Skoči na vsebino

Kaj ste pa danes naredili na svoji mazdi

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ej....TO ITAK ...:bravo: mislim da mojo Novo mobčino v par.minutah...:danzoman:prevozim...he he lp:D

Napisano
pred 2 minutama je 50keda napisal:

Končno opral saharski pesek iz nje :D Đizs kaka je bla, taka k iz apokalipse ...

Ne kot, je iz apokalipse. Potresi, saharski oblaki, meteorji, virusi... :)

Napisano

Oj 

Pozdravljeni mene pa zanima če je kateremu uspelo na mazdo 3 g120  homologirati na original 18col platišča  225 40 r18 dimenzije gum

Napisano
pred 8 minutami je Aless napisal:

Pri nas ne moreš homologirat drugih dimenzij gum na originalnih platiščih. 

Kaj pa recimo širše gume na širših platiščih a enaka velikost platišč kot original? 

Napisano

Jo,

Nagaja stropna ( bralna ) lučka spredaj,  razdrl sem steklce, žarnica zgleda ok, malo premaknem, sveti, sestavim nazaj, ne sveti več... Ponovim, sveti, ne sveti, sveti... Le kaj naj bi to bilo?🙄

Napisano
pred 37 minutami je Primozz napisal:

Jo,

Nagaja stropna ( bralna ) lučka spredaj,  razdrl sem steklce, žarnica zgleda ok, malo premaknem, sveti, sestavim nazaj, ne sveti več... Ponovim, sveti, ne sveti, sveti... Le kaj naj bi to bilo?🙄

Reklama za whiscas cats? :)

Napisano
pred 5 urami je Alex napisal:

Kaj pa recimo širše gume na širših platiščih a enaka velikost platišč kot original? 

Aftermarket platišča z ustreznimi TUV ali ABE papirji, se da brez problema homologirat, tudi druge dimenzije gum pod pogojem da so te dimenzije vpisane v TUVu za tvoj model avta. 

Pri originalnih platiščih pa je problem da so homologirana skupaj z avtom kot celota z tovarniškimi dimenzijami gum. Originalna platišča nimajo posebej homologacijskih papirjev TUV, abe... 

Zato se pri nas ne da homogirat drugih dimenzij na originalnih platiščih. 

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 6 urami je Mstare napisal:

Oj 

Pozdravljeni mene pa zanima če je kateremu uspelo na mazdo 3 g120  homologirati na original 18col platišča  225 40 r18 dimenzije gum

Mislim, da bojo te dimenzije vsekakor manjše in ti bo števec lagal za CC 5 km/h

Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Mislim, da bojo te dimenzije vsekakor manjše in ti bo števec lagal za CC 5 km/h

Kar sem gledal pa primerjal za ene 2do 3 km bo razlika.

V ceni pnevmatik je pa kar razlike 

Napisano

Jaz pa se avta danes še nisem dotaknil... Imam ga pa namen it oprat ... Ko me bo minila volja po prevajanju foruma :) ...Upam, da kmalu... da grem mal na zrak in da se malo zmigam :) 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 38 minutami je Jest napisal:

Jaz pa se avta danes še nisem dotaknil... Imam ga pa namen it oprat ... Ko me bo minila volja po prevajanju foruma :) ...Upam, da kmalu... da grem mal na zrak in da se malo zmigam :) 

Ga boš opral in drugi dan bo spet veš od cvetnega praha. Ti lahko počnemo sedaj v nedogled. 

Napisano

Saj važno je, da rit malo premaknem izpred računalnika :) ... #ostanidoma ali kako že pravijo :P 

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 3 urami je Jest napisal:

pred 2 urama je Alex napisal:

Ga boš opral in drugi dan bo spet veš od cvetnega praha. Ti lahko počnemo sedaj v nedogled. 

Hja, jst sm lih učer šel mal prečekirat situacijo z flašo vode in mikrofibro. Ptičje kakce sem opral, ampak praha pa smole je pa tok, da kr glava peče. Škoda, da avtopralnice ne funkcionirajo. 😢

Napisano
pred 4 urami je Mstare napisal:

Kar sem gledal pa primerjal za ene 2do 3 km bo razlika.

V ceni pnevmatik je pa kar razlike 

Točno tako, plus tisto kar že sedaj laže CC 2-3 km/h. Pa trši bo za vožnjo. Mislim, da je že zdaj dovol trd, ker eni tiščijo gor 16",kar je pa zame grdo, sploh na tako lep avto. Aja pa poraba bo za3-5%večja pa obilo užitkov v vožnji. 👌

Napisano

Tudi oprana puščavskega peska tik pred večerom in mislim, da je zadnja mazda danes 😜

IMG_20200411_201653~2.jpg

Napisano

Včeraj tudi na mazdi zamenjal na letno obutev.

N7rRRL1.jpg

Napisano (urejeno)

Namontiral sem nove ventilčke. Me zanima, koliko časa bodo gor. 😎

IMG_20200412_102331.jpg

Popravljeno od Alex

Napisano

OOOOO lepi. Kje si to nabavil? In ali so lahko tudi v modri barvi (barva karoserije).

Hvala za odgovor in lepe praznike!

Napisano
pred 1 minuto je astor napisal:

OOOOO lepi. Kje si to nabavil? In ali so lahko tudi v modri barvi (barva karoserije).

Hvala za odgovor in lepe praznike!

Aliexpress. Imajo jih v vseh barvah mazd. Mislim, da pridejo par evrov brez poštnine. Prišli so v štirih dnevih, res ekspres dostava. :)

Napisano

To morem tudi jaz nabavit :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.