Bini Napisano 26. julij Prijavi Napisano 26. julij pred 8 urami je Slivka napisal: Tako je pa v tujini, s katero nas strašijo, da je grozno draga: Ta "tujina je v zahodni Evropi, da ne bo kdo mislil, da sem kje v podsaharski Afriki... V Austriji je bil včeraj 1.815€ 95 izven AC... 🥴 Citiraj
godlike Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij dne 26. 7. 2026 ob 10:59 je dvorjan napisal: Pazi, kje boš točil, ko greš domov: Just a moment... VECER.COM 1.949 la Spezia danes. Dotankal, da bo preko meje zneslo. Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Kako? A ni pri makaronarjih vse ceneje. In boljše. Vsaj Alex ve tako povedat. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij pred 42 minutami je Mraušk Mčk napisal: A ni pri makaronarjih vse ceneje. In boljše. Vsaj Alex ve tako povedat. A spet ne razumeš? Kvaliteta je pomembna in v Italiji imajo najboljša goriva, ne pa pri nas, kjer je navadna spljačina. In seveda kvaliteto se pač plača.😉 Citiraj
Jest Napisano 27. julij Prijavi Napisano 27. julij Od torka nekoliko nižje cene bencina, dizla in kurilnega olja WWW.RTVSLO.SI V torek bodo pogonska goriva nekoliko cenejša. 95-oktanski bencin se bo pocenil za 4,6 centa, na 1,603 evra, dizel za 2,7 centa, na 1,828 evra in kurilno olje za 2,8 centa, na 1,436 evra za liter. 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Boss Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Razmišljam a za to pocenitev je tud Taubi odgovoren, ker za vse podražitve je vedno bil. 2 Citiraj
Bini Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Pravkar je Boss napisal: Razmišljam a za to pocenitev je tud Taubi odgovoren, ker za vse podražitve je vedno bil. Možno.... 😁 1 Citiraj
Alex Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij (urejeno) Na skrajnem severu Norveške je 95 benzin 19.05 Nor.krone= 1,75€. Ob povprečni plači 3800€ neto je benzin za njih zastonj. In vseeno imajo 90% avtov elektičnih. Ostalo so pa ali ameriški težkokategorniki ali luksuzni suv-i. Nekaj takega. Popravljeno 28. julij od Alex 2 Citiraj
Bini Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij pred 2 urama je Alex napisal: Na skrajnem severu Norveške je 95 benzin 19.05 Nor.krone= 1,75€. Ob povprečni plači 3800€ neto je benzin za njih zastonj. In vseeno imajo 90% avtov elektičnih. Ostalo so pa ali ameriški težkokategorniki ali luksuzni suv-i. Nekaj takega. ... im Mazde CX-30.... 🤗😉 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 28. julij Prijavi Napisano 28. julij Na skrajnem severu država Norveška dobesedno v rit vtakne ev vsakemu, ki si ga zaželi. To si lahko privoščijo, ker toliko zaslužijo z nafto. In so ful eko. 1 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano sreda ob 19:13 Prijavi Napisano sreda ob 19:13 Če koga zanima akcija goriva. Shell, če točiš 100-ko in naliješ prek 30L, ti dajo z LIDL aplikacijo 5€ popusta. Totalno sem bil zmeden ko me je blagajničarka spraševala ali imam naloženo Lidl aplikacijo, a jaz na Shell blagajni. WTF, haha. 2 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami S torkom dva centa cenejši bencin in za dobrih pet centov dražje dizelsko gorivo WWW.RTVSLO.SI Liter 95-oktanskega bencina se bo opolnoči pocenil za dva centa na 1,583 evra, medtem ko se bo liter dizelskega goriva podražil za 5,4 centa na 1,882 evra, liter kurilnega olja pa za 5,8 centa na 1,494 evra... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano pred 8 urami Prijavi Napisano pred 8 urami pred 44 minutami je Jest napisal: S torkom dva centa cenejši bencin in za dobrih pet centov dražje dizelsko gorivo WWW.RTVSLO.SI Liter 95-oktanskega bencina se bo opolnoči pocenil za dva centa na 1,583 evra, medtem ko se bo liter dizelskega goriva podražil za 5,4 centa na 1,882 evra, liter kurilnega olja pa za 5,8 centa na 1,494 evra... Super, da se mi bencin poceni ne vem pa komu se naj zahvalim.... Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 1 uro je Bini napisal: Super, da se mi bencin poceni ne vem pa komu se naj zahvalim.... Kako ne veš. Gologlavemu jastrebu se zahvali. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Alex Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 1 uro je Bini napisal: Super, da se mi bencin poceni ne vem pa komu se naj zahvalim.... Golobnjaku sigurno ne. On in Timca si še vedno nista opomogla od šoka.😉 1 Citiraj
Mraušk Mčk Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 1 minuto je Alex napisal: Golobnjaku sigurno ne. Tudi jaz se zahvaljujem gologlavemu jastrebu za podražitev dizla. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Gologlavi jastreb me ima zelo rad in ker je videl, da sem kupil požrešnega bencinarja se prav trudi, da bi mi ugodil v upanju, da ne bom čez njega tolk udrihal. Hvala Jajo - nikol pozabil tvoje neskončne dobrote. In kdo bi si mislil - v Bruselj je poslal prošnjo za možnost izrednega zmanjšanja trošarin. V razlog je navedel, da zaradi nepredvidljive situacije na BV. Mene je kar sezulo, ker Taubijeve krivde sploh ni omenjal. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.