Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Jst sm mojo spraznim na 30l po potovalnem ra?unalniku in dam notr max 55l oz nism ?e uspel dat ve? :D zna bit res da je okol 60l

Voznik premium vozila, na premium pnevmatikah.

Napisano

O4 letnik diesel karavan...koliko litrov?

Ja pismo a narisem :D. Prva in druga generacija mazda 6 ima 64l tank (dizl in benz), tretja ima pa 62l ali pa 52l odvisno od modela.

post-7623-0-58374300-1525911945_thumb.jpg

Napisano

Pri?el iz Azije in 63 litrov nato?il...pa mi je ?e 80 km kazalo dosega... 7 litrov poraba...

• 1 mesec kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Ma gledam nekaj za mojo ?enko, ?e bi menjal M3 1.4 za kak manj?i mlin?ek. Ker trenutno ima porabe 9,5L, je pa res da se vozi v eno smer 3km, pa vmes 1x ugasne, skratka motor nonstop mrzel. Sicer je za take vo?nje mal ?koda avta, ampak otroka vozit pa v slu?bo...

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

jaz pa pedaliram hcerko vsak dan v vrtec in nazaj...6km ena smer, od tega dva klanca, eden pa je 800m dolg in ima 10%...

poraba 0 :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

jaz pa pedaliram hcerko vsak dan v vrtec in nazaj...6km ena smer, od tega dva klanca, eden pa je 800m dolg in ima 10%...

poraba 0 :)

Meni pa niti na misel ne pride, da bi otroka s kolesom peljal v vrtec...

4,5 km v eno smer, od tega 3 km klanca 12% in 1,2 km klanca 8%

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

prvih parkrat ti bo tezko potem se navadis in se na misel ti ne pride, da bi sel z avtom

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

prvih parkrat ti bo tezko potem se navadis in se na misel ti ne pride, da bi sel z avtom

Bom poskusil.

Enkrat.

Najbr?.

Mogo?e...

serviser.gif

Napisano

Elektri?en bicikel.

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

Elektri?en bicikel.

Za mojih skoraj 100 kg in otrokovih 25? Kak?en elektromotor pa ima? In kak?no baterijo?

serviser.gif

• 2 tedna kasneje...
Napisano

REKORD :blink:  MX5 06-1.8l dodal sem v tank aditiv in poraba je bila (pe? ra?unano) 6,7l Ima to res tak vpliv?? Druga?e 7-7,5l brez avtocest lokalne ceste.... vozim normalno (po ravnem po?as, ?ez ovinke hitro :lol:  )

Pa ne ra?unam vsak tank.... sem pa od aprila naredil malo ?ez 6000km (?e upo?tevam slu?bo in DE? ?e kar veliko)

Napisano

Si ni kdo mau avto sposodu...par km naredu in dotocil...

Ne :jezicek: Se ne sekiram tolk za porabo (?e ni ve?ja kot 10l) , je bila glih prilika zra?unat ker sem do ?epa tankal. Normalno je med 7-8l regionalk. Ker ni za avtoceste  :zvizga: 

• 2 tedna kasneje...
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Danes zjutraj v Novi Gorici napolnil rezervoar Mazde 5 do vrha. Nato sem imel en sestanek. Preden sem ?el domov, sem v Novi Gorici spet nato?il nafto: 45,93 litra.

Aja, mogo?e ?e ena malenkost: sestanek je bil v Slavonskem Brodu. Od tankanja do tankanja sem prevozil 928 km...

serviser.gif

Napisano

Morje pa nazaj, pa malo naokrog. V eno smer 6,9, skupaj pa pe? ra?unano 880km 7,2l.... MX5 (brez avtocest)

• 2 meseca kasneje...
Napisano

Po skoraj sedmih letih lastni?tva z 2. generacijo (CD 129) sem naredil malo obra?una, povpre?na poraba je bila 5,91, ra?unano na roke. Jaz sem bil zadovoljen.

Upam, da bo naslednja generacija podobno u?inkovita.

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano

Po skoraj sedmih letih lastni?tva z 2. generacijo (CD 129) sem naredil malo obra?una, povpre?na poraba je bila 5,91, ra?unano na roke. Jaz sem bil zadovoljen.

Upam, da bo naslednja generacija podobno u?inkovita.

Poraba vseh Mazda dizel je od prve gen. naprej podobna. ?e bo? vozil enako z novo, bo poraba enaka. :)

Napisano

Poraba vseh Mazda dizel je od prve gen. naprej podobna. ?e bo? vozil enako z novo, bo poraba enaka. :)

Res je... ce pogledam svoje sestice od prve do tretje generacije je nekako takole:

- Mazda 6 SPC CD120 TE (2003-2008 - prevozenih 68.278 km) ... 7,41 l/100 km

- Mazda 6 SPC CD140 GT (2008-2013 - prevozenih 103.262 km) ... 7,50 l/100 km

- Mazda 6 SPC CD175 AT Revolution (2013-2018 - prevozenih 96.842 km)) ... 7,36 l /100 km

Pri prvi sestici na poraba.com ocitno ni vseh podatkov ... so samo do od 19.9.2003 do 10.12.2005 ... mankajo torej zapisi do 2008, ko sem menjal... zakaj ... ne vem ... 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.