Slivka Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november Ja, to je pa res! Glejte človeka, ki ne laže! Pri nas na Primorskem avti ne vidijo soli, zato tudi ne rjavijo! Za takrat, ko bom star in neprišteven in bom prodajal BTjca... 2 Citiraj Od kar imam Forda, sem postal pešec...
etcho Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november (urejeno) Pred eno uro je FuManchu napisal: Je primorski avto in brez rje. Samo da ni iz obmorskih mest, kjer je poplavljalo ... Popravljeno 19. november od etcho 1 Citiraj
NevLado Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november pred 2 urama je FuManchu napisal: Včeraj. čestitke, kok ima km? je bil več kot jurja? pred 2 urama je sportman333 napisal: tuki ti bo prej pleh "shodil" kot pa kaj drugega 👍 točno to, trotl zihr honda mašinerija ko se še ni šparalo kot danes (tudi pri hondi šparajo in imajo tamali turbaki že wet belt - da gre po 50kkm v franže Citiraj
sportman333 Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november pred 3 urami je NevLado napisal: točno to, trotl zihr honda mašinerija ko se še ni šparalo kot danes (tudi pri hondi šparajo in imajo tamali turbaki že wet belt - da gre po 50kkm v franže to je 1.0T , ki je sploh slaba mašina, 1.5T malo boljša, ampak še vedno se lahko zgodi da imajo bencin v olju, pa tudi neke težave z bati so imeli predvsem v zda.....(zato so to spet umaknili in šli nazaj na 2.0 atmo + mild hybrid, toliko da lahko rečejo da je hybrid, sicer pa je 2.0 klasičen motor) Citiraj
FuManchu Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november (urejeno) 1K€ sm dal. Opreme ogromno. Od tempomata do avtomatske klime, šibedah, bose ozvočenje itd... 320Kkm Pod havbo pa F20B v-tec seveda😁 Popravljeno 19. november od FuManchu 1 2 Citiraj
godlike Napisano 19. november Prijavi Napisano 19. november 2.2 dizl sem občasno vozil v prvi firmi. Tudi dober stroj. 👍 Citiraj
FuManchu Napisano 21. november Prijavi Napisano 21. november dne 19. 11. 2025 ob 19:53 je godlike napisal: 2.2 dizl sem občasno vozil v prvi firmi. Tudi dober stroj. 👍 Jaz pa dizla japonca nikoli nisem vozil. Citiraj
ignacij Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Zimsko pranje, keramični premaz, tankanje in gasa. 3 Citiraj
g.Wankel Napisano pred 23 minutami Prijavi Napisano pred 23 minutami Še gume nafilaš, pa bo top 😂 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.