Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V Ponedeljek pri menjavi gum? Pomoje bi se pa vseen spomnu :bravo:

Je pa res, da je ?lo itak bol hitro vse in sva s polovico po hitrem postopku letela naprej..

?e nisem ?esa pome?al, je tvoja polovica pravzaprav dve tretjini... Zaenkrat ?e...

Napisano

Preveril tlak v zimskih 15 col, pa sem na?timal spredaj 2.1, zadaj pa 1.9. Mogo?e premalo, kaj pravite, ker ?elim dober oprijem? :ne vem:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Sprednje ali vse ?tiri? :blink:

Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. :zvizga:

Napisano

spredaj 2.6, zadaj kaksno 0.1 bara manj (ce bi se vozil nalozen, pol bi blo obratno)

ja 4 leta S3 res niso bogve kaj

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Sprednje ali vse ?tiri? :blink:

Ker oprijem se obeta bolj ?vohizem, zlasti v snegu, ?e bo pa bolj nafilana bo ?e ve?ja rev??ina verjetno? Ravno zato ?e sedaj razmi?ljam o menjavi in nekaj bolj?ega gor, ker 4 leta stare S3 niso neka silna bogatija. :zvizga:

s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel....

Napisano

Takole...to sm naredu :D

2x sliku avto? Svaka ?ast :jezicek:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano
0

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

na mazdi 6 so tok glasne glede na letne, da mas obcutek kot da sta 2 lezaja zanic

ja, zadi so zamesali levo z desno (rotation je bil narobe), zdaj je popravljeno in ne ropota vec

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

s 4 leta starimi S3 sm z F-ko na suhem skoraj odletel....

Sva ?e dva. Za v sneg so dobre, za vse ostalo pa katastrofa <_<

Napisano

Nato?il poln rezervoar LPG-ja na Very. :cheers:

Napisano

Prodal sem jo :blink:

Zelencu (mazda 626) pa privo??il ponoven v?ig po parih mesecih, zamenjal akumulator, mu uredil zavarovanje, kupil preizkusne tablice, pripeljal na jesenice, jutr ga pa ?aka tehni?ni pregled in nove sme?ne registrske :D

When in doubt, duck it!

Napisano

900km v kosu brez postanka (razen skupaj ca. 5min na vsej mejah za kazanje dokumentov)

Napisano

Moja danes ni bila preve? aktivna, sva se pa zato s ?efom foruma mal zapeljala s tanovo 3-ko in me je 1.5 100KM pozitivno presenetil, ker sem mislu da je bolj ?voh in ne da ?isto ni? od sebe. :D

Napisano

Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico :ouje:

H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ?

No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi :jupiii:

Napisano

Zmonteru nov xenon kit na mojo mazdico :ouje:

H1 35w 5000k AC .. sam pomoje bi blo bols ce bi dal 55w ?

No ni vazno vazno da se zdej tudi po noci ki vc vidi :jupiii:

35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i :) Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.

Napisano

35W je pomoje dovolj, ker 55W se bolj grejejo. Nekaterim celo stopijo kak del lu?i :) Je pa tak, da xenonke najsvetleje svetijo pri cca 4000K. Vse kar je manj in ve? od tega, se potem za?nejo samo ?e barvat v neke modre in roza spektre (oziroma rumene, ?e je manj?a temperatura K). Plus pri 4000K te ne bo nih?e jebal, da ima? aftermarket ?arnice (sem z Mondeom vsaj 5 let zapored naredil tehni?nega), pri vi?jih K kot je recimo tvoj ali pa ?e vi?jih pa zna kdo najedat.

Ma jst sm uzel te 5000k zato ka so tm za rect svetijo belo .. ne maram dami neki tm modro sveti uno je prow <_< za smink ...

Mah ce bo ki siten na tehnicnem dam pa navadne nazaj not ;-)

Napisano

?e ima kdo ob?utek, da mu nekaj poka v volanu oz. neki ?udni zvoki, pa sumite, da bo treba menjati volansko letev, itd. <_<

Vam priporo?am kar mi je svetoval dr. Pelko, ko sem mu pojamral o tej te?avi. Rekel je, da 1.gen. Mazde6 ima svojevrsten trik in je potrebno volan (spodaj, kjer imate pod volanom vzvod za nastavitve, ga sprostite), potem pa ga premikajte, gor pa dol po vi?ini, pa ven in noter (proti sebi in od sebe proti ?tevcem in armaturki). Takole sem telovadil kak?no minuto, zadeva je ?UDE?NO delovala in sem totalno navdu?en nad malimi triki velikih Mazda mojstrov. Zahvala Pelku za to informacijo. :party0035:

