Zanimivo, da je od volitev minilo že kar nekaj časa, pa je vsaka tema še kar polna politike. V bistvu se je naselila v vse pore naših življenj. Poslušam kolege v bandih, kjer se že kregajo, levi- desni, grem na fizioterapijo, zopet enako, grem na plažo, enaki pogovori, greš z kolegi na pijačo - zopet politika. Žalostno vse skupaj.
Zdle se maw šefa počutm, ker mi ravnokar montirajo toplotno črpalko. Sicer rahlo absudna situacija montaže ogrevalne naprave v največji vročini, ko mi klima komaj zmore dobro ohladit, haha
Kdo se je oglasil...
Mislim, ker ti si kar velikokrat tak, da je pomembno kdo je rekel in ne kaj je rekel. Ampak da odgovorim na tvoje vprašanje: ker odgovarjam na to, kaj je napisano in ne kdo je napisal. Je pa res, da se kar velikokrat ne strinjava - mogoče celo največkrat. Mislim, da vse od takrat, ko si sneg čaral, pa sem že lopato pripravil, da te grem obiskat...
Torej ni v smeri NSI teritorija in lahko mirno gledaš, kaj delam...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.