Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hah, bej?, bej? ^_^ Jaz sem imel samo enkrat S3 gor in lahko re?em, da v snegu je super (po ob?utku bolj od UG 8), v suhem in de?ju pa... bi raje ?el pe?.

se podpi?em, sam sem jih ?ou menjat, 4 leta stare profila ?e nekje 5-6mm (ena je mela celo bulo), pa me vulkanizer upra?a, ?e jih bom obdr?u? Pa sm reku, da te ?e nove niso dobre pa se je sam nasmehnu :D

Napisano

Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval.

Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom.

Napisano

Jst bom pa zdele sko?u na ?ik prevert teko?ine pa nalit zimski vitrex da ne bo zmrzval.

Ko smo ?e pr tem ... katerga vi uporabljate? Po mo?nosti 5L ali ve? za racionalne pare pa da ne zapaca celga sistema z cevkami in tko. Sm na prej?nem avtu mel problem z zapacanmi ?obami z nekvalitetnim ?istilom.

Al dajem Petrolovga, al pa cheap lidl varianto :)

Napisano

Al dajem Petrolovga, al pa cheap lidl varianto :)

Do zdej sm skoz Petrolovga uporablu, me pa vedno zanima kaka pomo?nosti kvalitetna cenej?a alternativa.

Napisano

Testiral, ?e je kaj posko?na pri teh temperaturah, pa sem bil kar pozitivno presene?en. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ocenil na zavarovalnici. :angry:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ker je bil lep son?en dan, sem jo peljal na sprehod v gozd.

post-5658-1385749164_thumb.jpg

Spotoma sva naredila ?e 4 metre drv in jih pripeljala domov...

Od kar imam Forda, sem postal pešec...

serviser.gif

Napisano

?e je dobra vidljivost in preglednost, cesta izven naselja, pa da sem sam v avtu, jo z veseljem po?enem v rde?e polje, pa naj potem le popije malo olja, vsaj vem zakaj in kdaj ga. :jezicek:

Tako je bilo tudi danes, pri tem je bilo potrebno prehitet par Lojzov na cesti ?ez Tuhinjsko dolino. Nekateri pa? dr?ijo svojih 70kmh, ne glede ali so v naselju ali izven. :vino::ninja:

Napisano

Danes verjeli ali ne prvi? pri 203000+ prevo?enih km menjal filter goriva. bo zdej zjutraj la?je v?gla (upam).

P.S. Pohvala Simonu (Pelko) za hiter odziv... menjava v istem dnevu.

Napisano

Modra je out, vijolicna je in......tako pravijo modni trendi 2014

Kaj bo? smailija prebarval?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Opravil anti-rja tretma v Gode?i?u. Sem prav vesel, da sem prehitel sneg in sol na cestah. :vesel:

Napisano

Hotel zamenjat filter za nafto in pac mi ni ratalo ka mi je dal napacen filter oz. Prevelik tko da sem ga zamenju za takega malo mansega sam ga bom jutre montiru.. dans mi ni ratalo ;-) jutre sporocim vec :D

Napisano

Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? ..

www.trziskisladoled.si

Napisano

Primo? iz Sigas-a je nanjo priklopu tester in mal preveril kako laufa na LPG. :D

Napisano

Pobral sm vn senzorje tlaka centriral gume naredu optiko in zravn dobil se kavico in to vse zastonj... Aja pa se diske sm podrejal par dni nazaj za borih 20? ..

Stran vr?en denar.

Napisano

.??????? Zakaj?? Za 20??

zato, ker bo prej kot v 10kkm isto

33112_1.png

Napisano

Ker za 40? loh podrejajo na sportne

Lej oprosti tolk kolk imate cez mojo pisavo .. zdej pa res nwm kaj hoces povedat kake sportne ? Lezaje, gume, dihtunge .. kaj ??
Napisano

In spotoma jih ?e preluknajo, da je manj odve?ne te?e in da se bolje hladijo :danzoman:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Napisano

.??????? Zakaj?? Za 20??

Zato ker jaz tako pravim in na?eloma se ne motim.

v kombinaciji z alu zavornimi cevmi, prav tako navrtanimi, je potrebno imeti ?e Brembo ..... :cheers:

Js sem ?e tam.

Napisano

Sicer ?e v?eraj..?e z drugo mazduro obiskal Tri Krone d.o.o, ki so poleg kvalitetne storitve zaslu?ni tudi za donacijo sredstev klubu..malo reklame, da se bo vedlo s kom se bo med drugim tudi izvedlo sodelovanje pri projektu koledarja za leto 2014. :bravo:

