Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

na 3-jki zamenju olje in oljni filter, ki ga brez iVarjeve pomo?i nebi nikol najdu :wacko: iVar, kolk :pepsi: sm ti ?e zdej dol?n? :D

Napisano

Nataknil sem ji sposojen hardtop in zgleda ?e bolj strupeno kot prej:

post-5512-1351119326_thumb.jpg

post-5512-1351119339_thumb.jpg

?e enkrat hvala foruma?u dbmiata :jupiii:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

Kak?ne pa? To pomen da se 11.11 spet vidmo? :hudicek:

?e bojo finance take kot treba ni 2x za re?it... ?e bo ?lo takle naprej se naslednje leto avto registrira (vsej za pol leta) :)

druga? pa Continental, model sm pozabu :D

Napisano

pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& :D

vsaj cez zimo ne ;)

Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...

qxMGjr2.png

Napisano

pospravu jo v nulo...in se ne kadi vec notr in ne pije niti ne f*%& :D

vsaj cez zimo ne ;)

a ti je gretje zicev crknilo? :hudicek:

33112_1.png

Napisano

Danes sem (z Lojzem v mislih) mal privil makino po AC, da vidim ?e sploh ?e imam GT-jko in ?e kaj da od sebe. :hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Zjutraj sem jo pogrel predno sem jo pognal po na?i dolini na letnjakih in metal dol dreka?e z zimaki s 95 km/h :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno.

Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. ^_^

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

Napisano

O?istil sneg z mazde. Do nadaljnega ostajajo gor letne pnevmatike, bom ?el na zimske ko bo potrebno.

Ej fantje kaj pani?arte saj ?e nismo 15. ^_^

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale. A folk (predvidevam da ?e kar veliko z zimskimi) vozi kot BI SE JIM SANJAL za volanom. :hudicek:<_<

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

To?no to, moje Bridgestone Turanza so se tudi na malo sne?ne podlage odli?no peljale.

To?n tak, bolj ko vle?e? po ro?ni manj drsi :D

Ulil sem mal benza v ?rnozmaydo, ker je bila ?e kr proti koncu s tem gorivom. :punk:

ti si lisac, si ?aku, da se poceni :P

Napisano

U, jaz tudi ?e nisem montiral zimske gor.Je bilo danes 2 desetinke slane na cesti. :aaaaa:

Napisano

v?eraj zamenjal ?pegu na voznikovi strani, ker je prej?nga fr?lok od renoja zadel :) zdaj se spet varno vozim dalje :D

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Goričani smo rekorderji!   Imamo bivšega predsednika države (Borut Pahor), imamo aktualnega predsednika vlade (Robert Golob), imamo podpredsednika aktualne vlade (Matej Arčon), doktorja-sindikalista (Konrad Kuštrin), ma, ni da ni...   In, seveda, imamo Koling Kolektor, ki je gradil Šempetersko urgenco (zamenjan O2 in N2O).   In ki je 'kupil' Cestno podjetje Gorica (CPG).   In imamo tudi luknje. Luknje v proračunu, luknje v denarnicah, luknje v spominu, luknje napolnjene s trupli, ... ... ...   In, seveda, tudi luknje na cesti...   BO ZAVAROVALNICA ISKALA KRIVCA? Šest vozil poškodovanih zaradi luknje na cesti WWW.REGIONALGORISKA.SI Sinoči nekaj minut po 19.00 so bili policisti obveščeni, da je voznik med vožnjo po...   Konec koncev, naj se vidi razkošje in bogastvo najbolj rdeče občine v Sloveniji...
    • Jap js sm tankal izrecno na Shellu zarad E5, ma zdej so povsod v Celjskem koncu nažgali E10 ...
    • Če bo šlo tako naprej, bo kmalu več Dongfeng-ov kot Mazda tam na servisu     So te že pripravili kje ti je mesto...  
    • Jah, potem mi pa nič ne koristi...
    • Šentjernej. Dvomim da bo posojal skoraj v drugo državo aparat
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.