Skoči na vsebino

Mazda CX-30

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 23 urami je samSimon napisal:

Jaz te razumem in vedno bolj se mi dozdeva, da bom zaradi želja pri naslednjem avtu moral ravno tako pogledat kam drugam. 

a5 karavan, 2.0 tdi, s podobno opremo kot moja M6 sedaj (headup, kamera, senzorji spredaj/zadaj) nov 74 tisoč eur

mazda6 iz nemčije g194 s polno opremo, nova, 40 tisoč eur

NEVEM NO :D 

Napisano
pred 1 uro je NevLado napisal:

a5 karavan, 2.0 tdi, s podobno opremo kot moja M6 sedaj (headup, kamera, senzorji spredaj/zadaj) nov 74 tisoč eur

mazda6 iz nemčije g194 s polno opremo, nova, 40 tisoč eur

NEVEM NO :D 

In ti primerjaš ta dva avta? Prvi je nov model, dizel, poraba 5 l/100,drugi je dino, model star deset let, poraba 9, l/100. Vožnja v enem in drugem ni primerljiva. 

Napisano
pred 36 minutami je FuManchu napisal:

Za 75K€ bi jaz lexusa vzel.

A ima sploh kako pametno konjenico razen 2.5 litrskega atmosfera + elektrika +brezstopenski menjalnik. Ta kombinacija je namreč povprečna. 

Napisano
pred 13 urami je MazdaBoy napisal:

Go Audi go Audi 😛

Še najbolj realna izbira, za turbo bencinarja, kot bi si ga želel. Pa mogoče še kak MB pride v poštev. 

Napisano

Nov video: 

Sem jaz kaj spregledal ali ta gospodič meša jabolke in hruške?😆

Govori o G140, ko pa pride do motorja pa govori o X186 kompleksni tehnologiji 😉, vsaj jaz tako razumem. Dopuščam možnost, da sem kaj spregledal, je petek.... 🤣

LP

Napisano

Pozdrav! Sem nov na forumu. 

Ker nisem preletel cele teme (samo par zadnjih strani) imam par vprašanj. Kupujem nov avto. Dobil sem ponudbo za Mazdo CX30 ki je ne morem spregledati. Gre za 2.5l 140hp auto. 

Sedaj pa vprašanja:

1. udobje avtomobila (slišim in berem, da je čvrsto). Malo sem ga sicer vozil a premalo in še to ne po slabi cesti (na 18"). Res pretrese kabino po neravninah? Kako je zadaj? Nisem uspel sedeti tudi zadaj. 

2. kakšen je avtomatik (sem vozil ročnega)? Hočem avtomatika, ker imam ročnih dovolj. Je ok in ne cuka?

3. realna poraba s tem motorjem? Imam 80km dnevno službeno v obe smeri skupaj. Nočem bankrotirat s tankanjem. 

4. servisi? Približna cena servisev?

Skratka je avto dovolj udoben in hkrati ne pije preveč? Se zelo zanimam za avto ampak nisem še čisto siguren.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.