Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Kdo ima kaj proti najlep?i barvi ever? Seveda je vsaka mazda najlep?a v tej barvi. Najgr?a je v sivi barvi... ta barva je bolj za kake grde audije in bmw-je.

Ok. tudi bele so v redu pa ?rne... potem se po?asi kon?a

ej a nisi mel ti sive mazde 6 prve generacije, pa si skoz govoril da je najlepsa?

una tvoja siva je bla res v redu, in skor sem tudi sam imel tako, le da so imeli crno na zalogi, takrat leta 2002

soul red pa ni za mazd0 6, prej za kako mx5 ali 2 oz 3 coupe (coupe jo klicem, ceprav je 5 vratna)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

ej a nisi mel ti sive mazde 6 prve generacije, pa si skoz govoril da je najlepsa?

una tvoja siva je bla res v redu, in skor sem tudi sam imel tako, le da so imeli crno na zalogi, takrat leta 2002

soul red pa ni za mazd0 6, prej za kako mx5 ali 2 oz 3 coupe (coupe jo klicem, ceprav je 5 vratna)

Dobro, tista gray je bila lepa na 6-ki karavan, na drugih pa niti ne. ?e bi takrat imeli soul rde?o bi jo imel. No, sicer ne vem, kako bi pasala na tisto 6-ko?Na novi je raketa... ?e vedno se ustavlja folk pri moji, ?e lahko naredi selfije. ?e so v redu, jim dovolim. :)

Jaz bom mel pa zanala?? sivo ... tko da ve? :jezicek:

... upokojenc...:)

Napisano

Haha, Alex, se je Borut Pahor ?e slikal s tvojo? Zamenjaj besedilo "privla?na atletinja na stadionu" s  "soulred mazda 6 na parkiri??u" :D

Vsak, ki vpra?a in mu dovolim, se lahko slika. Sam na fejsbuk ne sme dat slik.

Napisano

Zanima me kako deluje pri Mazdah elektri?no stre?no okno - ali ima vgrajen tudi rolo sen?nik ali je brez njega in ko okno odpre?, ?e je

brez roloja ima? potem direktno sonce.

Napisano

Rolo je delno ro?en :) Se pravi, ?e ima? vse zaprto se z odpiranjem okna odpre tudi rolo..logi?no. Pri zapiranju se pa zapre samo okno, rolo premika? po ?elji. Ja, ima? direkt sonce ?e odpre? rolo, vmesnega 'sen?nika' ni.

Napisano

Rolo je delno ro?en :) Se pravi, ?e ima? vse zaprto se z odpiranjem okna odpre tudi rolo..logi?no. Pri zapiranju se pa zapre samo okno, rolo premika? po ?elji. Ja, ima? direkt sonce ?e odpre? rolo, vmesnega 'sen?nika' ni.

Sej pravim-brez veze. Pa ?e kak hexen?us vrata dobi? in si pe?en.To je bolj za mulce, ki niki nimajo teh problemov. Jaz sem imel ?iberdah pri dveh avtih ma ga prav ni? ne pogre?am.

Napisano

Evo, danes 2 rdeci na poti proti primorski ... ocitno so nasi navalili samo na rdece. Ce jo bos hotel videt v drugi barvi bo potrebno ocitno celo Slovenijo prevozit

post-5539-0-37711200-1569521524_thumb.jpg

Napisano

Sej pravim-brez veze. Pa ?e kak hexen?us vrata dobi? in si pe?en.To je bolj za mulce, ki niki nimajo teh problemov. Jaz sem imel ?iberdah pri dveh avtih ma ga prav ni? ne pogre?am.

Ja, da bi prav extra naro?eval to tudi jaz nebi. Pri meni je tako naneslo, sicer pa dobro ajde. Je malce bolj svetlo notri, mogo?e gre poleti hitreje vro? zrak ven, kake zelo dodane vrednosti pa res ni.