Poskusite ?e sami, pa napi?ite svojo izku?njo. :prstgor:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Evo… zdaj lahko greš scat kar z aplikacijo Novo v Petrol GO | Petrol WWW.PETROL.SI Predstavljamo vam novo funkcionalnost, ki ste jo marsikateri nestrpno čakali: Petrol GO zdaj omogoča vstop v WC kar s...  
    • Točno tako👌ura je bila komaj 9.inso ravno odpirali bife in plažo, ki je vzorno urejena, vsaj zjutraj je bila.... 🤗Parkirnina če ostaneš na plaži 6€ in 2 kofeta 5€.... 
    • Mojega najboljsega kolega in porocno prico je nasadil v Sencurju Ukrajinec z avtom, on na kolesu.   Ukrajinec je sel levo na glavno on je bil na glavni naravnost. Hauba neizbežna, dobr polomljen. Zavarovalnica je nemudoma placala vso krivdo, ker imajo ukrajinci poseben status v Sloveniji....tujec je bil na dopustu pa ima status begunca. Kriv je bil, to ni bilo vprasanje, a policija jih je spustila takoj po porocilu, ces tako je, brez kazni itd, ce zelite jih tozite osebno. Jaz sem prisel po kolo, resilec je odpeljal kolega.  Placano je imel vse, tudi kolo takoj ko je predlozil racune.... Mam pa feeling da mamo ta dodatek pa mi v premijah.
    • To ni nikoli križišče enakovrednih cest, ampak zgolj priključek na nivoju dovoza iz garaže pred bajto al pa iz trgovskega centra. Enostavno nimaš prednosti in moraš počakat na prosto smer pa ne glede a kdo prehiteva. Sicer bi bilo primerno, da se postavi še znak, ampak, če ga je kdo izruval te še vedno ne rešuje odgornosti, da si s vključeval na regionalno cesto iz nekega makedama.   Če pa je označeno s stop/nimaš prednosti (oba znaka sta enakovredna in ni razlik med njima v primeru nesreče) pa sploh ni dvoma. Tko da pazit, ker youtube je poln takih situacij   Pred mnogimi leti nekje v 80-ih je sosedov posovojenec imel manj kot leto dni stareg Audija 80 (za tiste čase hud stroj) in je zapeljal znotraj strnjenega naselja v križišču na desno na prednostno, kjer je nekdo prehiteval. In kljub temu, da je ta imel prekoračeno hitrost in da je bil v trenutku trka na napačni strani cestišča, je bil ta z Audijem 100% kriv. So bili na sodišču, ker je bilo to odvisno ali bo zavarovalnica krila stroške ali jih ne bo ampak žal s spušili vse.             
    • Kot sem že tukaj napovedal Danes končno dobil😃...na žalost imam 17:30 nočni šiht,tako da bo danes ostal še zapakiran...jutri pa "unboxing",in naslednjih par dni "dela k dreka"...kdor je že kaj takega konfiguriral,se mu lahko sanja...🥺...ampak,bo že...pač spada zraven😅   Kupil tudi boljši kalibrirani mikrofon MiniDSP Umik-1 (USB-C verzija) Audiophonics - MINIDSP UMIK-1 Low Noise Omnidirectional USB Microphone WWW.AUDIOPHONICS.FR The Umik-1 is a low noise, omnidirectional USB measurement microphone that provides accurate results. The Umik-1 is a class 1...   Mikrofonsko stojalo-cenejše z Amazona...presenetljivo kvalitetno😃👍...imam sicer zelo kvaliteten foto-stativ Manfrotto,a ni to to,k nima t.i."buma"...za cvenk bomba! Lemxadd Mikrofonständer Boden Mikrofonstativ für Blue Yeti Samson Q2U Fifine K6 mit Schwenk Arm, Tragetasche, 3/8" auf 5/8" Adapter, 2 Mikrofonklammern und Kabelbinder : Amazon.de: Musikinstrumente & DJ-Equipment WWW.AMAZON.DE Lemxadd Mikrofonständer Boden Mikrofonstativ für Blue Yeti Samson Q2U Fifine K6 mit Schwenk Arm, Tragetasche, 3/8" auf 5/8" Adapter...   8m USB-C kabel...presenetljivo dober😲...zmore tudi polnilni tok 30W...a samo za mikrofon itak "overkill". Tudi raketa za denar👍 USB C Kabel 8M, Extra Lang USB C Ladekabel Nylon Geflochtenes PS5 Controller Ladekabel USB Typ C Kable für Samsung Galaxy S22 S21 S20 S10 S9 S8 Note 10 9 8,PS5, HUAWEI P30 P20,LG V30 V20 (rot) : Amazon.de: Computer & Zubehör WWW.AMAZON.DE USB C Kabel 8M, Extra Lang USB C Ladekabel Nylon Geflochtenes PS5 Controller Ladekabel USB Typ C Kable für Samsung Galaxy S22 S21...   Še dva 1,5m dolga in en 3m dolgi HDMI kabel...bom počasi vse HDMI kable zamenjal... In - Akustik Star II HDMI2.1 48G 1,5m Marke, 836775, bunt: Amazon.de: Elektronik & Foto WWW.AMAZON.DE In - Akustik Star II HDMI2.1 48G 1,5m Marke, 836775, bunt: Amazon.de: Elektronik & Foto   Za musko en 2,5"HDD z 5TB...imam muske že toliko,in bi rad vse na enem mestu🙄 Funtech - Zunanji disk SEAGATE 5TB ONE TOUCH 2,5" črn (STKZ5000400) WWW.FUNTECH.SI Specializirana spletna trgovina s profesionalno računalniško opremo, gamersko opremo in zabavno tehnologijo.   Pride še en velik z 16TB,da malce posortiram videoteko...se je tud 4K-jev toliko nabralo,da počasi prostora zmanjkuje,k imam vse duplirano... https://www.amazon.de/dp/B093BWYJ9Q?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1   Dost dela bo😅   Evo-to je to zaenkrat-po dolgem času ena temeljita prenova v domačem kinu...še napišem kaj,ko bo dovolj "zrelo".   Sedaj pa slike😉
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.