jures Napisano 14. avgust Avtor Prijavi Napisano 14. avgust Francozi majo totalno vse deklaracije gor 😆 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
NevLado Napisano četrtek ob 13:10 Prijavi Napisano četrtek ob 13:10 A kdo hodi po plin na HR, kjer je boca baje 50% ceneje? Citiraj
FuManchu Napisano četrtek ob 13:48 Prijavi Napisano četrtek ob 13:48 Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje. Citiraj
NevLado Napisano petek ob 08:05 Prijavi Napisano petek ob 08:05 pred 18 urami je FuManchu napisal: Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje. Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI? 1 Citiraj
FuManchu Napisano petek ob 08:41 Prijavi Napisano petek ob 08:41 Nimam pojma kaj. Vem da neke piksne prazne vlačijo dol. Citiraj
Bini Napisano petek ob 15:45 Prijavi Napisano petek ob 15:45 pred 7 urami je NevLado napisal: Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat... Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI? Naše Inine boce sem videl na Hrvaških Ina pumpah. Če imajo te povsod pa ne vem.... 😉 Poguglaj malo.... 🤗🤔 Citiraj
Boss Napisano sobota ob 16:55 Prijavi Napisano sobota ob 16:55 Pa ne bo mene tale Taubi jebal... sem šel danes zanalašč na pumpo (čeprav mam še za 200km dometa), da ja ne bi plačal po nižji ceni, kot jo obljubljajo za torek. To je moj upor proti vladavini pernatega. 1 1 Citiraj
Jest Napisano sobota ob 17:08 Prijavi Napisano sobota ob 17:08 pred 10 minutami je Boss napisal: Pa ne bo mene tale Taubi jebal... sem šel danes zanalašč na pumpo (čeprav mam še za 200km dometa), da ja ne bi plačal po nižji ceni, kot jo obljubljajo za torek. To je moj upor proti vladavini pernatega. Jest bom mogu it pa jutri… Štroma ne bo dovolj… in bo verjetno zagorela lučka za tankanje… Nazadnje sem tankal pred dobrim mesecem (19.7.)… vmes pa naredil ene 1.500 km… 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano sobota ob 17:11 Prijavi Napisano sobota ob 17:11 Sva že dva borca proti znižanjem cen goriva. 😜 1 Citiraj
Bini Napisano sobota ob 17:25 Prijavi Napisano sobota ob 17:25 Jaz pa tako malo vozim, da ravno na pocen bencin naletim, ko je treba tankat, ali tu ali pa na Hr.... 😁😉 Citiraj
Slivka Napisano pred 9 urami Prijavi Napisano pred 9 urami Cene bencina in dizla: V torek pričakujte spremembe WWW.ZURNAL24.SI Na mednarodnih trgih v zadnjih dneh sicer spremljamo blago zviševanje cene nafte, a se v torek kljub temu pričakujem nižje regulirane cene goriv. Citiraj
NevLado Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami pred 2 urama je Slivka napisal: Cene bencina in dizla: V torek pričakujte spremembe WWW.ZURNAL24.SI Na mednarodnih trgih v zadnjih dneh sicer spremljamo blago zviševanje cene nafte, a se v torek kljub temu pričakujem nižje regulirane cene goriv. Tankal dans polno, ker sem imel še 23km rezerve. Citiraj
Jest Napisano pred 7 urami Prijavi Napisano pred 7 urami Jaz še nisem šel tankat... Sinoči se mi ni ljubilo ustavit na črpalki, ko sem se vračal domov... Danes nimam nobene poti mimo črpalke... Bom šel jutri, ko grem v Kranj ... Zaenkrat še kaže, da imam za cca. 70 km dosega ... Bom mogoče prišparal nekaj centov ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Agerg Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami (urejeno) Eno vprašanje. A kdo ve sigurno koliko je kapaciteta tanka za Mazdo 6, letnik 2019, G194 motor, karavan? ChatGPT in Gemini pravita 62 litrov. Pregledal sem zgodovino do zdaj in sem natankal največ 54 litrov. Da vem kje se nahajam, če je nuja. Ponavadi tankam prej, se pa včasih kaj zgodi, da se zamakne. Popravljeno pred 6 urami od Agerg Citiraj
Jest Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami V prospektu od letnika 2013 je podatek 62 litrov ... Jaz sem pogledal in sem ponavadi tankal nekje med 52 in 56 litri ... Najvec je bilo enkrat 58 litrov ... Sestico sem imel CD175 ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 21 minutami je Agerg napisal: Eno vprašanje. A kdo ve sigurno koliko je kapaciteta tanka za Mazdo 6, letnik 2019, G194 motor, karavan? ChatGPT in Gemini pravita 62 litrov. Pregledal sem zgodovino do zdaj in sem natankal največ 54 litrov. Da vem kje se nahajam, če je nuja. Ponavadi tankam prej, se pa včasih kaj zgodi, da se zamakne. Jaz sem imel danes 23 km do rezerve - tankal sem 50,xx l Mogoče prilagodi remaining glede na porabo... tudi ko sem imel že 0 km remaining in je ikonca za bencin utripala, sem natankal ponavadi okoli 54l Jaz mislim, da je 62l res možno, ker pri 0 remaining greš lahko še vsaj 50km @Janez007 a si ti samo 3ko testiral ali tudi 6ko 1 Citiraj
50keda Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 24 minutami je Agerg napisal: Eno vprašanje. A kdo ve sigurno koliko je kapaciteta tanka za Mazdo 6, letnik 2019, G194 motor, karavan? ChatGPT in Gemini pravita 62 litrov. Pregledal sem zgodovino do zdaj in sem natankal največ 54 litrov. Da vem kje se nahajam, če je nuja. Ponavadi tankam prej, se pa včasih kaj zgodi, da se zamakne. Jp, 62 litrov bi naj mela, js tut še nisem natankal več kot 54 litrov, pa tudi ne zavijem na bencinsko kuj ko je lučka. 1 Citiraj
NevLado Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami Še to - ko užgeš avto, vidiš kje je cagar na 0l tanka - seprav na črtici pa še malo v levo Ko začne utripat, je točno na 0... mogoče bi šlo potem še malo v minus Imam pa nekje v glavi tudi da sem nekje enkrat bral o velikosti posode 56 litrov, kar bi blo bolj verjetno Citiraj
Agerg Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami 56 L je že malo na knap potem 54 L tankati. Malo dvomim... Citiraj
Janez007 Napisano pred 5 urami Prijavi Napisano pred 5 urami (urejeno) pred 29 minutami je NevLado napisal: Jaz sem imel danes 23 km do rezerve - tankal sem 50,xx l Mogoče prilagodi remaining glede na porabo... tudi ko sem imel že 0 km remaining in je ikonca za bencin utripala, sem natankal ponavadi okoli 54l Jaz mislim, da je 62l res možno, ker pri 0 remaining greš lahko še vsaj 50km @Janez007 a si ti samo 3ko testiral ali tudi 6ko Zadnja 6-ka ima tank cca 62 litrov. Na svoji sem 2 leti nazaj precenil (sicer je to odvisno od natančnosti plovca in povprečne porabe), da bi lahko šel do minus 40 km (žal minusa ne kaže, ampak si je treba km zapomnit). Moj test trojke HB letnik 2018: Popravljeno pred 5 urami od Janez007 2 Citiraj
Alex Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Tudi danes tankal 6-ko.Ne bo mene golobnjak za..b..al.😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.