Slivka Napisano petek ob 04:44 Prijavi Napisano petek ob 04:44 Hja, odvisno od avta. Za BTjca rabiš 9 litrov hipoidnega olja, 7 litrov motornega olja in 1 liter zavornega olja. Vse to za 70€ ne dobiš - vsaj ne novo... Pa to so samo olja, potem pa še vse ostalo. Sicer je pa tak servis samo na vsakih 120.000 km, ostali servisi so bistveno cenejši, ker se menja samo motorno olje, filter motornega olja in filter zraka. 1 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
50keda Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami Jaz nič, jo je pa toča polepšala v soboto Tk da kdor ma priporočila za mojstre v okolici Celja, Konjic, Šentjurja na plano, hvala. 7 Citiraj
50keda Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Ne vem kaj je zate fejst Zame ker sem to doživel prvič, je preveč, ni pa tako, da bi bil avto neprepoznavne oblike. Od oka sem jih naštel ene 10-20, ko je biu še moker sem mislu da ni neč Citiraj
Boss Napisano pred 13 urami Prijavi Napisano pred 13 urami Bolj sem mislil na to, če se da s suhim popravilom luknje ven potegnit, da ne bo treba ličanja in barvanja. Ampak kot praviš, da jih ni velik in niso globoke bo to šlo. Tako, da rabiš nekoga, ki točno to dela. Citiraj
SpEkTr Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Ja meni gre to na mazdi tut dost na živce, ker je pleh res mehak....Mal bl na trdo ga pogledaš, je pa že udrtinca. nazadnje sem imel na strehi ene 3-4 udrtince, na strani nad voznikom, dam to zrihtat. Čez 2 let spet enako. Mi ni več jasno od kaj Citiraj
godlike Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 11 urami je 50keda napisal: Jaz nič, jo je pa toča polepšala v soboto Tk da kdor ma priporočila za mojstre v okolici Celja, Konjic, Šentjurja na plano, hvala. Dober mojster je v Polzeli? Če te zanima.... Jaz sem imel prvič na Alfi 600 lukenj. 12 ur dela. Alfo je 2x ruknilo, drugič manj. M2 pa tudi 1x. Citiraj
Slivka Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Bini Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro pred 13 urami je 50keda napisal: Jaz nič, jo je pa toča polepšala v soboto Tk da kdor ma priporočila za mojstre v okolici Celja, Konjic, Šentjurja na plano, hvala. AH Mlakar Grobelno. Pravijo,da je OK,jaz še nisem imel s točo izkušenj.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.