Ploki Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 dal popravit in zamenjal gumo. Citiraj
SpEkTr Napisano 3. december, 2011 Prijavi Napisano 3. december, 2011 SpEkTrU mogo?e re?il ma?ino Citiraj
Z M A J Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 Opral sem stroja, da se sveti ko nova! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 4. december, 2011 Prijavi Napisano 4. december, 2011 kon?no uprau svojga belga zmaja ... je biu res ?e svinski ... zdej se gremo pa ?e mal pospravt pa posesat. na koncu se bojo pa ?e use potrebne teko?ine preverjale Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Mraušk Mčk Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 Zamenjal letne pnevmatike z zimskimi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 7. december, 2011 Prijavi Napisano 7. december, 2011 Namazal vsa tesnila s silikonskim sprejem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 8. december, 2011 Prijavi Napisano 8. december, 2011 Namazal vsa tesnila s silikonskim sprejem. Ujej, dobro da si omenil. Pa imam delo za jutri popoldan. Ne, ne, jutri ne morem, v soboto. Najbr?. Mogo?e. Vsaj lepo bi bilo, ?e bi... Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Grega_ Napisano 9. december, 2011 Prijavi Napisano 9. december, 2011 Danes ?e ni? jutri pa ?!?!?!?! Citiraj
Gustav Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 in?taliru plazma ?tev?ke dej sliko da vidim to cudo thnx Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Slivka Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Postavil na sonce, da se odtaja in jo ob?udoval v vsej njeni lepoti. Sneg je namre? raztopil vse blato od celega poletja in zdaj se sveti kot nova. Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Z M A J Napisano 19. december, 2011 Prijavi Napisano 19. december, 2011 Naredil rezervni klju?, sedaj moram dobiti le ?e ?ip za vanjga vgradit! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. december, 2011 Prijavi Napisano 20. december, 2011 pelu sm jo en krog na po?ez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Spet sem tunal in sicer z aditivi OMV MaxxMotion 100. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 21. december, 2011 Prijavi Napisano 21. december, 2011 Nalil v stroja nekaj preko 70 litrov UNP! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
`ripper` Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 ...jo pogre?al, zadnje dva meseca jo zanemarjam... sem pa preletel mojo temo in se ponosno potrepljal po wampu Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
4momo Napisano 25. december, 2011 Prijavi Napisano 25. december, 2011 odnesel razbito lu? v klet Citiraj
Symon Napisano 25. december, 2011 Prijavi Napisano 25. december, 2011 Jaz ne ampak ati. Priklopil akumulator na ?trom, da bo Mazda sploh zakurblala. Ker je mislil preparkirat avto na sonce, da se odtaja, pa ni ?lo. No akumulator je zdr?al vsaj 5 let, mogo?e tudi 6, se ne spmnim to?no kdaj sem ga menjal. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 Doto?il cca. 25 litrov benza. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 V?er ga opral in posesal, danes je isti kot predv?eraj?njim :ne vem: Citiraj
sivc Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 Z vapom ponesre?i spral grb iz registrske tablice. A kdo ve, ?e se da na lokalni upravni enoti dobiti tudi grbe drugih enot? (sedaj sem imel koprsko sonce, uradno bi mogla bit bistri?ka ladjica) 1 Citiraj
LabiGT Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 naredu en krog (900km) glih tok da se ogreje masina Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 Z vapom ponesre?i spral grb iz registrske tablice. A kdo ve, ?e se da na lokalni upravni enoti dobiti tudi grbe drugih enot?(sedaj sem imel koprsko sonce, uradno bi mogla bit bistri?ka ladjica) A ni lep?i na? son?ek? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.