Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

na 3-jki zamenju olje in oljni filter, ki ga brez iVarjeve pomo?i nebi nikol najdu :wacko: iVar, kolk :pepsi: sm ti ?e zdej dol?n? :D

Napisano

Nataknil sem ji sposojen hardtop in zgleda ?e bolj strupeno kot prej:

post-5512-1351119326_thumb.jpg

post-5512-1351119339_thumb.jpg

?e enkrat hvala foruma?u dbmiata :jupiii:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

u?eri priskrbel F-ki ?evlje za na Raceland :hudicek:

Kak?ne pa? To pomen da se 11.11 spet vidmo? :hudicek:

panoramska.jpg
Napisano

Kak?ne pa? To pomen da se 11.11 spet vidmo? :hudicek:

?e bojo finance take kot treba ni 2x za re?it... ?e bo ?lo takle naprej se naslednje leto avto registrira (vsej za pol leta) :)

druga? pa Continental, model sm pozabu :D

Napisano

pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& :D

vsaj cez zimo ne ;)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& :D

vsaj cez zimo ne ;)

a ti je gretje zicev crknilo? :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Danes sem (z Lojzem v mislih) mal privil makino po AC, da vidim ?e sploh ?e imam GT-jko in ?e kaj da od sebe. :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zjutraj sem jo pogrel predno sem jo pognal po na?i dolini na letnjakih in metal dol dreka?e z zimaki s 95 km/h :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno.

Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. ^_^

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale. A folk (predvidevam da ?e kar veliko z zimskimi) vozi kot BI SE JIM SANJAL za volanom. :hudicek:<_<

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale.

To?n tak, bolj ko vle?e? po ro?ni manj drsi :D

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

ti si lisac, si ?aku, da se poceni :P

Napisano

U, jaz tudi ?e nisem montiral zimske gor.Je bilo danes 2 desetinke slane na cesti. :aaaaa:

Napisano

v?eraj zamenjal ?pegu na voznikovi strani, ker je prej?nga fr?lok od renoja zadel :) zdaj se spet varno vozim dalje :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.