Z M A J Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Tale je sicer zelo fajn poba Prekletstvo dolgega covida WWW.RTVSLO.SI "Moje telo je v celoti okvarjeno," pravi Bojan Ambrožič, ki se z dolgim covidom bori že tri leta. Po nekaterih ocenah naj bi kar do 30... 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami pred 46 minutami je Z M A J napisal: Tale je sicer zelo fajn poba Prekletstvo dolgega covida WWW.RTVSLO.SI "Moje telo je v celoti okvarjeno," pravi Bojan Ambrožič, ki se z dolgim covidom bori že tri leta. Po nekaterih ocenah naj bi kar do 30... Ah, fejk. Covid ne obstaja, pravijo anticepilci. 😉 Citiraj
godlike Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami To ne. Samo so ga tudi cepljeni dobli. Torej lahko imajo tudi cepljeni dolgi covid 😉 Citiraj
Alex Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami pred 2 urama je godlike napisal: To ne. Samo so ga tudi cepljeni dobli. Torej lahko imajo tudi cepljeni dolgi covid 😉 Ne poznam niti enega. Poznam pa enega necepljenega, kolega, ki je bil par mesecev na respiratorju in je komaj ostal živ. Veliko mlajši od mene. Še dan danes ni v redu. 😕 1 Citiraj
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Poznam človeka, ki je 3 korone preživel necepljen, brez večjih težal. Se dal 2x cepit in pri zadnji koroni bil na kisiku. Tak da tu ni nič dokazljivega, ne v eno, ne v drugo smer. Za mene je korona dobesedno loterija. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.