Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Zdaj, ko ni več Chuck Norrisa, ga lahko jaz zamenjam. Mi je uspelo nekaj, kar sicer zmore samo On:
-
Demokracija torej nima rešitve, če so rezultati 50:50? Bi sklepal, da je to idealna situacija, ker ni enoumja. Kakšen rezultat bi bil dober? Tako kot v starih časih, 100% glasov za eno stranko? 🙃 Naj se zmenijo 2 ali 3 ali 4 največje stranke, saj so vsi nekaj dni nazaj razlagali, kako so povezovalni in so imeli rešitve za vse probleme Slovenije in sveta. Vsi od teh bi zatrli korupcijo, uredili zdravstvo, itd. Naj stopijo skupaj Golob, JJ, NSi in SD. Ustavna večina, pa naj se zdilajo za zaprtimi vrati, in izberejo enega tretjega mandatarja. Kako bi bil jaz vesel, da pol njihove energije ne bi šlo za medsebojno nagajanje. A zdaj bom pa jaz hodil znova in znova na volitve? Volja ljudi je jasna, pol jih ne mara Goloba, pol jih ne mara JJ.
-
Eee, tebi do kmeta s hribov manjka še ogromno. Za začetek brki, gojzarji, lopata in pa hiša bi morala stati kakšnih 650 metrov višje, kot stoji sedaj... Ampak, ker je to off-topic, ti tega ne bom očital...
-
Ja, res se je, pa se je nekako ulovil "na noge" in pohitel k Alexu, gospodarju. 😁
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.