Se peljeta mož in žena z avtom pa žena kar naenkrat reče, da želi ločitev. Mož je tiho in samo pospeši z 90 na 110 km/h. Žena nadaljuje, da želi hišo. Mož je še vedno tiho in samo počasi pospeši na 130 km/h. Žena nadaljuje in reče, da bi obdržala tudi avto pa vikend in ves denar na banki. Mož tiho in mirno pospešuje vse do 150 km/h. Pa ga žena vpraša:
- "Kaj pa ti želiš?"
- "V bistvu to že imam, namreč možnost, da kar med vožnjo izklopim sopotnikov air-bag..."
Gresta zvečer mož in žena v posteljo. On prižge lučko in začne brati knjigo, medtem ko ona leži zraven njega. Čez nekaj časa jo začne mož otipavati med nogami, in to kar nekaj časa, tako da je žena že čisto mokra. Ona vstane in se začne slačiti, mož pa jo prav neumno pogleda in vpraša:
- "Ja, kaj pa zdaj delaš?"
- "Ja, a ne bova seksala?"
- "Ah, daj, nehaj, no, jaz sem samo malo prst namočil, da laže list obrnem..."
Ma te gume so jajc kokr koli jih obrneš. Po dežju boljše, da ne greš na cesto. Ni mi jasno zakaj jih še kr tlačijo na nove avte, očitno morajo biti strašno poceni.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.