miataviperfinal.png

"It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Ne moreš ne, da me ne bi spet na osebni ravni poniževal? Takole je nemogoče debatirat, ker karkoli zgradiš potem s takimi stavki podereš. Če ne želiš, da debatirava in izmenjujeva argument povej pa nehava takoj.    Dve uri Možine, OK razumem, da me želiš mučit, ampak mislim, da ga tu gor na forumu ni, ki bi tole lahko dve uri posluša.   Bom samo napisal, kolikor poznam Možino od prej in predvsem njegove oddaje o pričevalcih. Možina je našel tržno nišo, da razlaga neko drugo zgodovino, tako da bi bila udarna in da bi čimbolj ponižala in razveljavila NOB ter privzdignila oziroma vsaj opravičila domobranstvo, vaške straže, belo gardo, verjetno celo slovenske četnike. On se potrudi in najde vsa mogoča opravičila, zakaj so bili vsi teli v kolaboraciji z okupatorsko tujo vojsko na ozemlju naše države. Kolikor poznam njegov modus operandi, so za vso kolaboracijo krivi partizani in komunisti pa čeprav sam prav dobro ve, da je recimo dajanje zapriseg Hitlerju in tretjem rajhu ni nekaj kar bi bilo pohvale vredno. Kot vem je nekoč celo dejal, da so jih v to prisililil Nemci in da reveži na plečnikovem stadionu morali zapriseči  pa čeprav to niso želeli.    Vedno nas prepričuje v to, da so domobranci le čakali priložnost, da se uprejo Nemcem a jih je konec vojne prehitel. To je njegov nerativ in močno dvomim, da v tem podkastu ni to tudi razlagal, glede na naslov. Tudi pričevalce vodi v tej smeri in spretno manipulira, da dobi točno tisto kar želi, ker ne mi rečt, da nekdo, ki je bil takrat star 15 let se bo spomnil vsega detaljno vključno z imeni in priimki, kaj se je dogajalo pred 70, 80 leti. Dej pri sebi poglej katero podrobnost se spomniš iz tega obdobja, ko si bil star 15 let, pa koliko imen in priimkov ljudi, ki si jih poznal si si zapomnil.    Možina, se zelo spretno izogiba vojnih pobojev s strani okupatorjev in pomagačev, deportacij v taborišča, streljanju talcev in sploh takratnih dogodkov ter vse to zapakira v boj proti komunizmu. Ko njega poslušam, včasih res dobim občutek, kako so Italijani in Nemci skoraj morali priti k nam. Je pa Možini nekaj treba priznat... najde zgodbo, kjer ve o njej 15-20% in on jo tako spretno odvodi kot, da pozna vseh 100%, da pa ga ne bi ujeli na laži zna vedno dobro prilagodit trditeve v obliki stavkov "naj, bi, "kolikor je meni znano", "po ustnem zapisu", "domnevno", "po logičnem sklepanju", "posledično je verjetno to bilo tako in tako", "iz izkušenj je izgledalo, da so...". Zelo dobro ve, da mora operirati s takimi stavki, da v kolikor se bo razkrila manipulacija ali neresničnost navedb, da je rešen odgovornosti, ker ni nekaj trdil za "pr mej".   Zato Možina ni ravno tisti, ki bi mu moral verjet vse kar izreče. Se pa strinjam v tem, da določene zadeve seveda ima prav, ampak tako kot na drugi strani drugi zgodovinarji. Kje je tista resnica? Verjetno nekje vmes, so pa moralne norme tiste, ki jih človek ima ali pa nima. In to velja za vsakogar in vse. 
    • Pomojem si narobe razumel.   Ko sem kupil je imela 50k km, sedaj jih ima 195k.   Sem pa na navezi z Miho, po praznikih mu peljem.
    • Obujam temo 😅 Ker se nekako ne vidim na električnem kolesu, še manj pa kakem skiroju (sorry Bini), sem si omislil novo Vespo GTS Super. Itak se na forumu preferira premium modele, še bolj pa nizko porabo, ki je mimogrede 2.6l 😎 Pa jo malo predstavim... Nisem nek ultra zagnan motorist, da bi si želel na kake strašne fure hodit, želel sem nekaj urbanega, 125cc, za šviganje v službo po lokalnih cestah, da lahko skočim po okoliških vaseh in podobno. Za gušt in mal "pokruzat". In to sem našel v Vespi. Dobil bi marsikater motor za tak cvenk, cena je definitivno premium pri Vespi, italijanska toleranca pri izdelavi žal malo manj. Ima pa nek svoj čar in definitivno se na njej počutim manj hecno, kot pa na neki pomanjšani izvedbi KTM Duke-a. Barva je bianco innocenza, je pa kar žalostno, da Vespa pri vsej svoji nostalgiji, ne ponuja možnosti izbire poljubne barve. Glede na vsak paket opreme ali izvedbe, je določenih par barv in to je to. Nisem želel nekih športnih neon nalepk, mat črnih obrob, digitalnega števca... nekako mi to ne pritiče Vespi, želel sem vsaj malo tistega retro, klasičnega duha, clean look in krom... in ker sem želel GTS, ki ima večji okvir in je malenkost močnejša, sem imel na izbiro črno, belo, rdečo, zeleno, ali pa tisto poštarsko sivo-rjavo. Pa je padla bela. Mogoče dam še sedež preoblečt v rjavo, pa zadnji prtljažnik bom verjetno še dokupil. Hudič ma 150kg, kar se mi je zdelo abnormalno, za faking skuter, ampak je pa precej bolj stabilna pri brzini, vsaj napram tamalim vespicam, ki so pri 80+ kar živčne. Karoserija je cela plehnata, samonosna, vse iz enga kosa, od tu vsa ta teža, zarad jekla pa še ceno držijo očitno 😁 Za vozit je ful fajn in reees okretna, sploh za vso to težo. Tudi ustavlja se presenetljivo dobro. Ima pa ABS spredaj in zadaj in še celo ASR in start stop, ki ju lahko trajno izključiš s knofom (neprecenljivo). Keyless sistem... nič kaj retro, ključ imaš stalno v žepu, nimaš fizično nobene ključavnice, zgolj "gumb od pečice" za vrtet. Glede tega imam mešane občutke. Nasploh sem pa zelo zadovoljen. Priporočam.  
    • Nobenega piskanja še ne zaznam. Magnet so pa spucali pred menjavo olja. Kaj pa pomeni to piskanje?
    • Jaz bi prodal, če je res toliko težav. Gre pa seveda za izgubo € in morebitne težave z kupcem.   Za vas, ki ste že dolgo časa na tem forumu, se je že kdaj pojavil avto z toliko težavami?    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.