Jump to content

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Create short link

Recommended Posts

Posted

In ravno njega ?akam... na?alost zelo zaposlen de?ko, tako da...potrpljenje je bo?ja mast al kako ?e ;)

Mava napovedan randez-vous ?e kake tri mesce ;)

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Posted

Pomoje te ne mara, ker ma? Premogovnik pod havbo, hehe. Ne mal ga potipaj, pomoje si bo vzel cajt za tazga desca! :danzoman::bravo:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Posted

Heheh, sm ga tipal ?e tok, da mu je postalo sumljivo, pomoje ;)

Ne, sej, ko bo ?as, bomo u?timal. Mava kr lepo berico stvari ?e za po?timat. Od raznih plastik, ki sem jih zgubil/polomil (oz. ?e dobil polomnjene >:| ), smart-blinkerje dodat, xenon montirat... ni da ni, skratka :D

ab183946.gif
^^ klikni me za mojo temo :) ^^
Posted

Svoji namenu 3 ure ?i??enja, pa mau staromodnega maxi brila dau na panele in plastike, se svet k disko kugla :D

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Posted

Pogledal ?e saker ?e stoji pod oknom.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Posted

Jaz tudi po dolgem ?asu zalavfal Wap, da se tablica vid kon?no :hudicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Posted

Tudi jaz kon?no opral avto...in opazil, da divjaki ne po?ivajo in mimogrede kak?no rajsico naredijo. :angry:

Posted

Spravil jo na dobrih 220kmh po ?tevcu! :danzoman::bravo:

Posted

?rnozmajko sem temeljito okopal (ja tudi tagrde feltne, hehe), zdej ni ve? najbolj zanemarjena Mazdojka na cesti! :ljubezen::jupiii:

Posted

prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej :)

20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!

attachmentzbg1.gif
FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide

Posted

prevozil 15kkm in dolil 0,5l olja hmmmm o?itno so krivi kolektorji saj je ve?inoma v vi?jih obratih kot prej :)

Jest sem tud prej?nji teden ?el po liter olja in nalil par dece :blush:

Posted

Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! :danzoman::bravo:

Posted

Pomotoma sem imel pri?gane prednje meglenke in sem jih danes zjutraj uspe?no ugasnil! :danzoman::bravo:

hehe, to se bere kot una reklama, k vsi ploskajo k bejba ujame avtobus al pa tipo sestavi ?otor. :bravo:

33112_1.png

Posted

Na?alost je bla to res motori?na vo?nja (sicer se vedno smejem bednikom, ki furajo s prednjimi meglenkami, ko po njih ni potrebe), no zdaj sem se tudi jaz mednje uvrstil. <_<:blush:

Posted

Cao

Danas se posvetil ciscenju sestice, je spucana v nulo :bravo::bravo: bo cista vsaj za dobre dva dni.

LP

!!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!

Posted

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

Posted

Pomislil, da bi opral BT-50. Nato sem po?akal, da me je minilo... sramezljiv ?e vedno upam, da bo leto?nja zima postregla s snegom, ki bi odmo?il blato, prah in ostalo umazanijo, ki je na avtu. Upanje umre zadnje... :ne vem:

sej ?e dost dolg ?asa nepremi?no strmi? v svinjarijo baje, da sama dol pade - sam nisem imel tolk ?asa, da bi sprobal tko, da so to le hipoteze :ne vem:

33112_1.png

Posted

Zunaj je trenutno -6°C. Kdo bo pri tej temperaturi dolgo ?asa nepremi?no zrl v svinjarijo? Jaz ne. :P Bo ?e samo dol padlo. ?e ne s snegom pa takrat, ko bo plast dovolj debela... sramezljiv

Je pa zato odli?no za??iten proti soli in gramozu, s katerim zdaj posipavajo ceste. :hudicek:

Posted

hmm... jaz sem pa danes svojega pustil doma... pri miru...

pa sprednje diske sem dobil, sedaj pa i??em toplo gara?o, kjer jih bom menjal...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Posted

Pla?al kasko in prihranil neverjetnih 121 ?. :hudicek:

540? za vse naravne,divjad,?ajbe,parking,... :jupiii:

Na ke? seveda. B)

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Posted

Na carglassu menjal stransko ?ipo in prihranil pri vinjeti 20? :-)

Zdilal lepo ?tevilo vinjet - dobu svojo zastonj :hudicek:

33112_1.png