel neke interne oddel?ne sestanke, katerih vsebina je bila ena velka bedarija in dva komada sta stokala o zadevah, ki nimajo popolnoma nobene veze.

Tko pa sem zamudu vse skup zarad dveh kretenov, ki sploh ne vem zakaj sta bila na na?em oddel?nem sestanku. :angry2:

Napisano

?ist jezen. Sem mislil ujet son?ni mrk, pa smo mel neke interne oddel?ne sestanke, katerih vsebina je bila ena velka bedarija in dva komada sta stokala o zadevah, ki nimajo popolnoma nobene veze.

Tko pa sem zamudu vse skup zarad dveh kretenov, ki sploh ne vem zakaj sta bila na na?em oddel?nem sestanku. :angry2:

?e ti je v tola?bo, delni son?ev mrk, tud ?e je 99 procenten, je kot da nisi videl ni? v primerjavi z popolnim.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

No ja jaz to vidim druga?e. To je nek poseben dogodek, ne gre samo za to da je podnevi popolna tema.

Ko bo naslednji mrk v takem obsegu, bom jaz ?e 3x pod zemljo.

Napisano

JAMRAM ker mi je sosed ravnokar povedal da je nekdo od mazdasov reku da odpade avtoshov k kamniski bistrci,kao da bo nek drug klub prsu,naj bo termin vseeno odprt.kako to jst nc ne vem oz. kdo se dogovarja to?

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

JAMRAM ker mi je sosed ravnokar povedal da je nekdo od mazdasov reku da odpade avtoshov k kamniski bistrci,kao da bo nek drug klub prsu,naj bo termin vseeno odprt.kako to jst nc ne vem oz. kdo se dogovarja to?

Nekateri od soorganizatorjev si lastijo ime za show... drugi si lastijo avtorske pravice za logotip ... in zaenkrat zadeva kolikor vem uradno se ni bila odpovedana... Kolikor vem, je bilo odpovedano samo sodelovanje s strani teh soorganizatorjev ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Sj lahko javno poves bum bum in ..... Show bo pod mazdaskim vodstvom in ga bo mazda klub sam spelu tako kd se zagre z novim imenom in logotom ker pac eni majo prevelk ego .in drugi tedn zveste vec kaj se je pripravljalo v temcasu ko se ni nc dogajal ....

Pa pomoje kar vem kdo je ta mazdas oz .... Lahko tud jasno in glasno poves

Ko bodo paperji in vse porihtano kar zaenkrat zadostuje par clanov bote ostali ki bote imeli voljo pomagat vec kod dobrodosli

Kabuum sound

prodaja in montaza akustike park senzorjev........

Napisano

Aha,ok ker men nic jasno...sva pa z lastnikom soseda in kolega tako da zvem vse iz prve roke :D

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• to situacijo bisvteno spreminja, ker človek ki je na kokainu (+alko 1,8 promila ?!?) malo drugače funkcionira (možgani dajejo hype občutek) kot pa povsem trezen, in se odpira veliko vprašanje kaj vse se je tam "dogajalo", lahko je bila problem samo ena napačna beseda in se je zgodilo kar se je...
    • Bemtiš, vikend je jaz pa delam.... 
    • Prvo pomoč daš čisto spodaj zraven trikotnika in kompleta za krpanje.... 
    • Verjetno, da ne, ker človeka ne smeš ubit tud če je pijan in nakokan.    Ampak se pa vseeno ne bi čudil, da bo kakšen pravosodni saltomortale, tko k recimo pri tisti Diskoteki Lipa, kjer so se "zadovoljili" le s procesiranjem lastnikov ne pa tistih, ki so neposredno povzročili smrt, ko so od zadaj porivali ljudi, da so stisnili uboga dekleta.
    • Mene pa jezi, da mi v telefonskem imeniku zraven telefonskih številk ne izpiše še imen. Oziroma, za nekater izpiše, za nekatere pa ne. V čem je finta nimam pojma. V prtlajžniku pa me moti, da ni kljukic za obesiti nakupovalnih vrečk (spet nepotrebno šparanje) in da ni nikjer prostora za dat noter ali nekam pripeti prve pomoči. Potem pa to leži nekam v tri dni in tako majhen in nepraktičen prtljažnik naredi še bolj neuporaben. Desko pa itak imam shranjeno v garaži, da pridobim vsaj malo prostora.  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.