Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Francozi majo totalno vse deklaracije gor 😆

20250814_172237.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 18 urami je FuManchu napisal:

Poznam jih en kup, ki ne hodijo samo po plin. Ponavadi so to tako, ki živijo blizu meje.

Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat...

Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI?

Napisano

Nimam pojma kaj. Vem da neke piksne prazne vlačijo dol.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 7 urami je NevLado napisal:

Jaz moram zdaj nabavit novo boco, torej čist nov plin in vse... pa glede na to, da grem kar dostikrat do sosedov kampovat...

Pa veš, kakšne jemljejo? Plavo boco na INI?

Naše Inine boce sem videl na Hrvaških Ina pumpah. Če imajo te povsod pa ne vem.... 😉

Poguglaj malo.... 🤗🤔

Napisano

Pa ne bo mene tale Taubi jebal... sem šel danes zanalašč na pumpo (čeprav mam še za 200km dometa), da ja ne bi plačal po nižji ceni, kot jo obljubljajo za torek. To je moj upor proti vladavini pernatega. :rulam:

• Zmeden 1
  • Žalosten 1

33112_1.png

Napisano
pred 10 minutami je Boss napisal:

Pa ne bo mene tale Taubi jebal... sem šel danes zanalašč na pumpo (čeprav mam še za 200km dometa), da ja ne bi plačal po nižji ceni, kot jo obljubljajo za torek. To je moj upor proti vladavini pernatega. :rulam:

Jest bom mogu it pa jutri… Štroma ne bo dovolj… in bo verjetno zagorela lučka za tankanje… ;) Nazadnje sem tankal pred dobrim mesecem (19.7.)… vmes pa naredil ene 1.500 km… 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano

Jaz pa tako malo vozim, da ravno na pocen bencin naletim, ko je treba tankat, ali tu ali pa na Hr.... 😁😉

Napisano

Jaz še nisem šel tankat... Sinoči se mi ni ljubilo ustavit na črpalki, ko sem se vračal domov... Danes nimam nobene poti mimo črpalke... Bom šel jutri, ko grem v Kranj ... Zaenkrat še kaže, da imam za cca. 70 km dosega :) ... Bom mogoče prišparal nekaj centov :D ...

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano (urejeno)

Eno vprašanje. A kdo ve sigurno koliko je kapaciteta tanka za Mazdo 6, letnik 2019, G194 motor, karavan? ChatGPT in Gemini pravita 62 litrov. Pregledal sem zgodovino do zdaj in sem natankal največ 54 litrov. Da vem kje se nahajam, če je nuja. Ponavadi tankam prej, se pa včasih kaj zgodi, da se zamakne.

Popravljeno od Agerg
Napisano

V prospektu od letnika 2013 je podatek 62 litrov ... Jaz sem pogledal in sem ponavadi tankal nekje med 52 in 56 litri ... Najvec je bilo enkrat 58 litrov ... Sestico sem imel CD175 ... 

image.png

lp

Thomas

image.png

Napisano
pred 21 minutami je Agerg napisal:

Eno vprašanje. A kdo ve sigurno koliko je kapaciteta tanka za Mazdo 6, letnik 2019, G194 motor, karavan? ChatGPT in Gemini pravita 62 litrov. Pregledal sem zgodovino do zdaj in sem natankal največ 54 litrov. Da vem kje se nahajam, če je nuja. Ponavadi tankam prej, se pa včasih kaj zgodi, da se zamakne.

Jaz sem imel danes 23 km do rezerve - tankal sem 50,xx l

Mogoče prilagodi remaining glede na porabo... tudi ko sem imel že 0 km remaining in je ikonca za bencin utripala, sem natankal ponavadi okoli 54l

Jaz mislim, da je 62l res možno, ker pri 0 remaining greš lahko še vsaj 50km 

@Janez007 a si ti samo 3ko testiral ali tudi 6ko

Napisano
pred 24 minutami je Agerg napisal:

Jp, 62 litrov bi naj mela, js tut še nisem natankal več kot 54 litrov, pa tudi ne zavijem na bencinsko kuj ko je lučka.

Napisano

Še to - ko užgeš avto, vidiš kje je cagar na 0l tanka - seprav na črtici pa še malo v levo

Ko začne utripat, je točno na 0... mogoče bi šlo potem še malo v minus

Imam pa nekje v glavi tudi da sem nekje enkrat bral o velikosti posode 56 litrov, kar bi blo bolj verjetno

Napisano (urejeno)
pred 29 minutami je NevLado napisal:

Jaz sem imel danes 23 km do rezerve - tankal sem 50,xx l

Mogoče prilagodi remaining glede na porabo... tudi ko sem imel že 0 km remaining in je ikonca za bencin utripala, sem natankal ponavadi okoli 54l

Jaz mislim, da je 62l res možno, ker pri 0 remaining greš lahko še vsaj 50km 

@Janez007 a si ti samo 3ko testiral ali tudi 6ko

Zadnja 6-ka ima tank cca 62 litrov. Na svoji sem 2 leti nazaj precenil (sicer je to odvisno od natančnosti plovca in povprečne porabe), da bi lahko šel do minus 40 km (žal minusa ne kaže, ampak si je treba km zapomnit).  

image.png

image.png

image.png

Moj test trojke HB letnik 2018:

Popravljeno od Janez007

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.