godlike Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami (urejeno) pred 50 minutami je Lentus napisal: času lastništva CX-30, sem zamenjal tri telefona pa je bilo vedno isto. Zakaj mi je delalo normalno v prejšnjem avtomobilu in sedaj v ženinem VW T-Cross-u? Imel sem Giulietto. Če je kazalo cifro ali Ime je bilo odvisno od tega, kako je bila shranjena. S ali brez +386. Kot eni shranjujejo z 00 namesto +, tudi ni bilo ok. Imela je možnost branja sporočil. Ampak Symbian SonyEricson G900 in HTC Desire S tega nista podpirala. Ene zadeve se pač ne marajo. Kaj ti naj rečem, isto star Polo Highline sploh ni podpiral normalnega Blue tooth-a. Ker ni imel je bil ekran med števci kot digitalna ura. No tovarniško je bilo podprto z ločeno napravo v kotu pri A stebričku. Smo vgradili Parrot-a. Torej tudi VW ima kdaj primankljaje. Tako je. No na Parrotu je delalo vse normalno in ne kot v Giulietti 😉 Popravljeno pred 4 urami od godlike 3 Citiraj
Bini Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami pred 2 urama je Lentus napisal: V času lastništva CX-30, sem zamenjal tri telefona pa je bilo vedno isto. Zakaj mi je delalo normalno v prejšnjem avtomobilu in sedaj v ženinem VW T-Cross-u? Še vedno si mnenja, da je problem v telefonu? Nimam zvočnika. Očitno imaš drugačen vložek in razporeditev.... 1 Citiraj
Boss Napisano pred 1 uro Prijavi Napisano pred 1 uro Verjetno je razlika, če maš premium al pa navadno 2 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.