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Je malce bolj svetlo notri, mogo?e gre poleti hitreje vro? zrak ven, kake zelo dodane vrednosti pa res ni.

No, zame je pa to tista dodatna vrednost, za katero bi jaz dodatno pla?al, ampak pri CX-3 nisem imel te mo?nosti....

Vidi?, razli?ni smo si.

Napisano

Parkrat sem jo videl;meni je zelo v?e?na, sploh zadaj... Pa sem bolj na strani suv-neljubiteljev...

A mislite ,da bo nova cx3 ustrezno manj?a,da si ne bosta z cx30 odzirali kupcev, oziroma cx5 ve?ja kot sedaj?

Napisano

Cx3 ne bo manj?a kot je,saj je ?e tako ali tako zelo mala! Ko sem kupoval mojo trojko sem jo v salonu bolj natan?no pogledal in je res samo za 2. Pri mojih 180 se ne more? vsesti zadaj razen ?e spredaj vozi pal?ek!

Napisano

Cx3 ne bo manj?a kot je,saj je ?e tako ali tako zelo mala! Ko sem kupoval mojo trojko sem jo v salonu bolj natan?no pogledal in je res samo za 2. Pri mojih 180 se ne more? vsesti zadaj razen ?e spredaj vozi pal?ek!

Vem,sem sedel v njej. Ampak recimo da je konkurenca t-rocu.... In pri vwju obstaja ?e manj?i t-cross

Napisano

Cx30 je konkurenca t-rocu vsaj tako navajajo novinarji z podatki. T-cross je bolj cx3 konkurenca ampak je vseeno ve?ji.

Napisano

CX-30 ni dost radodarnej?i s prostorom zadaj, po moje od teh je edino CX-5 nekako normalno velik.

33112_1.png

Napisano

CX-30 ni dost radodarnej?i s prostorom zadaj, po moje od teh je edino CX-5 nekako normalno velik.

To so vse avti za enega do najve? dva. Sej te cx 3 vozijo kot vidim predvsem ?enske,redko je kak model za volanom.

Z cx 30 bo po moje enako.

Napisano

Lp..jaz sem probal CX30 ..lep avto..premajhen za nas ?tiri.cx5 je ?isto zadosti velik.kot ga imam zdaj...?akam da bo prenovljena cx5.dve leti po inf...tudi z novim X motorjem.bo treba po?akat in probat...lp

Napisano

To so vse avti za enega do najve? dva. Sej te cx 3 vozijo kot vidim predvsem ?enske,redko je kak model za volanom.

Z cx 30 bo po moje enako.

Jp,tudi jaz vidim cx3 predvsem kot ?enski avto oziroma drugi avto pri hi?i in predvsem kot nekaj,kar se kupuje predvsem s ?ustvi. Torej,kot nekaksen bomboncek.... Zlahka vidim enako ciljno publiko v Fiat 500,miniju,bmw1 ali pa cx3. ?eprav vem,da niso v istem razredu,ampak ja; avto za frajarit se in za kupit ga z o?mi....

Cx30 bi pa zlahka pripisal nekomu,ki mu je sicer mazda3 dovolj (torej recimo Mlada dru?ina ) ,ampak mu je cx30 preprosto bolj v?e?.... ali pa so mu sprali mo?gane,da je pa trojka res premajhna za malega otroka in 1x14dni morja na leto....

Napisano

CX-30 in Mazda 3 sta prakti?no enako velika v potni?kem prostoru. Le v prtlja?niku je nekaj razlike.

33112_1.png

Napisano

CX-30 in Mazda 3 sta prakti?no enako velika v potni?kem prostoru. Le v prtlja?niku je nekaj razlike.

Jp,zato pa si bo folk izbral tisto,ki mu bo bolj v?e?... Meni cx30 premaga trojko na celi ?rti. Razen 4vratne trojke,ki pa pri meni ne pride v po?tev zaradi majhne odprtine...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.