Skoči na vsebino

Sprememba cene goriv

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Eh to je manj kot so z novim letom podražili šteko Pepsija. Pa je v šteki sam 9 litrov in ne 50.

aja, jebi se Golob.

• Všeč 3
  • Haha 1

33112_1.png

Napisano
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

20250112_140322.jpg

A si jo vtaknil in napolnil? 

Napisano

image.jpeg

😁😜

• Všeč 1
  • Haha 4

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 43 minutami je Jest napisal:

image.jpeg

😁😜

Jaz bi temu rekel pogon na premog s 25% izkoristkom (cca 35% se dobi iz premoga elektrike v TEŠ 6, cca 10% je še izgub v omrežju do porabnika ... podoben izkoristek imajo motorji direktno na bencin). 😁

• Všeč 1
  • Haha 7
  • Začuden 1
Napisano

Ne še. Vsaj ne še vsi...

Preden jaz natankam vse dizle, rabim vsaj 100 litrov. Če so prav prazni, gre kar 140 litrov...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

Tudi če ima netmetering se plačuje omrežnimo po blokih.

In ker če ni sončno ni štroma, je še kako poomembno kdaj všteka 😉

Napisano (urejeno)
pred 2 urama je godlike napisal:

Tudi če ima netmetering se plačuje omrežnimo po blokih.

In ker če ni sončno ni štroma, je še kako poomembno kdaj všteka 😉

Eh...ti nimaš pojma😉...poslušaj VO Australije...vštekaš ponoči,in ti sončna elektrarna zastonj fila😃👍 

Ja seveda...ko je tam noč,pri nas sije sonce,in obratno...tako,da imamo v bistvu nonstop štroma k dreka...samo politike je treba poslušati,in bo vse super😂

Popravljeno od skritikrt
Napisano (urejeno)

Jaz se ne sekiram glede cene, imam vedno 10 centov cenej pa se naj draži kolikor hoče.... 😁🤗😉

Popravljeno od Bini
  • 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)
pred 47 minutami je Slivka napisal:
SIOL.NET

Vozniki lahko v torek pričakujejo zvišanje reguliranih maloprodajnih cen goriv, poročajo Moje Finance. 

Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 € :)

V trgovinah, na črpalkah, pri gradnji nepremičnin, itd. po 5-ih letih zapravljamo okoli 50% več, plača mi je šla gor mogoče 10% ...  

Popravljeno od Janez007
Napisano

Še malo in bomo ujeli Italijane. V petek sem videl v Udinah dizel po 1.62€. 

Zelo lepo se zvišuje pri nas.

Holobnjak  je res car. 👍

Napisano
pred 2 urama je Janez007 napisal:

Kje so tisti lepi časi, ko je vlada bencin fiksirala na 1 € :)

To je bilo v časih, ko je helikopterski denar padal z neba. Tisto gorivo bodo plačevali še naši vnuki.

• Všeč 3
  • Haha 1

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Naše cene so že dolga leta z uredbo navezane na mediteransko borzo ... tisto z 1 € je bil dober PR takratne vlade, nizka cena za potrošnike in še država je služila na polno. Ker je nizka borzna cena takrat to omogočala. 😃

image.png

Napisano

Takrat, ko je bil bencin 1eur, so bile trosarine zelo visoke, oz. visje trosarine so bile oz. so se kar samo se od avgusta 2024 naprej (za dizel).

Napisano
pred 5 minutami je Janez007 napisal:

Naše cene so že dolga leta z uredbo navezane na mediteransko borzo ... tisto z 1 € je bil dober PR takratne vlade, nizka cena za potrošnike in še država je služila na polno. Ker je nizka borzna cena takrat to omogočala. 😃

image.png

Ne mi zabavo kratit s temi grafi, ker mene sprošča, da lahko udriham čez Golobnjak. 😜

Jebaj se Taubi - rabiš denar nas ubogih davkoplačevalcev, da lahko Tinciko naokoli po Kartibih furaš. (Vir: komentar na Nova24)

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.