Ni vse Kanta kar se sveti. Ti si pač nalezel na prvo serijo pred FL, ki je imela res vse težave tega sveta. Drugi spet naredijo 400000 km brez nekih resnih težav. Enako je bilo s prvo serijo dizelc, ko so nekaterim zaribale mašine pred 100000 km. Ker niso pravočasno zamenjali bakrenih podložke. Moja je zdržala do 250000 km, potem sem jo prodal. Model, ki jo je kupil od mene je naredil še 40000 km, nato jo je vso sesul, ker je ni sploh vzdrževal. Samo gas, tudi mrzloin piči gas do daske.
Za prisilno uvedbo biogoriv bodo ameriške korporacije posekale 100tisoče Km2 deževnega pragozda - ponor za CO2. Z biogorivi se bo tako količina CO2 globalno zvišala. Da ne govorimo o sranju s pesticidi ki jih bodo tam najverjetneje kar iz avijonov odmetaval.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.